Akkor már inkább ez: Specialized kerékpár alkatrészek
talán könnyebb is beszerezni mint a cinellit
Egy barátom használja. Mondjuk õ 2 évet élt Skóciában ahol híresen durva az aszfalt felülete és ott minden kényelmi cucc játszik. Ott szinte mindenki használ ilyet. A durva felület okozta rezgéseket csillapítja.
Én is törtem rajta a fejem, hogy veszek ilyet, de
1. Nem láttam még itthon
2. igazán nem éreztem szükségét
3. van súlya
..tegnapi tekerés után, felsõ fogás elengedésekor olyan volt mintha áram rázta volna meg a kezem, ezért gondolkodtam rajta. Egyik társam mondta, h rémlik a gyári Specin van valami "gány", hát akkor errõl beszélt.
Én nem tennék rá. Igaz, még sose próbáltam ilyet, de valahogy úgy érzem, hogy nem lehet kényelmes. Inkább vmi jobb - vastagabb? - bandázst kell feltekerni.
...nemtom, lehet, h igazad van, de nekem annyira bejött a SRAM bandázsa, nem szívesen váltanék. Talán másik kesztyû kellene. Ma néztem a BL Phoenix Air csodakesztyûjét, de az meg egy vagyon.

Ezt keresed szerintem.
De nem tudom van-e ertelme, alul szerintem nem fogja az ember annyit, meg felul se, ha oda akarnad.
Rob4bike
Tényleg nem tudom, valszeg egy próbát megérne, a kormány felsõ részére kellene. Egy kicsit riaszt, a betekerés után vajon milyen lesz.Elég brutálnak néz ki.