Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Országútikról mindent

* * * * - 3 votes

• Please log in to reply
34375 replies to this topic

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Szerintem hatulrol nem nagyon lehet kivedeni semmit.. Ha fekcsikorgast hallasz mit lehet csinalni? Max gyorsitani, mert barmilyen iranyvaltas esetleg nagyobb bajba kever mint ha nem csinalsz semmit.

Egyenes uton utolert es nem nezett elore, vagy hogy csinalta?

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,513 posts
sziasztok.

átestem én is a tûzkeresztségen, tegnap hajszál híján elgázoltak. fényes nappal, lakott területen belül, teljsen szabályosan közlekedtem. hátulról hatalmas fékcsikorgás, mire odanéztem, már csak azt láttam, hogy egy ford transit sofõrje próbálja elrántani a kormányt, és szerencsére sikerült neki. én lefagytam, nagyon megijedtem, és reagálni sem tudtam. az út szélén állók mondták, hogy örüljek, mert nagyon közel volt. utána az is kiakasztott, hogy eddig mindig bíztam magamban, hogy ki tudom védeni az ilyen barmokat, jók a reflexeim. hát cseszhettem a reflexeim, köpni nyelni nem tudtam.
hogy lehet az ilyesmit kivédeni? én kezdõ országútis vagyok, és talán nem nézek eleget hátra? szoktam tekingetni, de most valahogy elkalandoztam és csak tekertem... van egyébként biztonságos módja a hátranézegetésnek? ha fáradt vagyok, mindig csalinkázok. kicsit megrendült a hitem az országútizásban. kell ez nekem? egyszer majd elmegyek edzeni és hiába vár a család? :(

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Multkor szobakerult a Strava, es hat persze hogy kicsit visszamentem ra es elkapott a gepszij. :)
Van benne valami, motivalja az embert.

Van par KOM plecsnim, persze a versenyeim alapjan pontosan tudom, hogy ez csak azert van igy, mert kevesen Stravaznak.
De hatha kedvet kap mas is, Garmin nelkul, okostelefonnal is lehet "jatszani", tessek megprobalni.

pl.
Meszegeto: Bike Ride Profile | 123kilometers near Budapest | Times and Records | Strava
Pilisszentkereszt - Dobogoko: Bike Ride Profile | 79kilometers near Budapest | Times and Records | Strava

De ha offline merese van valakinek ezekre, az is erdekel.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
kompatibilis lesz
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

troger

troger

törzsvendég

• fórumtag
  • 296 posts
Sziasztok.

Új outi vázat vettem, s kaptam benne egy dura ace 7900-as középrészt. A régi vázamba fsa k force átütõtengelyes hajtómû van, s nem tudom, hogy az fsa hajtókar müködik-e a dura ace középrésszel, vagy át kell raknom a saját középrészét.

Ha valaki estleg tud valami okosat, hogy kompatibilis vagy sem megköszönném elõre is.

Sziasztok.
Merida a nyugat dácsiája, de jó a garis ügyintézése

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
Vagy betársulsz valakihez egy CRC rendelésbe egy ilyenért.

Vision TT Clip on Bar Shims | Buy Online | ChainReactionCycles.com

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Veszel egy ilyet (celszeruen olcsobbat), es eladod a kormanyt az adapterek nelkul meg olcsobban.

TRIATLON KÖNYÖKLÕ « kormányzás « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása

VoGRoN

VoGRoN

vendég

• fórumtag
  • 81 posts
Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni, a következõben: Van egy 25.4 mm-es koskormányom amire egy 31.8 mm-es könyöklõt szeretnék felvarázsolni. Az összes helyi boltot körbejártam már, de sehol se volt olyan hézagoló ami ehhez jó lett volna, így gondoltam elmegyek esztergályoshoz, de itt 4-5 ezer forintokat mondtak 2x2 darab fémlemezre. A kérdésem tehát az lenne, hogy van-e valakinek valami ötlete, hogy miként tudnám kihézagolni a két eszköz közötti helyet?

A válaszokat elõre is köszönöm szépen!

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Erdekes info a 11sebesseges mechanikus 9000 D/A-rol: Technical FAQ: How does Di2 know?

Siman lehet 10-eskent hasznalni regi fogaskoszoruval. Illetve ki lehet hagyni egyet a 11-esbol, amit en gondoltam elozetesen, es igy hasznalhatok tovabb a regi kerekek.

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 posts
a duplán szegecselt a legjobb az alacsony profilú felniknél. magas falúból nem nagyon gyártanak szegecseltet.

Én nem találtam csak trekkingekre...
Am szegecselt vagy szegecselés nélküli a nyerõ?
MACH1 Road Runner Errõl mi a véleményetek?

eskimo

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 posts
Köszönöm!

Fõgratula: Jettison! Ki szerénykedik még?

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 posts

Van országúti méretben?

sorry, teljesen meg vagyok zavarodva. :) Nem is néztem topicot, csak azt, hogy mi a kérdés, és össze is kevertem az altrix felniket. Azt hittem hogy a spider az 26os. :D bocsánat.
Tekerj egyet és feltárul elõtted a világ! :D
http://www.sports-tr...gmetjdai9sa4li9

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Jo olvasmany, koszi!
Jo tudni, mirol maradok le. :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Tegnapi Turul beszámoló: Márkus Jani kerékpáros blogja: Turul Kupa - 2012.07.08.

A sebesség mindent megold.

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,864 posts
nem kevés pénz 235e ft Best Road Bikes For Under $1,000: Our Top Picks For 2012 - BikeRadar
a caad tetszik, a többi majdnem mind olyan, mintha a homlokcsõnél megfogta volna a robot és elhúzta volna 13,30 óra irányba. ezer dollár az 813 euró. új alkatrészekbõl elég nehéz ennyibõl összerakni valami jót
-

gren_tamas

gren_tamas

törzsvendég

• fórumtag
  • 696 posts

Gratula mégegyszer Jani és Ave.

Fõgratula: Jettison! Ki szerénykedik még?

techart

techart

újonc

• fórumtag
  • 1 posts
Sziasztok!
Van egy régi országúti amire új kerekek kellenének átlagos használatra aszfalton, olyan, ami erõs, tartós. Szerintetek melyik verzió éri meg jobban? Használtan láttam itt az aprón Mavic MA2 + Ambrosio Gentleman, vagy 2x Wolber GTX2 kerekeket gumival, 7es sorral 15ezerért. De láttam pl. új Vuelta Airline 1 felniszettet is 14ezerért felfûzve (vaterán). Nem igazán értek hozzá ezért kérném a segítségeteket!
Köszönöm elõre is!

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts
Gratula mégegyszer Jani és Ave.
GT-Atee

eskimo

eskimo

újonc

• fórumtag
  • 6 posts
Én nem találtam csak trekkingekre...
Am szegecselt vagy szegecselés nélküli a nyerõ?
MACH1 Road Runner Errõl mi a véleményetek?

eskimo

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Sun rhyno lite - tuti vétel, ha árban belefér.

Van országúti méretben?

A sebesség mindent megold.