ezeket már a hells angels is megirigyelné: http://www.velo.hu/o...-es-folott.html
tisztára,mint a hónalj szárítós chopperek. 
nem cserélném el a sajátom egyikre sem. lehet,h többet érnek az újak,de nekem 1ik sem tetszik.
Ennyiből tuttibringáék összedobnak jófajta kis Wilier GTR-t (fúj, túrageó
) vagy akár Zero9/Cento1SR gépet, Ultegra v Chorus szettel, valami jobb kerékszettel. Vagy 190-ért Montegrappa Sorával és négyszöges FSA hajtással (ugyanaz a felszereltség, mint a ViaNirone Bianchin, cask 100-zal olcsóbban..)
A 7200 forintos Vittoria Diamante Pro Radiale gumikra már nem mondok semmit
Tavaly egyébként volt hasonló összeállítás a velon, akkor szerepelt Wilier, és ott még tuttiék voltak feltüntetve "beszerzési helyként", idén kimaradtak.. Pedig 500 alatt tényleg egész kellemes krabonfibre masinákat adnak, felette meg még jobbakat.
Ma egy órakor becsengetett a postás, és hozott egy Flite Ti Genuine Gel nyerget. Azt hiszem, ez egy nagyon szép barátság kezdete. A héten minden nap mendegéltem, 311-nél van most az állás, s ez a flite olyan szinten "váltott meg", mint még semmi. Nem rossz, nem rossz ; ) Ja, tudom, hogy teljesen irreleváns, csak életemben először szántam rá magam, hogy km-órát szereljek a gépre napi használatra, és meglepett, hogy ennyit megy. Kevesebbre számítottam.
bocsánat a reklámért amúgy, az "ország másik végében" vannak, meg van itt is olyan bolt, akiket nagyon kedvelek-szeretek, de ha valakikről jó véleményem van, azt azért kifejteném szabadon 
Vejne módosította - 2014. május 09. - 18:04