Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34366 hozzászólás a témában

petter78

petter78

törzsvendég

• fórumtag
  • 625 hozzászólás
Ez esetleg érdekel valakit? Én megyek, úgy tûnik.
Budapestrõl Besztercebánya kb. 2-2,5 óra, a nevezés is elviselhetõ: 15 Euro és a pálya is tetszik

Home

idén rendezik elõször ezt a versenyt.

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Engem nem zavar a rázkódás.Mikor tavaszal összeépült a gép egy Ambrosio bandász került rá,ami szörnyû volt használat közben,mintha a csupasz kormányt markolásztam volna.Ez a Bontrager meg baromian bejött,ezért is hoztam fel lehetõségként.
GT-Atee

simon23

simon23

törzsvendég

• fórumtag
  • 949 hozzászólás
Kicsit eltávolodtunk a témától. :D Rázkódik mert outi, nincs ezzel semmi baj. Van a Ritchey wcs kormány felsõ részén egy szakasz, ahol ha sokáig fogom, majd elengedem akkor olyan mintha áram rázna meg. No, hát én erre kerestem megoldást. :) Tegnap egyik bájkos társam emlegetett valami hasonló dolgot amit belinkeltetek, de nem tudta definiálni, ezért fordultam hozzátok, és persze köszönet a fáradozásotokért!!!!

Ridley Noah Fast 

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

kb. mennyi az ára?

Ezt találtam csak:Specialized BG Pro kesztyû

Specialized BG Gel Long Finger WireTap Gloves 2012 | Buy Online | Bike Glove Store

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Ha ennyire zavar titeket a rázkódás akkor miért nem használtok nagyobb gumit és lapos profilú felnit?

Bontrager gel-es bandázst használok vagy 2 hónapja és bazi jó,igaz nehezebb is az átlagnál.

Szinte az összes zselés bandázs egy gyárban készül.

A sebesség mindent megold.

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás
ez rossz? Rob4bike

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Bontrager gel-es bandázst használok vagy 2 hónapja és bazi jó,igaz nehezebb is az átlagnál.
GT-Atee

simon23

simon23

törzsvendég

• fórumtag
  • 949 hozzászólás
kb. mennyi az ára?

Ridley Noah Fast 

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

Tényleg nem tudom, valszeg egy próbát megérne, a kormány felsõ részére kellene. Egy kicsit riaszt, a betekerés után vajon milyen lesz.Elég brutálnak néz ki. :D

Próbálj egy ilyet, nekem montisban van, szeretem: Specialized kerékpár alkatrészek
Montis változat: Specialized kerékpár alkatrészek

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás
nekem volt ilyen cinelli cucc
de nincs viszonyítási alapom mert az az egy virslisem volt, az sem sokáig
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

simon23

simon23

törzsvendég

• fórumtag
  • 949 hozzászólás

Akkor már inkább ez: Specialized kerékpár alkatrészek

talán könnyebb is beszerezni mint a cinellit
Egy barátom használja. Mondjuk õ 2 évet élt Skóciában ahol híresen durva az aszfalt felülete és ott minden kényelmi cucc játszik. Ott szinte mindenki használ ilyet. A durva felület okozta rezgéseket csillapítja.
Én is törtem rajta a fejem, hogy veszek ilyet, de
1. Nem láttam még itthon
2. igazán nem éreztem szükségét
3. van súlya

..tegnapi tekerés után, felsõ fogás elengedésekor olyan volt mintha áram rázta volna meg a kezem, ezért gondolkodtam rajta. Egyik társam mondta, h rémlik a gyári Specin van valami "gány", hát akkor errõl beszélt.

Én nem tennék rá. Igaz, még sose próbáltam ilyet, de valahogy úgy érzem, hogy nem lehet kényelmes. Inkább vmi jobb - vastagabb? - bandázst kell feltekerni.

...nemtom, lehet, h igazad van, de nekem annyira bejött a SRAM bandázsa, nem szívesen váltanék. Talán másik kesztyû kellene. Ma néztem a BL Phoenix Air csodakesztyûjét, de az meg egy vagyon. :(

Ezt keresed szerintem.
De nem tudom van-e ertelme, alul szerintem nem fogja az ember annyit, meg felul se, ha oda akarnad.
Rob4bike

Tényleg nem tudom, valszeg egy próbát megérne, a kormány felsõ részére kellene. Egy kicsit riaszt, a betekerés után vajon milyen lesz.Elég brutálnak néz ki. :D

Ridley Noah Fast 

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.438 hozzászólás
ma megvettem a speci csukát amirõl írtam. ebben tekertem haza. kb 35 km van benne,és nagyon kényelmesnek találom. kicsit furi a magasított belsõ rész,ezt még szokni kell,de a lábfejemnek nagyon kényelmes.

dirobi

dirobi

vendég

• fórumtag
  • 139 hozzászólás
Van benne logikai bukfenc, de ennek ellenére így terjedt el. A 27-es felnije 630mm-es a 28-as pedig 622 és mégis a nagyobb a kisebb. :)

Ez csak nekem logikai bukfenc?

(ex)Cat

(ex)Cat

törzsvendég

• fórumtag
  • 357 hozzászólás

3. van súlya

Mondj egy olyat, aminek nincs. :)

Egyébként ez nem is tûnik annyira rossznak. Bár én tuti csak alulra raknék, ha mégis...

dirobi

dirobi

vendég

• fórumtag
  • 139 hozzászólás
Nem biztos. Elképzelhetõ, hogy lehet állitani annyit a fékpofákon. Én kb 15 évvel ezelõtt csináltam egy ilyen cserét és a csepel bicajon lévõ féken volt annyi állitási lehetõség, hogy nem kellet féket cserélni. A legbiztosabb a próba.

tekintve, hogy az kisebb mint a (feltehetõen) benne lévõ 27-es, igen.
a fék lesz a szûk keresztmetszet, kilométeres benyúlás kell.

(ex)Cat

(ex)Cat

törzsvendég

• fórumtag
  • 357 hozzászólás

..tudtok valami olyasmirõl, hogy az outi kormányra a bandázs alá lehet tenni valami géles betétet a jobb fogás érdekében??

Én nem tennék rá. Igaz, még sose próbáltam ilyet, de valahogy úgy érzem, hogy nem lehet kényelmes. Inkább vmi jobb - vastagabb? - bandázst kell feltekerni.

petter78

petter78

törzsvendég

• fórumtag
  • 625 hozzászólás
Akkor már inkább ez: Specialized kerékpár alkatrészek

talán könnyebb is beszerezni mint a cinellit
Egy barátom használja. Mondjuk õ 2 évet élt Skóciában ahol híresen durva az aszfalt felülete és ott minden kényelmi cucc játszik. Ott szinte mindenki használ ilyet. A durva felület okozta rezgéseket csillapítja.
Én is törtem rajta a fejem, hogy veszek ilyet, de
1. Nem láttam még itthon
2. igazán nem éreztem szükségét
3. van súlya

Ezt keresed szerintem.
De nem tudom van-e ertelme, alul szerintem nem fogja az ember annyit, meg felul se, ha oda akarnad.
Rob4bike

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.152 hozzászólás

Ez csak nekem logikai bukfenc?

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás

Hakai

Hakai

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
Sziasztok!

Csepel Marathón bringába 28-as kereket szeretnék tenni. Belefér a vázba átalakítás nélkül?