Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34366 hozzászólás a témában

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Konyoklo: Ha nem idofutampozt veszel fel, akkor szuper kenyelmes lehet. Nem kell szegyelni, ha turazik az ember, akkor turazik, ne akarjon Wigginsnel laposabban fekudni.

simon23

simon23

törzsvendég

• fórumtag
  • 949 hozzászólás

bécsbe egy vonatjegy 7 ropesz oda-vissza Budapestrõl

..ha kocsival mennénk legalább négyen? Akkor szerintem öt alatt van, matricákkal együtt és nem lennénk idõhöz kötve. ???

Ridley Noah Fast 

simon23

simon23

törzsvendég

• fórumtag
  • 949 hozzászólás
Azt gondolom, nem nagyon lenne szükség a könyöklõre ha az itthoni tavakon gondolkodsz. Egyiken sincsenek monoton hosszú szakaszok, sõt vannak részek mindhárom tó körül ahol nem kifejezetten elõnyös az a készség. Talán a Velencei-tó a legsimább, ott csak nagyon rövid szakasz van a déli oldalon ahol nem éppen jó az út. No meg a könyöklõvel nem igazán tudsz bámészkodni, pedig van látnivaló bõven! :) Esetleg a negyedik tó, bár annak csak a kisebbik része a mienk, no meg a szarabbik, már ami az utakat illeti. Nem lenne szabad kihagynotok!! Összességében mindhárom (vagy inkább mind a négy) tó körül észnél kell lenni ha outival mentek.

Ridley Noah Fast 

_A

_A

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 hozzászólás
Sziasztok!
Szeretném párommal három tavunkat megkerülni országútival, s ehhez szeretném egy könyöklõvel kiegészíteni a gépet, feltételezem ugyanis, hogy a hosszú egyenesekben kényelmesebb lenne a cselekvés.
Kinéztem egy BBB bhb-52es típust.

Kérdések:
Tényleg kényelmesebb lesz e könyöklõvel a körözés?
Igaz, hogy könyöklõs összeállításkor a nyerget mindenképp meg kell dönteni még jobban elõre, mint ahogy használom a koskormánnyal?
Esetleg túrázáshoz tudtok jobb könyöklõ alternatívát javasolni, mint amit kinéztem?
És Jézus szóla hozzájuk: - Mondjátok, ki vagyok én?
És õk felelék: - Te vagy létünk alapjának eszkatológiai manifesztációja, a kerigma, amiben interperszonális kapcsolataink legvégsõ értelme tárul fel elõttünk.
És Jézus ismét szóla: - Mi???

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

Egy ilyenhez lehet én is. :)

bécsbe egy vonatjegy 7 ropesz oda-vissza Budapestrõl

(ex)Cat

(ex)Cat

törzsvendég

• fórumtag
  • 357 hozzászólás

..ha szerveztek egy túrát ki, szívesen csatlakoznék. :D

Egy ilyenhez lehet én is. :)

simon23

simon23

törzsvendég

• fórumtag
  • 949 hozzászólás

Ausztriából jön a cucc. HA 100szor nem akkor egyszer sem terveztem hogy egyszer kimegyek a bécsi ócskapiacra. Ott aztán van minden mi szem szájnak ingere.

..ha szerveztek egy túrát ki, szívesen csatlakoznék. :D

Ridley Noah Fast 

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Valoszinuleg tenyleg el tudja adni oket azon az aron, amit tart, nemde? :) Gondolom nem hulye.

Zeke

Zeke

vendég

• fórumtag
  • 161 hozzászólás
Nekem sikerült nála elég jó vételt kifognom. Az árból tényleg úgy enged mintha a fogát húznád és váltig meg van róla gyõzõdve, hogy el fogja valaki vinni....
Benézni érdemes , alkatrészt venni is néha , de cserélni/eladni nem.

A morcos.

ridelife

ridelife

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.636 hozzászólás
en csak remelem hogy olvassa a forumot es megfoltolja az olvasottakat:D
kellene par dolog (bar leginkabb agyvalto)

regi/hibas agyvaltokat veszek.

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

Ausztriából jön a cucc. HA 100szor nem akkor egyszer sem terveztem hogy egyszer kimegyek a bécsi ócskapiacra. Ott aztán van minden mi szem szájnak ingere.

én bringát nem láttam azon a piacon

amúgy én még akkor vásároltam maxi-bikenál, amikor elkezdte a bizniszt és akkor nagyon jó árai voltak, vettem vagy 3 bringát tõle, meg a haverom 2-t, soproni vagy veszprémi a srác, ausztriából hordja a cuccokat

aztán egyszer én is próbáltam alkudni vele és nem akart engedni, végül 2-3 ezret alkudtam, de nagyon nehezen

apróban érdemesebb szétnézni, mert az árai mára tényleg elég elszálltak, bár néha lehet nála is jókat kifogni

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
11:38:11 IM 2012

ridelife

ridelife

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.636 hozzászólás
en arra vagyok kivancsi hogy honnan szerzi be ezt a sok cuccot.
egyebkent tenyleg van par irrealisan magas szam.en is inkabb bikmag apron vettem vazat.
vajon ok mennyiert vehetik ezeket.

ps:a vajon pontos j mert a tejermekek pontosak.

regi/hibas agyvaltokat veszek.

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.693 hozzászólás

járt már vlki közületek a maxi bike-nál? úgy áll,h elég sok idõm lesz mostanában. lehet,h megnézem. kb mire számítsak? az oldalukat sajna nem nagyon frissítik.

Kicsit olyan "Retró-Múzeum" hangulatú a bolt. És elég nehezen enged a csóka az árból, pedig egészen minimális engedménnyel elhoztuk volna a gépet. Inkább akart adni pedált meg kormányszarvat de mondtuk, hogy az a régi ótvar cuccok nekünk nem kellenek, engedjen minimálisat. De nem. Meg volt gyõzõdve, hogy visszajövünk, mert olyan jó az az ár.
Egy órán belül vettünk egy másik használt bringát - jobb áron. Talán ha figyelné a BikeMag Aprót, jobban beárazná a cuccait.
De tényleg hatalmas a választéka a boltnak.
Marci

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.152 hozzászólás

Colnago Master Olympic - a Maxi-Bike-tól ! « kerékpár « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása
hát igen, de ez durva túlzás: 1 misiért

Szerintem inkább elrettentés, hogy ne jöjjön bárki százötvenes ajánlattal. Tuti tisztában vannak azzal, hogy egy millióért nem fogják eladni.

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás

Szerintem naluk tenyleg a nezegetos emberekbol lesznek a vevok.

Colnago Master Olympic - a Maxi-Bike-tól ! « kerékpár « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása
hát igen, de ez durva túlzás: 1 misiért

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Szerintem naluk tenyleg a nezegetos emberekbol lesznek a vevok.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.439 hozzászólás
igazából semmit. csak nézelõdnék. meg nekem kijönne 100-120 kilire,így edzésnek is jó lenne. igaz keresztül kéne menjek a nagyfalun.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
En jartam tobbszor is, az alkatresz raktaruk az nem semmi.
Nem tudom mit keresel?

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.439 hozzászólás
járt már vlki közületek a maxi bike-nál? úgy áll,h elég sok idõm lesz mostanában. lehet,h megnézem. kb mire számítsak? az oldalukat sajna nem nagyon frissítik.