Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34373 hozzászólás a témában

kenguru

kenguru

törzsvendég

• fórumtag
  • 472 hozzászólás
Szerintem nem szabadna remegnie, fõleg nem egy Specinél. De nem tudom mitõl lehet. A forgásirány mindegy.

Egy kis kerék segítséget szeretnék kérni.
És még valami: ezeknél a carbon villáknál teljesen normális, hogy erõs fékezésnél beremeg a villa vége?
Köszönöm

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

elnézést, hogy megint görgõ ügyben zargatom a társaságot. errõl tudna mondani vki véleményt? köszönöm.

nekem asszem a kistesója van (60e) annak csak 3 fokban állítható és nem távszabályzós.
korrektnek látsyzi, de vagy 3x használtam összesen, szal hosszútávú tapasztalatról nem tudnék beszámolni....:)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Szvsz a 9000-es SRM jobban nez ki, mint a gyari D/A. :) Szvsz nincs semmi baj vele.

coffein

coffein

vendég

• fórumtag
  • 129 hozzászólás

Egy kis kerék segítséget szeretnék kérni. Vettem a CX bringámba egy Mavic Ksyrium Elite kereket, kb 1 hónapja. Az a problémám vele, hogy az elsõ keréknél mindig utána kell húznom a szorítót a csapágynál, mert kotyogni kezd. 2 dolog jutott az eszembe. Az egyik, hogy egy kis menetrögzítõvel bekenem (a forgalmazó is ezt tenné elsõ körben, persze a kék-oldható változattal :D). A másik, hogy van forgásiránya az elsõ keréknek? Én nem látok rá utalást, de tény, hogy jelenleg a hátsó keréknél ugyan ez a szorító gyûrû a másik oldalon van (ott ugye adja magát a dolog a sor miatt, kizárt a fordítva felszerelés :D), és az agyon a felíratok is máshogy állnak mint elõl. Ha megfordítom akkor nem lesz gondom a felni felületével amibe azért már fékeztem pár 100 km-t?

És még valami: ezeknél a carbon villáknál teljesen normális, hogy erõs fékezésnél beremeg a villa vége?

Nem hiszem, hogy számítana de errõl a bringáról van szó:
http://img339.images...3271/spec1x.jpg

Köszönöm

Szia!
A fékfelület tisztítása némi javulást hozhat, de nem fogja megoldani a carbon villa beremegését.
Nekem Fulcrum kerék produkálta uezt a tünetet, engem nagyon zavart.
Átrakva montiba ( alu villás ) alig volt tapasztalható.

petter78

petter78

törzsvendég

• fórumtag
  • 625 hozzászólás
A ksyrium elite-nek nincs forgásiránya, tedd be nyugodtan fordítva, de szerintem mindegy. A menetrögzítõ jó ötlet, ha meg nincs épp kéznél, akkor egy csepp körömlakk is megteszi, az meg ugye mindig van nálunk.

Most más: Ez vicces, már az elõzõ szériánál sem értettem, hogy az SRM miért nem használ olyan kart ami nem néz ki bénán a 7900-as szetthez, Lehet, hogy nem támogatja õket a Shimano? Viszont az tuti, hogy így messzirõl ordít majd, hogy ki használ SRM-et a mezõnyben, ez így a Shimanonak sem jó szerintem, viszont az SRM-nek bazi nagy reklám

Gallery: SRM Adding Dura Ace 9000 For 2013 - Interbike 2012 - BikeRadar

Illetve Wigginsnek régen sem találtak megfelelõ bringát, muszáj volt gyártatni neki egy extra nyeregcsövet. (a válogatottnak biztos csak S-es vázai voltak)

A Skinny Bradley Wiggins (Great Britain) Riding Towards 16th In The Junior Time Trial Photos | Cyclingnews.com

kenguru

kenguru

törzsvendég

• fórumtag
  • 472 hozzászólás
Én a dekásban vettem TAcx Satori Pro-t, teljesen jó, éppen van is egy Kecskeméten úgy látom

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás
Ha mini-V fékkel is beremeg, akkor az nem éppen normális. Vagy rosszul vannak beállítva a fékpofák, vagy zsíros/olajos a fékfelület, vagy húzd meg a kormánycsapágyat. Remegni az elsõ villa canti fékkel szokott, ha a megakasztó nem a villán van, hanem a kormánycsapágy felsõ része környékén.

karakoram

karakoram

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.578 hozzászólás
Egy kis kerék segítséget szeretnék kérni. Vettem a CX bringámba egy Mavic Ksyrium Elite kereket, kb 1 hónapja. Az a problémám vele, hogy az elsõ keréknél mindig utána kell húznom a szorítót a csapágynál, mert kotyogni kezd. 2 dolog jutott az eszembe. Az egyik, hogy egy kis menetrögzítõvel bekenem (a forgalmazó is ezt tenné elsõ körben, persze a kék-oldható változattal :D). A másik, hogy van forgásiránya az elsõ keréknek? Én nem látok rá utalást, de tény, hogy jelenleg a hátsó keréknél ugyan ez a szorító gyûrû a másik oldalon van (ott ugye adja magát a dolog a sor miatt, kizárt a fordítva felszerelés :D), és az agyon a felíratok is máshogy állnak mint elõl. Ha megfordítom akkor nem lesz gondom a felni felületével amibe azért már fékeztem pár 100 km-t?

Nem hiszem, hogy számítana de errõl a bringáról van szó:
http://img339.images...3271/spec1x.jpg

Köszönöm

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.470 hozzászólás
minoura,tacx,elite. ezek mind jó cuccok. nagyon nem lehet velük melléfogni.

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

konkrétan erre a görgõre nem tudok neked mit mondani,de érdemes néha benézned vlmelyik decathlonba,mert ennél olcsóbban lehet kapni néha elite görgõket. azok elég jók szoktak lenni. van nekik saját márkájú is (btwin),de az elég gagyi. azt nem érdemes megvenni. az elit-nek azt hiszem zselés a görgõ része. sztem nem fontos az ellenállás allíthatósága,de ez csak az én véleményem.

sajna legközelebb Decathlon csak Kecskeméten van, ott meg nem mindig van minden, ami Pesten, sõt... így nekem marad a netes rendelés. teszek ezzel egy próbát, bikeradaron öt csillagot kapott, tán csak jó lesz. majd beszámolok :)

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.470 hozzászólás

elnézést, hogy megint görgõ ügyben zargatom a társaságot. errõl tudna mondani vki véleményt? köszönöm.

konkrétan erre a görgõre nem tudok neked mit mondani,de érdemes néha benézned vlmelyik decathlonba,mert ennél olcsóbban lehet kapni néha elite görgõket. azok elég jók szoktak lenni. van nekik saját márkájú is (btwin),de az elég gagyi. azt nem érdemes megvenni. az elit-nek azt hiszem zselés a görgõ része. sztem nem fontos az ellenállás allíthatósága,de ez csak az én véleményem.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.470 hozzászólás
ez a szett bazira király: Campagnolo 9s fékváltókaros szett « váltó / fék « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

video erdekele, ha tudsz linket adni.

2012_Lakics_Kupa_kilátó_gp.avi - YouTube
Kb a cél elõtt volt 30méterrel.

A sebesség mindent megold.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
video erdekele, ha tudsz linket adni.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Ezen a ket versenyen en is gondolkodtam, jo terepnek tunt.
Kar, hogy nincs eredmenylista, azert ez eleg gaz.

Még aznap estére ígérték az eredményeket és a képeket, de valamiért nem rakták fel õket. Az elsõ versenyen a balaton time mért és náluk sincs fent. Eredmény biztos van, mert láttam a helyszínen. Egy videót találtam a második verseny befutójáról, az alapján az elsõ kb 30 eredménye kitalálható.

A sebesség mindent megold.

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
felpróbálni fel fogom, de az élesteszt remélem még odébb van! :)

donciccio:
az õsz a kedvenc évszakom! :)
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.470 hozzászólás
tegnap még rövid nadrág,rövid ujjú mez. ma meg már a kamásli is elõkerült reggel. mondjuk én szeretem ezt a hûvösebb idõt. :)

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Remelem meg jo sokaig nem tudod kiprobalni. :) De biztos jo lesz!

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
Végül ez lett:
Bike24 - Scott Helium Minus All Season Bib Tights - with seat pad
aztán majd meglátjuk milyen lesz...
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr