Itt könyökölhettél volna: Passau-Wien/O by simonjoe at Garmin Connect - Detailsa hétvégén Fertõ-tó, következõn Tisza-tó, aztán kis kihagyás és Balaton van tervbe véve.
Hát ha más nincs, akkor országút, szabad azon mennünk a Balatonon is, még, ha van is kerékpárút alternatíva, nem?
Mindig úgy képzeltem , hogy csak lekönyöklöm és bámészkodom, remélem azért csak kicsit lesz ilyenben részem.
Sajnos még a forgalmazó nem adta át a megrendelt terméket a kerékpárboltnak, így a Fertõ-tó esetében még nem lesz felavatva a könyöklõ
Jelentkezz be Regisztrálj
Országútikról mindent
Írta 2012. augusztus 17. - 17:00
Ridley Noah Fast
Írta 2012. augusztus 17. - 15:29
A boltban az mondta az úr, hogy nem igazán van mód erre, s a szélességet sem igazán tudja, hova érdemes pozicionálni. Erre tudtok valami leírást mutatni? Én olyat találtam hogy fül szélességben kelle lennie a kezeim végének a fogásnál, de a könyékre nem igazán találtam iránymutatást.
Gondolm minél szélesebben vannak elhelyezve, annál kényelmesebb lélegezni, meg ilyenek, nade mégis, mennyi az annyi?
44es a kormányom, akkor a szimmetriatengelytõl hová érdemes ezt rakni?
Írta 2012. augusztus 17. - 15:26
Azt gondolom, nem nagyon lenne szükség a könyöklõre ha az itthoni tavakon gondolkodsz. Egyiken sincsenek monoton hosszú szakaszok, sõt vannak részek mindhárom tó körül ahol nem kifejezetten elõnyös az a készség. Talán a Velencei-tó a legsimább, ott csak nagyon rövid szakasz van a déli oldalon ahol nem éppen jó az út. No meg a könyöklõvel nem igazán tudsz bámészkodni, pedig van látnivaló bõven!
Esetleg a negyedik tó, bár annak csak a kisebbik része a mienk, no meg a szarabbik, már ami az utakat illeti. Nem lenne szabad kihagynotok!! Összességében mindhárom (vagy inkább mind a négy) tó körül észnél kell lenni ha outival mentek.
a hétvégén Fertõ-tó, következõn Tisza-tó, aztán kis kihagyás és Balaton van tervbe véve.
Hát ha más nincs, akkor országút, szabad azon mennünk a Balatonon is, még, ha van is kerékpárút alternatíva, nem?
Mindig úgy képzeltem , hogy csak lekönyöklöm és bámészkodom, remélem azért csak kicsit lesz ilyenben részem.
Sajnos még a forgalmazó nem adta át a megrendelt terméket a kerékpárboltnak, így a Fertõ-tó esetében még nem lesz felavatva a könyöklõ
És õk felelék: - Te vagy létünk alapjának eszkatológiai manifesztációja, a kerigma, amiben interperszonális kapcsolataink legvégsõ értelme tárul fel elõttünk.
És Jézus ismét szóla: - Mi???
Írta 2012. augusztus 15. - 06:36
A koga miyata kerékpároknál a vázat sem Japánban készítették, csak japán csöveket használtak hozzá?
a vázakat hollandiában gyártották,miután holland a cég. tange csöveket használtak.
Írta 2012. augusztus 14. - 15:05
Írta 2012. augusztus 14. - 13:01
Felénk a kerékpárüzletekben van és olcsóbb, mint az erre szakosodott üzletekben.CR2450-es elemet honnan milyet? A reggeli 18°C-ban már csak pislákolt a ROX9.0 kijelzõje...
Nekem most ilyen van a monti UST-s gumija sem okoz gondot.
Topeak
Nekem UST-vel még nem volt akkora gondom, de az idõfutam kerekemrõl alig tudom levenni a gumit.
A sebesség mindent megold.
Írta 2012. augusztus 14. - 12:58
Írta 2012. augusztus 14. - 12:41
megnézem majd médiában, hátha tartanak...
vagy fotós boltokban?
_______
bike24-rõl tervezek rendelni mostanában, de ott is csak jelzés nélküli van..
Flickr
Írta 2012. augusztus 14. - 12:30
Ha nincs is neki, de biztos tud beszerezni.
Írta 2012. augusztus 14. - 12:29
Írta 2012. augusztus 14. - 11:46
félek nekem is kell egy ilyenMichelin gumileszedo. Ez muanyag, de nem torik, nem hajlik, hanem leszedi es felrakja a legdurvabb gumit is a legdurvabb peremrol/re is. Egyszoval fantasztikus.
Flickr
Írta 2012. augusztus 14. - 11:06
Írta 2012. augusztus 14. - 10:59
Írta 2012. augusztus 14. - 06:24
más. van itt ez a felni: Sun Assault sl1 (8 ezer a bolti ára!) « kerék « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása bazira könnyû. meg szép,de ilyet sose vennék,mert a külsõt errõl leszedni 1 rémálom. láttam már könnyû kereket ilyennel fûzve,de a defekt javításhoz nem árt,ha fém gumileszedõ van az embernél.
Írta 2012. augusztus 10. - 06:14
a múltkor 90ért volt 1 full dura ace-es scott bringa. nem hinném,h + 70000el jobb lenne ez a basso váz.
Írta 2012. augusztus 09. - 23:21
Írta 2012. augusztus 09. - 22:54
Konyoklo: Ha nem idofutampozt veszel fel, akkor szuper kenyelmes lehet. Nem kell szegyelni, ha turazik az ember, akkor turazik, ne akarjon Wigginsnel laposabban fekudni.
nem is állt szándékomban idõfutammenõnek képzelni magam:)
akkor ezt igyekszem valahonnan beszerezni.
Tudom, nagyon laikus kérdés, de könyöklõvel lehet kanyarodni? Mármint, miközben könyöklõn fekszik az ember tud annyit fordítani a kormányon , hogy a gép forduljon, vagy olyankor fogásváltás van és könyökölni csak egyenesekben lehet?
És õk felelék: - Te vagy létünk alapjának eszkatológiai manifesztációja, a kerigma, amiben interperszonális kapcsolataink legvégsõ értelme tárul fel elõttünk.
És Jézus ismét szóla: - Mi???

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére