HBalage írt idõfutamos cikket nálunk, a revomagon, szerinte egy aero felnivel szemben jelentéktelen a különbség.
Viszont a hangja, na az nagyon ott van
HBalage írt idõfutamos cikket nálunk, a revomagon, szerinte egy aero felnivel szemben jelentéktelen a különbség.
telekerék vajon mennyit segít?
A sebesség mindent megold.
A konyoklo az erezheto. En nem tudnek ilyen tempot nelkule az biztos.
a tobbi (kerek, vaz, sisak, egyberuha) mar kevesbe jelentos, de ilyen rovid tavon is jelenthet vagy 15-20mp-t, ha valaki eleg gyors. 40 alatti temponal termeszetesen joval kevesebbet szamit, mint 50 korul.
Valaki ismeri ezt a kornyeket? (Bonyhad)
Április 13-án rendezik az ítéletidõ miatt lefújt Országos Szezonnyitó Kerékpárversenyt
Az én "szar"-om
, L-es méretû és 175cm vagyok. Az év végén kicseréltem a kormányt, nyeregcsövet, stucnit, nyerget és az istenért sem sikerült magamhoz beállítani. Az elõzõ alkatrészekkel semmi bajom nem volt. A mostaniakkal meg fájt a derekam, a térdem és Q..va kényelmetlen lett a gép. Tegnap voltam egy BG Fit beállításon ahol fény derült a következõkre. A váz természetesen nagy, a kormányom széles. A nyeregmagasság és távolság messze nem volt a helyén. A stopli szintén. A cipõ orrába kellett valami spec betét ami elbillenti egy kicsit a lábfejem. A beállítás elvégzése alatt fokozatosan javult a komfortérzetem, bár én egy kicsit magasnak találom az üléspozíciót, de azt gondolom sokat javult a helyzet. Jövõ szombaton megyek egy 300km-es távot a Bakony és környékére, majd akkor tudok érdemben nyilatkozni és visszajelezni a beállítást végzõ szakembernek.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Nem az eladó, és talán az enyém sem, amikor 2 éve vettem a vázat sajnos nem volt kisebb. Mondták, h ez nagy, de egyszer élünk."Az én "szar"-om , L-es méretû és 175cm vagyok"
saját gondolat volt ekkora vázat venni, vagy "szakember" ajánlotta ?
mert akkor az inkább menjen papaírzsebkendõt árulni.
Ridley Noah Fast