Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Országútikról mindent

* * * * - 3 votes

• Please log in to reply
34366 replies to this topic

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts

történt, szolnok mellett megy az albertirsáról ukrajna felé menõ, vagy onnan jövõ dupla vezeték. na az alatt egyszer tesóm panaszkodott, hogy megrázta az áram, mi meg leszóltuk, hogy mennyél már a fenébe, te az ufóktól is félsz... aztán egyszer engem is megcsapott, olyan érzés volt, mint amikor bedugod az ujjad a piezós gázgyúzjó végébe és megnyomod. annyira mondjuk nem volt erõs, de tényleg rázott a bringa kormánya. amúgy ott rázástól függetlenül is, mindig olyan bizsergés-sistergés hallatszik fentrõl, hogy már az is ijesztõ. komolyabb bajt egyébként szerintem nem okozhat, mármint ritmuszavart vagy égést stb.

az jön s mondjuk az 750 kV, az tényleg tud olyan lenni hogy alatta vagy és áll a szõr a karodon.
többinél száraz idõben kicsi a valószínûsége.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,864 posts
semmi extra az útviszonyokban. a szántói fal vége, az erdei rész, leölt rendesen a múlt héten

nicecleanpot

nicecleanpot

vendég

• fórumtag
  • 158 posts

Sziasztok!Lehet nem ide tartozik,de országútival történt,így ide írok:)
Még most is kamillázok,nem hittem hogy van ilyen,konkrétan megrázott az áram két magasfeszültségû vezeték alatt.
Az egyik Vértesacsa-Alcsút között,a másik Csákvár elõtt nemsokkal.A combom belsõ felét rázta meg,az elsõ gyengébb volt,a másodiknál majdnem
leugrottam a bringáról:)Történt már valakivel ilyen?

történt, szolnok mellett megy az albertirsáról ukrajna felé menõ, vagy onnan jövõ dupla vezeték. na az alatt egyszer tesóm panaszkodott, hogy megrázta az áram, mi meg leszóltuk, hogy mennyél már a fenébe, te az ufóktól is félsz... aztán egyszer engem is megcsapott, olyan érzés volt, mint amikor bedugod az ujjad a piezós gázgyúzjó végébe és megnyomod. annyira mondjuk nem volt erõs, de tényleg rázott a bringa kormánya. amúgy ott rázástól függetlenül is, mindig olyan bizsergés-sistergés hallatszik fentrõl, hogy már az is ijesztõ. komolyabb bajt egyébként szerintem nem okozhat, mármint ritmuszavart vagy égést stb.

(ex)Cat

(ex)Cat

törzsvendég

• fórumtag
  • 357 posts
Én tavaly jártam majdnem így, amikor az egyébként aszályos nyárban elkapott egy kisebb zivatar. Annyira alacsonyan volt, hogy a fák tetején láttam az elektromos kisüléseket, én meg ott tekertem köztük. Nem volt üdítõ érzés, de szerencsére megúsztam. (Látványnak viszont fantasztikus volt! :) )

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Szerintem egy kisebb gombvillam lehetett.

vwegipeti

vwegipeti

újonc

• fórumtag
  • 7 posts
Sziasztok!Lehet nem ide tartozik,de országútival történt,így ide írok:)
Még most is kamillázok,nem hittem hogy van ilyen,konkrétan megrázott az áram két magasfeszültségû vezeték alatt.
Az egyik Vértesacsa-Alcsút között,a másik Csákvár elõtt nemsokkal.A combom belsõ felét rázta meg,az elsõ gyengébb volt,a másodiknál majdnem
leugrottam a bringáról:)Történt már valakivel ilyen?

petter78

petter78

törzsvendég

• fórumtag
  • 625 posts
az kb. jó, Csobánkáról kifelé úgyse mész gyorsan :-)

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Azt mondjatok meg, milyen a helyzet Pomaz es Pilisvorosvar kozott? (Csobanka)
Utoljara 10 eve jartam arra biciklivel, a tervezett palyabejaras helyett itthon labadozom.

petter78

petter78

törzsvendég

• fórumtag
  • 625 posts
Esztergom felé 2 kanyar van ami necces, a többi vállalható, VISZONT baromira észnél kell lenni mert van olyan, hogy beláthatatlan kanyarokban pont az ideális íven vannak mély kátyúk. Tegnap arra gurultam és látszik, hogy kátyúztak de sajnos maradtak olyanok, hogy beszartam. pl a nyereg után közvetlenül ahol meredek lesz (még a balos visszafordító elõtt) van két nagy de utána is. A vaskapuhoz fel is maradtak a megszokott állapotok. Még felfelé is veszélyes :)

Szerintem le lehet jönni Esztergomnak is, 10kg-val könnyebben hiszem, hogy meg tudnám csinálni.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Megfejtettem a Dobogókõrõl lemegyek fék nélkül rejtvényt.

Szerintem le lehet jönni Esztergomnak is, 10kg-val könnyebben hiszem, hogy meg tudnám csinálni.

A sebesség mindent megold.

CMX

CMX

vendég

• fórumtag
  • 159 posts
Megfejtettem a Dobogókõrõl lemegyek fék nélkül rejtvényt.
A megoldás: másik oldal.
Pomáz felé simán le tudsz gurulni, próbáld ki!

Kátyúk szaporodtak, de mindenhol el lehet menni - lefelé a stréher felejtõs. A rossz idõ meg nem számít, csak a Pilis Nyereg völgyhídjánál lesz vicces, ha erõs szél van.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Tervezed, hogy a jovoben majd le akarod venni, vagy miert erdekel, hogy leszedi-e a festeket? :)
Nem lenne egyszerubb ugy felragasztani, hogy fent is maradjon?

Bognár Miklós

Bognár Miklós

vendég

• fórumtag
  • 14 posts
Sziasztok!

Van egy Bianchi-m, amirõl lejött a mûanyag fejembléma.Már nem ragad.Kétoldali ragasztóval próbáltam, de leválik.Szerintetek mivel lehetne visszaragasztani, ami nem szedi le a festéket?
Elõre is köszi!

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Hm, tenyleg. Tegnap meg a met nem igert rosszat, de ma mar lelombozobb a helyzet.
Mivel mar most beteg vagyok nem nagyon fog zavarni a rossz ido, csak a lejtokon leszek ovatosabb.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Hozza a formáját az idõjárás a Kínok Kínjára. Long term forecast for Esztergom, Komárom-Esztergom (Hungary)

A sebesség mindent megold.

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,864 posts
a keresõ mai háttérképe - bing.com - bringás szemmel se semmi :-)

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Az en tippem az, hogy talan azert, mert a Fulcrum szponzoralja oket. :cool2:
(Es nincsenek a tier-1 Shimano csomagban.)

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
Csak most esett le, hogy Fulcrum kerekekkel mennek. Hogyhogy nem a Dura Ace karbonkerekekkel?
11:38:11 IM 2012

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,432 posts
megláttam a képeket,és akkora magas labda volt. :)

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Na most ezt miert.... Ez siman valtoful tores. Barmi lehetett volna rajta. Nem kene elesni, de legalabbis inkabb bal kanyarban. :)