Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Országútikról mindent
Started by
Endroo
, 2006. January 10. 21:34
Posted 2012. August 14. - 10:59
Michelin gumileszedo. Ez muanyag, de nem torik, nem hajlik, hanem leszedi es felrakja a legdurvabb gumit is a legdurvabb peremrol/re is. Egyszoval fantasztikus.
Posted 2012. August 14. - 06:24
mostanában több koga miyata bicajt látok az apróban,és a neve alapján "made in japan"-ként hirdetik. sajna nem így van,mert hollandiában készült mind. van japán kötõdése a cégnek,de nem japánban készültek a kerók.
más. van itt ez a felni: Sun Assault sl1 (8 ezer a bolti ára!) « kerék « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása bazira könnyû. meg szép,de ilyet sose vennék,mert a külsõt errõl leszedni 1 rémálom. láttam már könnyû kereket ilyennel fûzve,de a defekt javításhoz nem árt,ha fém gumileszedõ van az embernél.
más. van itt ez a felni: Sun Assault sl1 (8 ezer a bolti ára!) « kerék « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása bazira könnyû. meg szép,de ilyet sose vennék,mert a külsõt errõl leszedni 1 rémálom. láttam már könnyû kereket ilyennel fûzve,de a defekt javításhoz nem árt,ha fém gumileszedõ van az embernél.
Posted 2012. August 10. - 06:14
azt hiszem ezt a bringát 1 ici-picit túlárazták: Basso ZER full Shimano Dura-ace, Campagnolo felnik, ITM millenium, Selle Italia flite titanium nyereg, stb. TOP gép, 1 hónap garanciával! « kerékpár « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása
a múltkor 90ért volt 1 full dura ace-es scott bringa. nem hinném,h + 70000el jobb lenne ez a basso váz.
a múltkor 90ért volt 1 full dura ace-es scott bringa. nem hinném,h + 70000el jobb lenne ez a basso váz.
Posted 2012. August 09. - 23:21
Persze, siman lehet kanyarodni. Fekezni nem lehet, igy egymas mogott menest csak ovatosan.
Posted 2012. August 09. - 22:54
Konyoklo: Ha nem idofutampozt veszel fel, akkor szuper kenyelmes lehet. Nem kell szegyelni, ha turazik az ember, akkor turazik, ne akarjon Wigginsnel laposabban fekudni.
nem is állt szándékomban idõfutammenõnek képzelni magam:)
akkor ezt igyekszem valahonnan beszerezni.
Tudom, nagyon laikus kérdés, de könyöklõvel lehet kanyarodni? Mármint, miközben könyöklõn fekszik az ember tud annyit fordítani a kormányon , hogy a gép forduljon, vagy olyankor fogásváltás van és könyökölni csak egyenesekben lehet?
És Jézus szóla hozzájuk: - Mondjátok, ki vagyok én?
És õk felelék: - Te vagy létünk alapjának eszkatológiai manifesztációja, a kerigma, amiben interperszonális kapcsolataink legvégsõ értelme tárul fel elõttünk.
És Jézus ismét szóla: - Mi???
És õk felelék: - Te vagy létünk alapjának eszkatológiai manifesztációja, a kerigma, amiben interperszonális kapcsolataink legvégsõ értelme tárul fel elõttünk.
Posted 2012. August 09. - 22:18
Konyoklo: Ha nem idofutampozt veszel fel, akkor szuper kenyelmes lehet. Nem kell szegyelni, ha turazik az ember, akkor turazik, ne akarjon Wigginsnel laposabban fekudni.
Posted 2012. August 09. - 19:58
..ha kocsival mennénk legalább négyen? Akkor szerintem öt alatt van, matricákkal együtt és nem lennénk idõhöz kötve. ???bécsbe egy vonatjegy 7 ropesz oda-vissza Budapestrõl
Ridley Noah Fast
Posted 2012. August 09. - 19:54
Azt gondolom, nem nagyon lenne szükség a könyöklõre ha az itthoni tavakon gondolkodsz. Egyiken sincsenek monoton hosszú szakaszok, sõt vannak részek mindhárom tó körül ahol nem kifejezetten elõnyös az a készség. Talán a Velencei-tó a legsimább, ott csak nagyon rövid szakasz van a déli oldalon ahol nem éppen jó az út. No meg a könyöklõvel nem igazán tudsz bámészkodni, pedig van látnivaló bõven!
Esetleg a negyedik tó, bár annak csak a kisebbik része a mienk, no meg a szarabbik, már ami az utakat illeti. Nem lenne szabad kihagynotok!! Összességében mindhárom (vagy inkább mind a négy) tó körül észnél kell lenni ha outival mentek.
Ridley Noah Fast
Posted 2012. August 09. - 17:35
Sziasztok!
Szeretném párommal három tavunkat megkerülni országútival, s ehhez szeretném egy könyöklõvel kiegészíteni a gépet, feltételezem ugyanis, hogy a hosszú egyenesekben kényelmesebb lenne a cselekvés.
Kinéztem egy BBB bhb-52es típust.
Kérdések:
Tényleg kényelmesebb lesz e könyöklõvel a körözés?
Igaz, hogy könyöklõs összeállításkor a nyerget mindenképp meg kell dönteni még jobban elõre, mint ahogy használom a koskormánnyal?
Esetleg túrázáshoz tudtok jobb könyöklõ alternatívát javasolni, mint amit kinéztem?
Szeretném párommal három tavunkat megkerülni országútival, s ehhez szeretném egy könyöklõvel kiegészíteni a gépet, feltételezem ugyanis, hogy a hosszú egyenesekben kényelmesebb lenne a cselekvés.
Kinéztem egy BBB bhb-52es típust.
Kérdések:
Tényleg kényelmesebb lesz e könyöklõvel a körözés?
Igaz, hogy könyöklõs összeállításkor a nyerget mindenképp meg kell dönteni még jobban elõre, mint ahogy használom a koskormánnyal?
Esetleg túrázáshoz tudtok jobb könyöklõ alternatívát javasolni, mint amit kinéztem?
És Jézus szóla hozzájuk: - Mondjátok, ki vagyok én?
Posted 2012. August 09. - 08:05
Posted 2012. August 08. - 23:04
Posted 2012. August 08. - 19:04
..ha szerveztek egy túrát ki, szívesen csatlakoznék.Ausztriából jön a cucc. HA 100szor nem akkor egyszer sem terveztem hogy egyszer kimegyek a bécsi ócskapiacra. Ott aztán van minden mi szem szájnak ingere.
Ridley Noah Fast
Posted 2012. August 08. - 18:07
Valoszinuleg tenyleg el tudja adni oket azon az aron, amit tart, nemde?
Gondolom nem hulye.
Posted 2012. August 08. - 15:15
Nekem sikerült nála elég jó vételt kifognom. Az árból tényleg úgy enged mintha a fogát húznád és váltig meg van róla gyõzõdve, hogy el fogja valaki vinni....
Benézni érdemes , alkatrészt venni is néha , de cserélni/eladni nem.
Benézni érdemes , alkatrészt venni is néha , de cserélni/eladni nem.
A morcos.
Posted 2012. August 08. - 10:52
en csak remelem hogy olvassa a forumot es megfoltolja az olvasottakat:D
kellene par dolog (bar leginkabb agyvalto)
kellene par dolog (bar leginkabb agyvalto)
regi/hibas agyvaltokat veszek.
Posted 2012. August 08. - 08:23
Ausztriából jön a cucc. HA 100szor nem akkor egyszer sem terveztem hogy egyszer kimegyek a bécsi ócskapiacra. Ott aztán van minden mi szem szájnak ingere.
én bringát nem láttam azon a piacon
amúgy én még akkor vásároltam maxi-bikenál, amikor elkezdte a bizniszt és akkor nagyon jó árai voltak, vettem vagy 3 bringát tõle, meg a haverom 2-t, soproni vagy veszprémi a srác, ausztriából hordja a cuccokat
aztán egyszer én is próbáltam alkudni vele és nem akart engedni, végül 2-3 ezret alkudtam, de nagyon nehezen
apróban érdemesebb szétnézni, mert az árai mára tényleg elég elszálltak, bár néha lehet nála is jókat kifogni
Posted 2012. August 08. - 06:40
Ausztriából jön a cucc. HA 100szor nem akkor egyszer sem terveztem hogy egyszer kimegyek a bécsi ócskapiacra. Ott aztán van minden mi szem szájnak ingere.
11:38:11 IM 2012
Posted 2012. August 07. - 23:54
en arra vagyok kivancsi hogy honnan szerzi be ezt a sok cuccot.
egyebkent tenyleg van par irrealisan magas szam.en is inkabb bikmag apron vettem vazat.
vajon ok mennyiert vehetik ezeket.
ps:a vajon pontos j mert a tejermekek pontosak.
egyebkent tenyleg van par irrealisan magas szam.en is inkabb bikmag apron vettem vazat.
vajon ok mennyiert vehetik ezeket.
ps:a vajon pontos j mert a tejermekek pontosak.
regi/hibas agyvaltokat veszek.

Sign In
Create Account

Back to top