Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34366 hozzászólás a témában

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.693 hozzászólás

tényleg, ezekrõl mi itt az általános vélemény? nekem nagyon tetszenek, árban is elég jónak tûnnek.

Én vásárlója voltam az úrnak, de csak voltam!

Kerékpárt vásároltam, hanyagul, rosszul öszerekva, alkatrészt kellett cserélni.
Az anyagi ráfordításomat megtérítette, ami kárbament idõ, uánajárás,éa fõként nem az a minõség ami a képaken látszik.
Mindenképp csak alaposan átvizsgálva és személyesen , nem utánvéttel.

Ez érdekes. Egyik kollégám régi törzsvásárlójuk, már több bringát náluk csináltatott. A képeken látható rózsaszín is az övé volt, csodás gép. Szerintem bárki kedvenc boltjára találunk panaszkodó, köpködõ hozzászólót is.
Marci

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás

Úgy tûnik, hogy a Campy EPS Athena bemutató nem sikerült fényesen...

Campagnolo Athena 11-speed EPS – cage unscrewed

Ez megagáz.. Bár emlékszem a Touron is amikor valamelyik sprinter alatt beállt a Di2 és csak nagytányéron tudott menni..

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

Az anyagi ráfordításomat megtérítette, ami kárbament idõ, uánajárás,éa fõként nem az a minõség ami a képaken látszik.

hm, ez nem hangzik túl jól... bár talán õ is tanult az esetbõl.

coffein

coffein

vendég

• fórumtag
  • 129 hozzászólás

most már muszáj elmesélni!

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Ez nem kerdes. :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Haat, nem olcso, ez teny. De nagyon szep, szuper kis V fekjei vannak, es szepen racsnizik, Kenda kulsok, prestas belsovel, es a futobiciklihez kepest luxus nyereg.

Az volt a kérdés célja, hogy biztos sokkal olcsóbb volt, mint tied és könnyebb.

A sebesség mindent megold.

petter78

petter78

törzsvendég

• fórumtag
  • 625 hozzászólás
Úgy tûnik, hogy a Campy EPS Athena bemutató nem sikerült fényesen...

Campagnolo Athena 11-speed EPS – cage unscrewed

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
Ennél azért biztos olcsóbb volt :)

http://www.mawis-bik...-955-555-80.jpg

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Haat, nem olcso, ez teny. De nagyon szep, szuper kis V fekjei vannak, es szepen racsnizik, Kenda kulsok, prestas belsovel, es a futobiciklihez kepest luxus nyereg.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Tegnap kapta meg kisfiam az elso pedalos biciklijet, egy 16-os Islabikes-t.
Gondoltam lemerem hany kilo, hat konnyebb a bringaja, mint az enyem, 6.8kg!

Most jut eszembe, hogy ez egyelore pedal nelkul ertendo, a ket pedal 291gram.

Melyik mennyibe került? :D :P
Most már megveri a többieket a versenyen.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Tegnap kapta meg kisfiam az elso pedalos biciklijet, egy 16-os Islabikes-t.
Gondoltam lemerem hany kilo, hat konnyebb a bringaja, mint az enyem, 6.8kg!

Most jut eszembe, hogy ez egyelore pedal nelkul ertendo, a ket pedal 291gram.

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

most már muszáj elmesélni!

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás

Mi történt (már ha publikus) ?

coffein

coffein

vendég

• fórumtag
  • 129 hozzászólás

tényleg, ezekrõl mi itt az általános vélemény? nekem nagyon tetszenek, árban is elég jónak tûnnek.

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
Az elsõváltójukon kellene még kicsinyíteni egy kicsit és jöhetne is.

simon23

simon23

törzsvendég

• fórumtag
  • 949 hozzászólás

Gyorsabban kell menni, mint az autók. :)
Csak a szokásos, látszódni kell, pl az út közepén menni.

..van benne valami. Régóta, nagyon régóta kerékpározom ezzel biztosan nem vagyok egyedül. Egyszer olyan közel kerül ki egy hosszúpótos teherautó és hamar visszahúzta a traktort, h a vontatmány elkaszált volna ha nem ugrom az árokba. Természetesen megállás nélkül elrobogott. Más autóval álltak meg és próbáltak a segítségemre lenni. Nagyon besz@..rtam, és elment a kedvem az egész bicózás mizériától. Sokat gondolkodtam a történteken, majd rövid idõ után ismét nyeregbe szálltam. Nem tekerek már az út szélén, inkább 1/3 részén, de sokszor a kátyúk miatt akár az út közepén. 2010 január elsejétõl NINCS már szigorú jobbra tartás, lehetõség szerint kell jobbra tartani, ami ugye nem ugyanaz. Azóta nem történt ilyen vagy hasonló eset. Sokkal inkább szóbeli atrocitások érnek miatta, mert a kedves sofõrnek nem nagyon fér bele, lelassítani mögötted. Ezt már messze lesz@..om. Hozzá kell tennem, ez a jelenség sajnos magyar betegség. Én még kint külföldön nem tapasztaltam ilyet.

Ridley Noah Fast 

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.438 hozzászólás
találtam 2 érdekes képet: [IMG][img]http://kepfeltoltes.hu/thumb/120717/campy_eps_1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/img][/IMG]
[IMG][img]http://kepfeltoltes.hu/thumb/120717/campy_eps_2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/img][/IMG]

az 1.-höz az eredeti szöveg: Campagnolo launched their latest EPS electronic drivetrain - now in Veloce version. Most of the same, best details as Record w/ a skooch less carbon: 11 speeds (all in one shift) and ErgoPower levers with separate shifters and good ol' Campy performance and reliability. Look for it in the fall.

és a 2-hoz: My apologies...with the the dinner bus waiting outside and a minor college funding crisis to tend to, I mistakenly called the new Campy EPS drivetrain as Veloce. No, it's an Athena gruppo, planned to be price competitive with Ultegra Di2. New for 10 spd. Veloce and Chorus will be a triple chainring crank option. Here's the real deal Athena 11 speed EPS drivetrain. Test ride tomarrow.

ultegra di2? ez ütõsebb lesz nála sztem. a képeket a facebook-ról szedtem,innen: http://www.facebook.com/pages/Road-Bike-Action/130180066309

karakoram

karakoram

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.576 hozzászólás
Sajnos úgy látom, hogy nem bírom ki kerékcsere nélkül :D, mit ajánlotok CX kerekezésre? (szinte csak terepen használom mtb helyett). Gyakorlatilag csak ezen takarékoskodtam mikor összeépítettem a bringát tavasz végén. Persze olvastam a kinti fórumokat, de kíváncsi vagyok a véleményetekre. Elsõ körben a Mavic Ksyrium Elite kereket néztem ki. Nem rossz a mostani Fulcrum 5CX, de hiányzik a jobbféle Mavic kerekek merevsége (Crossmax ST-m volt a montin). Ezeket 32 mm-es külsõkig ajánlják, gondolom nem lesz gondom ha 35 milisekkel használom.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

A hit azért kevés.

Ismered a mondást? "Jobb félni, mint megijedni." Na, ez a mondás az, ami tönkreteszi az emberek életét.