Elsőre írtam volna, hogy az Addictot nyugodtan felejtsd el, mert ez a Scottnak egy kifejezetten kemény, versenyzős váza volt. Viszont ez valóban csak VOLT. Ők mondjuk csinálnak olyat, hogy egy típus pozicionálását megváltoztatják. Pl. ott van a CR1. Ez eredetileg szintén egy merev versenyváz volt és a következő széria meg egy jóval kényelmesebb "endurance" jellegű váz lett és ez igaz is (volt / van mindkettő). És ahogy olvastam a mostani Addict leírását és geo tábláját ez valóban már egy endurance váz lett. Viszont ebből az következik, hogy használtnál képben kell lenni, hogy milyen évjárat és akkor hova lőtték be mert nagyok a különbségek.
A canyon endurenace nekem szimpi, egyedül ez a rugós nyeregcső nem tetszik. Nyereg szögállítása egy rémálom és szerintem ez előbb utóbb recsegni fog mert a 2 "félrúd" közé bemegy a dzsuva, por, minden. Ja meg az nem tetszik, hogy pressfit, de sajnos ezzel meg kell barátkozni ha újban gondolkozol mert nem nagyon van most más.
csak uj bringak erdekelnek a scottrol olvastam reviewt, azt irjak hosszu, adatok alapjan nem ugy tunik - mindenmas szempontjabol pont passzolna, es az ar/ertek is remek (ami fura a scottnal). bar egy outinal annyi minden osszeadodik a tenyleges hossznal, hogy annak jo resze nem szerepel a geo tablazatban:
setback
vizszintes vazhossz
stucni
kormany reach
es mar varialnak a fekvalto hosszaval is (tarcsasoknal hosszabb)
ennyibol siman osszejon egy meretbeli elteres. foleg a canyon gravelnel vagyok meglove, mert hosszu vaz, rovidstucni, ez most outin milyen?
az uj 105os szett vegre nem a gnom fekvaltoval van, mostanra gyk sulyban van nemi elteres, a canyon sem jobb ar/ertekben.
Edited by arn, 2019. March 06. - 10:57.