Jó,jó, dicséretre méltó teljesítmény, de ki állította az ellenkezõjét? EGyébként hogy tudtál ennyit menni, ha hétközben minden nap 16 órát dolgozol, sõt egyáltalán hogy tudsz akármi mást (evés, közlekedés, stb. elemi dolgok) is emellett? Sok ilyet hall az ember, hogy ennyit meg annyit dolgozik valaki, meg még mellette egy vagon dolgot csinál, csak ez olyan managger-dumának hangzik...
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Országútikról mindent
Indította
Endroo
, 2006. január 10. 21:34
Írta 2006. január 12. - 11:14
Írta 2006. január 12. - 11:01
negyven felett is van bringás élet!!!!
természetesen örülök,hogy lobog a hajam!!!
sõt a társaságunkban van 52 és 57 éves sporttársak akik tavaly 7000 km-t brigáztak!!!
sajnos én a havi 20 napos munkaidõm miatt /16 óra egy napon-nem ülõ munka!/csak 10700 km-t tudtam tekerni.természetesen ebben nincs benne a városban való tekerések méterei!!
ennek fele aszfalt fele terep/Pilis-Börzsöny-Vértes stb./
az átlagunk is 20 körül van
nem beszólásképpen álapítom meg!!!!
de vannak ilyen bringát szeretõ emberek is!!!!!!!!!!
természetesen örülök,hogy lobog a hajam!!!
sõt a társaságunkban van 52 és 57 éves sporttársak akik tavaly 7000 km-t brigáztak!!!
sajnos én a havi 20 napos munkaidõm miatt /16 óra egy napon-nem ülõ munka!/csak 10700 km-t tudtam tekerni.természetesen ebben nincs benne a városban való tekerések méterei!!
ennek fele aszfalt fele terep/Pilis-Börzsöny-Vértes stb./
az átlagunk is 20 körül van
nem beszólásképpen álapítom meg!!!!
de vannak ilyen bringát szeretõ emberek is!!!!!!!!!!