Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34366 hozzászólás a témában

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás
Frumi Armstrongos testalkattal hajt úgy mint a masszív izom Olano. ez itt a nagy tudás. vagy csak õk is Cancellara-s hajtómûvet használnak :cool2:

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Froome tavalyi Vuelta idofutamanak logja.
http://blog.training..._ITT_vuelta.jpg

50-es atlag, 400 Watt atlag, es csak 147-es pulzus atlag. Meg ha tenyleg csak 170-es a maximuma, akkor is vicces a 147-es atlag, nem? Elso 40percben meg csak 150 fole se ment.

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Grat és köszi az infót,én a rossz alvásom+az a fránya szél után 20mp-t kaptam tõled,ez így kb nekem is jó.

Eredmenyek: http://balaton-team....yek/idof_bp.xls

Ugy ereztem jol ment, lefele hatszelben 50-nel konnyeden, visszafele is volt 40 felett is a tempom, mondjuk nem sokaig.
De olyanokat eloztem meg, hogy elegge meglepett.
110 rpm, mostanaban azt vettem eszre igy megy jol, mivel erom az nincs.

GT-Atee

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Eredmenyek: http://balaton-team....yek/idof_bp.xls

Ugy ereztem jol ment, lefele hatszelben 50-nel konnyeden, visszafele is volt 40 felett is a tempom, mondjuk nem sokaig.
De olyanokat eloztem meg, hogy elegge meglepett.
110 rpm, mostanaban azt vettem eszre igy megy jol, mivel erom az nincs.

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Ave,hogy ment ma az idõfutam,nem tudsz esetleg eredményeket?

Egy pár pillanatra láttalak mikor melegítettem,azt utánna már nem sikerült találkoznom veled,igaz nem is keresgéltelek.

GT-Atee

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

MJani
nem láthattalak tegnap délelõtt Székesfehérváron a Metronál? Zámoly felé ment egy bringás, és azt hiszem szürke-lila acélvázas outin ült, ha jól tudom neked olyan színû a Puch-od.

Láthattál, mert kétszer is jártam ott tegnap, de biztos nem én voltam, mert kocsival jártam arra, éppen a Gerecsébe mentem a versenyre. A Puch-on április vége óta nem ültem.

A sebesség mindent megold.

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 hozzászólás
MJani
nem láthattalak tegnap délelõtt Székesfehérváron a Metronál? Zámoly felé ment egy bringás, és azt hiszem szürke-lila acélvázas outin ült, ha jól tudom neked olyan színû a Puch-od.
Tekerj egyet és feltárul elõtted a világ! :D
http://www.sports-tr...gmetjdai9sa4li9

zsaner

zsaner

vendég

• fórumtag
  • 30 hozzászólás
Köszi a hozzászólásokat. Végül is a funkcionalitás és a józan ész fölött gyõzedelmeskedett a dizájn (a kedvesem formatervezõ). Conti Giro lesz, mert az a legszebb. Majd beszámolok, mennyire szopattam meg magam.

Egyébként most is az van rajta, kb. 10 éves, és ha úgy kopik, mint a supersport, akkor legalább 4-5000 Km van benne. Persze lehet, hogy Svájcban használták, ahol még az üvegszilánk is magától porlad el.

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás

Akkor ezek szerint a Tufo?
Ha nem válik be, akkor úgyis kerék csere lesz, de elsõ körben ezt megkockáztatnám.

Tufohoz (de lehet, más márkához is jó) lehet kapni defektmentesítõ löttyöt. Vagy hogy hívják? Kisebb, szúrt lyukakat eltömíti.
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

coffein

coffein

vendég

• fórumtag
  • 129 hozzászólás

Ez érdekes. Egyik kollégám régi törzsvásárlójuk, már több bringát náluk csináltatott. A képeken látható rózsaszín is az övé volt, csodás gép. Szerintem bárki kedvenc boltjára találunk panaszkodó, köpködõ hozzászólót is.

û

Az én hozzászolásom nem volt sem panaszkodó, sem köpködõ! Ha figyelmesen elolvastad a hozzászólásomat látnod kellett, hogy rendezett anyagiakkal zártul le a vásárlást, de továbbra is az a véleményem ,hogy magára igényes kereskedõ nem ad át rossz alkatrésszel összerakott kerékpárt. Tovább nem részletezem, mert végül is az úr korrekt volt.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Szerintem azt vedd, ami olcsobb.

Zeke

Zeke

vendég

• fórumtag
  • 161 hozzászólás
Nekem peremes kerékkel volt már felütéses defektem , de felelõtlenségbõl! (4bar nyomás) Azóta 8bar-on semmi gond.
Viszont szingóval volt már olyan defektünk amivel ott maradtunk az út szélén és kocsival kellett hazajönni... én nem kockáztatnám be , de az tény , hogy kényelmesebb.

A morcos.

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

>és a szingónál ritkább a defekt, mint a peremesnél.
Lehet, hogy feluteses defektet gyakrabban lehet kapni peremessel, de nekem meg nem sikerult egyszer sem.
Az uveg, meg hasonlok ugyanugy kiszurnak mindent.

De ketsegtelen olcsobb 2 ilyen tufo, mint 2 masik kerek. Jo lesz, szerintem, nem kell ezt tulmisztifikalni.

a második defektnél azért majd kezd elfogyni az árelõny......

zsaner

zsaner

vendég

• fórumtag
  • 30 hozzászólás

Lehet, hogy feluteses defektet gyakrabban lehet kapni peremessel, de nekem meg nem sikerult egyszer sem.

De ketsegtelen olcsobb 2 ilyen tufo, mint 2 masik kerek. Jo lesz, szerintem, nem kell ezt tulmisztifikalni.

Hát itt a Börzsönyben/Cserhátban nekem még csak felütéses volt, de abból összeszedtem már párat. Jó kátyús itt mindenfelé, én meg tekerés közben mélázgatok (ezt ájtatosabb helyen meditációnak hívják :)), aztán meg jön a gödör. Na, a csajom is pont ilyen.

Akkor ezek szerint a Tufo?
Ha nem válik be, akkor úgyis kerék csere lesz, de elsõ körben ezt megkockáztatnám.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás

zsaner

zsaner

vendég

• fórumtag
  • 30 hozzászólás
Azt mondjátok, egy ilyennel:Conti, vagy ilyennel: Tufo ne kísérletezzek?

Több okból is szimpatikus a szingó. Egyrészt a 23-as szingó 8 barra fújva érezhetõen kényelmesebb, mint a 25-ös peremes 7 baron. A másik, hogy Ancsika biztos nem fog leállni defektet javítani az út szélén, és a szingónál ritkább a defekt, mint a peremesnél.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Sziasztok!

A kedvesem eléggé rákapott az országúti tekerésre. Nem gyõztem kirángatni a segge alól a biciklimet, ezért aztán kapott egy sajátot.
Egy ugyanilyet: Semicursiera Dino Delloni Made in Italy - Okazii (44132208).
Elég jónak tûnik, nagyon kényelmes és szerintem jobban megy, mint az enyém.

Na de a kérdés.
Szingós a lelkem, és a gumik eléggé el vannak öregedve rajta. Nem akarom, hogy ottmaradjon valahol az útszélén, vagy valami még rosszabb. Röviden, a guminak mennie kell. Milyen szingó gumit javasoltok erre a bicóra?
A leírtakból remélem látszik, hogy nem teljesítményorientált, hanem kényelmes, de leginkább biztonságos megoldást keresek. A bicó 39.000 magyar forintba került, nem akarnám a külsõvel megduplázni az árát, szóval valami relative óccsót mondjatok.

Elõre is köszi.
Zsanér

Én is egy pár peremes kereket ajánlok, 15e-bõl már összejöhet egy jó kerék és 6-ért már kapsz rá használható gumit is. Egy jó pár szingó is minimum ennyibe van.

A sebesség mindent megold.

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
Szingóból pedig nem érdemes olcsót venni, sok bosszúságot okozhat. Én inkább túrnék rá egy pár olcsó peremes kereket az apróban vagy az ebayon.

zsaner

zsaner

vendég

• fórumtag
  • 30 hozzászólás
Sziasztok!

A kedvesem eléggé rákapott az országúti tekerésre. Nem gyõztem kirángatni a segge alól a biciklimet, ezért aztán kapott egy sajátot.
Egy ugyanilyet: Semicursiera Dino Delloni Made in Italy - Okazii (44132208).
Elég jónak tûnik, nagyon kényelmes és szerintem jobban megy, mint az enyém.

Na de a kérdés.
Szingós a lelkem, és a gumik eléggé el vannak öregedve rajta. Nem akarom, hogy ottmaradjon valahol az útszélén, vagy valami még rosszabb. Röviden, a guminak mennie kell. Milyen szingó gumit javasoltok erre a bicóra?
A leírtakból remélem látszik, hogy nem teljesítményorientált, hanem kényelmes, de leginkább biztonságos megoldást keresek. A bicó 39.000 magyar forintba került, nem akarnám a külsõvel megduplázni az árát, szóval valami relative óccsót mondjatok.

Elõre is köszi.
Zsanér

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

Ez érdekes. Egyik kollégám régi törzsvásárlójuk, már több bringát náluk csináltatott. A képeken látható rózsaszín is az övé volt, csodás gép. Szerintem bárki kedvenc boltjára találunk panaszkodó, köpködõ hozzászólót is.

vagy netán bármelyik boltból/mûhelybõl/gyárból kerül ki selejt? csak kérdés :)