Erre valaki valami tapasztalat? Donciccio? Te vagy a Campa mágus.. Matuzmaster boltja még megy? Hol lehet õt elérni, címet nyitvatartást tudtok?
sztem a 8as is elviszi a 10est.

Erre valaki valami tapasztalat? Donciccio? Te vagy a Campa mágus.. Matuzmaster boltja még megy? Hol lehet õt elérni, címet nyitvatartást tudtok?
a régebbi 9es Campa hátsóváltók elviszik a 10 fokozatot (az is Campa, nem vegyes szett)?
Jaja, az erdeszeti uton en nem szivesen versenyeznek lefele.
De szep is lenne, ha megcsinalnak.
Technikai szempontból is érdekes lehet:
91 nap alatt a Föld körül!
29.000 km, napi kb. 320 km, minden nap!
Karbon cyclo-cross váz, karbon kerekek, tárcsafék, Ultegra szett, Michelin Krylion gumik..stb.
Interview: Mike Hall, Round-the-world Record Breaker - BikeRadar
87 km ha jól emlékszem de benne volt a Csobánkai hullámvasút meg a Pilisszántói emelkedõ.
Erre a pályára az én ötletem: Esztergomból egyenesen fel Kétbükkfához, erdészeti úton le Pilismarót határába. Ott jobbra el a Királykúti nyereghez, megint jobbra Kakashegynek. A Dobogókõi fõútra érve balra le Csobánka, Pilisvörösvár, Pilisszántó Kétbükkfa, Esztergom. Szóval +2 hegy.
Nem a pályát láthatjuk meg, hanem azt, hogy jó lesz-e nekem.
A 2010-es nagyon rövid volt, nem?
Mit látunk meg? Jól ismered már legalább is két részletben.
Na azért mértem és számoltam is. Pilismaróti emelkedõ 3,58%-os 12 km a végén Vaskapu az utolsó 3 km meg 7,5%. Összes szint 1880 m. Nekem a 2010-es pálya tetszett, igaz én azon is módosítanék egy picit.
A sebesség mindent megold.
Majd meglátjuk.
Jól van, akkor azért lesznek a Bátorfisokon kívül is erõsek emberek. A füredi verseny rendesen elszívja a mezõnyt.ott leszek.
Ilyen easy bend kabelhazat latott/hasznalt mar valaki?
Jagwire Racer Cable Kit Installation - YouTube
Az en kormanyomon eleg durva szogben kell hajlitani a hazat, a Shimano haz nem nagyon szereti.