Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Országútikról mindent

* * * * - 3 votes

• Please log in to reply
34344 replies to this topic

retizotyo

retizotyo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,760 posts
Apróságokra Matúz egy kincsesbánya!
Azt nem tudom, hogy nagy értékben vásárolnék-e nála, de nekem az esetleges reklamációs ügyeimet is (használt termék vásárlása esetén) nagyon korrektül kezelte.

A Yasec szép, bár számomra õ az acél bringaépítés magyar nagymestere én tuti csak acélgépet vennék tõle.
Steel is real!

pcycle

pcycle

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,247 posts
Voti és Henger: köszi az infókat, szép ez a váz, lehet belõle 7kg-ós jó bicajt építeni...
Egyéb: MAtúzékkal vigyázni! - mint mindig .... mik kiderülnének egy behatóbb és értõ nézelõdéssel...

mykonzerv

mykonzerv

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 posts

hello

valaki megtudja nekem mondani címszerint hogy matuzmaster hol fellelhetõ?
kerestem jóideig de nem találtam.

elõre is köszi

mindenképp oda kell szólni nekik, mielõtt mész. dunakeszire fognak amúgy kinavigálni mindenképp, ott megy az eladás fõleg. a címet majd a pali megadja neked, idõpont egyeztetés után.

elérhetõséget már adtak fentebb

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,247 posts

Ahol eddig jártam, illetve amelyik boltokat felhívtam ott mindenhol csak 1 collossal tudtak szolgálni, ezért gondoltam, hogy megkérdezem itt, hátha tud valaki segíteni.

vár kerékpár
õk nagyrészt az országútira vannak specializálódva
www.var-kerekpar.hu
mindenképen keresd meg õket valahogy ne a honlapot nézdd

Gesa

Gesa

újonc

• fórumtag
  • 4 posts
Ahol eddig jártam, illetve amelyik boltokat felhívtam ott mindenhol csak 1 collossal tudtak szolgálni, ezért gondoltam, hogy megkérdezem itt, hátha tud valaki segíteni.

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
bármelyik nagyobb kerékpárboltba bemész, és kérsz egyet szépen.ha nincs hoznak rendelésre.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

Gesa

Gesa

újonc

• fórumtag
  • 4 posts
Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni, vettem egy olimpia arrow aluvázat, amibe a-head-es 1,1/8-os integrált fejcsapágy való. Kérdésem az, hogy hol tudnék venni belevaló alu villát?

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,247 posts
http://matuzmaster.hu/

Telefonos elérhetõségeink : 06-20 934-1463, 06-70 518-8009 (újpesti szerviz)
Az e-mail címünk megváltozott: Feltöltött kép

323K13L

323K13L

vendég

• fórumtag
  • 174 posts
hello

valaki megtudja nekem mondani címszerint hogy matuzmaster hol fellelhetõ?
kerestem jóideig de nem találtam.

elõre is köszi

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,247 posts

a principia vázak elég drágák

itt van pár váz hasonlítsátok össze más gyártók áraival...
http://www.chainreac...?CategoryID=626

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,247 posts

a 07'-es magellan gemini vázhoz gyárilag adnak villát vagy azt külön kell megvenni?

mykonzerv

mykonzerv

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 posts

Szerintetek mennyit érdemes adni egy régi Shimano 600 rendszerért. Használt de jó állapotú fékváltókaros kiszerelésben.

Kérdés principia vázat ismer valaki, állitólag valami német de nem ismerem.

Tud valaki segíteni?
kösz D.

mi van benne a 600-as szettben? 40-50k körülit is megérhet szerintem, ha komplett és jó állapotban van.
de ez azért elég extrém, ez alatti értékben kell gondolkodni. 40k alatt próbálkozz teljes szettre mindenképp!

a vázra passz

edani

edani

vendég

• fórumtag
  • 22 posts
Szerintetek mennyit érdemes adni egy régi Shimano 600 rendszerért. Használt de jó állapotú fékváltókaros kiszerelésben.

Kérdés principia vázat ismer valaki, állitólag valami német de nem ismerem.

Tud valaki segíteni?
kösz D.

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,179 posts

Voti: lehetne valamit írni errõl az egyedi karbonvázról?: anyag, geometria, tömeg, stb....

Ez egy Dedacciai Nero Corsa váz egy Dedacciai Scuro fullkarbon villával. http://dedacciai.com/ itt fent van minden infó róla, az 57-es váz súlya a gyár szerint 1150g, ami kb igaz ha mindent leszedek róla (bovdenállító csavarok, alsó bovdenvezetõ, nyeregcsõbilincs, kulacst. csavarok, h. váltó tartó). Egy fotóm van csak róla, ami elég gyengén sikerült:
Feltöltött kép

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,181 posts

Voti: lehetne valamit írni errõl az egyedi karbonvázról?: anyag, geometria, tömeg, stb....

A Deda oldalán nézz körül.
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

pcycle

pcycle

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,247 posts

pcycle

pcycle

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,247 posts
Elméletileg belemegy a 25-ös gumi is, a gond a nem teljesen optimális körülményeknél jelentkezhet, amikor meg-megszorulhet a kerék: egy kis hordalék-falevél kombó, stb. VAgy pld., ha magyaros útkarbantartás címén felszórják bitumenes kaviccsal az utat, ami szépen ráragad a gumira és befogja a fékhidat, 1 perc alatt nullára amortizálva a gumit. Aztán nem minden 23-as gumi tényleg annyi (Bontrager több, más gumik inkább 22-esek), mintahogy sok 25-ös inkább 26-27, szóval egy ballonosabb 23-as ugyanolyan jó lehet, mint egy 25-ös.

retizotyo

retizotyo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,760 posts
Jelenleg 23 Conti gumit használok. A hátsó fékem fékhídjánál a vas alja és a gumi között kerek 5mm hézag van.

Vajon milyen vastag gumit bír el a váz?
Már a 25 se játszik? Szeretnék egy kicsit "ballonosabbat".

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,179 posts
9es D.A. szett lesz rajta. Már majdnem teljes volt eddig is, csak a hajtómû a monoblokk és a fékek voltak Ultegrák. A monoblokk elhalálozott, tehát a csere itt jókor jött. A fékek kellenek a másik bicajra, már csak jó áron kellene találni. A hajtómû megvan már szinte teljesen új, csak az Ultegrát kéne eladni. 10es rendszer nem érdekel. Campásításon gondolkodtam, de pillanatnyilag anyagi okok miatt (is) biztosan marad a Shimano.

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,163 posts
Yasec Gabi nem sokkal 250 felett hoz már karbont villával