hétfőn délután feldobtam egy kínai km-órát, ami megfelelően beállítva szép pontosan mér (ST-vel egyenértékűen..)
Meglepődtem, hogy mennyire "falja a gép a km-eket". Hétfőn egy 60-as, kedden egy 50-es országúti bringázást vittem, plusz kedden az egyetemi ingázgatás, és két nap után 134 km-en van a számláló. Nem kéne ezek szerint ingázásra használnom a gépet, pedig szeretem, ahogy viselkedik. :\ :\ mégiscask hozzáad napi cca. 15-20 km használatot..
a pedálkérdés: ha spd-d már van, és nem szeretnél váltani, akkor maradjon nyugodtan. szerintem csak a legsznobabb körökben "nézik ki" az spd-seket, bár bevallom, nekem egy ismerősöm sem teker vele országúton
Viszont ha még nincs pedálkötésed, akkor szerintem nem jársz rosszul egy országúti rendszerrel sem. 
http://apro.bikemag....12-l229045.html
HAHAHA... havernak van egy ilyenje, jó 8k km-el, és a sor-tányérok szebb állapotban van. Csak mondjuk ő patikaállapotban tartja.. Láncmosás (hírhedt benzines módszer..), sor ronggyal való "fényesítése" és tányérok teljes tisztítása minden "poros kör" után. Ja, 160-ba nem tudta eladni.. 
Vejne módosította - 2014. május 07. - 06:56