Mondjuk bevallottan nem megyek (nem merek) hosszú távra menni. Tegnap előtt kb. 60, tegnap 50, ma 65 volt (háztól-házig), s legalább mind3 nap kaptam esőt is.
Vázméretezés és bringabeállítás kérdésben azt kell mondjam, nagyon megfogtam az isten lábát, mert egyáltalán nem megerőltető, nem kényelmetlen, nincs fájdalom, egyedül a concor nyereg zsibbaszt elöl (érdekes módon a Q-bik nem, így lehet, egyszerű lesz a problémát megoldani. Igaz, a Q-bik olyan nyeregcsövön van, amin fokozatmentesen állítható a dőlésszög, míg a Concor egy recés állításún, s lehet, hogy pont a két rece közé eső rész kéne..
)
Szóval, így 1 év távlatából visszatekintve, muszáj vagyok hálás köszönetet mondani Donciccionak, MJaninak, s a többieknek is, akik "inputot" dobtak először kerékpár választásban, beállításokban, tippekkel láttak el.. Mert nem tagadom, néha lusta vagyok utána olvasgatni, vagy keresni, és akkor jöhet a kérdezgetés, ami néha irritáló, de legalább megragad 
http://apro.bikemag....t-l228478.html#
ha campag-hoz kell neki, miért nem reszelget le picit a bowdenfejből? simán meg lehet oldani..
Edited by Vejne, 2014. May 03. - 19:40.