sziasztok, az Olimpia Arrow mond nektek valamit? nagyon jól néz ki:
http://piacter.bikem...t=144549&cat=56 , de ijesztõen sok helyen van még meghirdetve ez a konkrét darab, és egyáltalán nem ismerem a gyártót. google sem ad rá ki semmit a hirdetésen kívül, a veloce viszont jól hangzik.
egyébként pedig helló, mindenki, ez az elsõ hozzászólásom sok olvasás után... elsõ országúti-vevés elõtt állok, kb. 100-150 között szánnék rá. szerelgetésben nem vagyok erõs, úgyhogy a használtak nézésérõl letettem, nem hiszem, hogy ki tudnám szúrni vevéskor, amit ki kéne.
versenyezni nem akarnék vele, gyorsan messzire menni meg hegyet mászni igen. és nem ártana, ha épeszû használat mellett kibírná a városi használatot, napi 2x10 kilométert ingázom csak melóba, akkor már ott sem azzal a leharcolt neuzer montival küzdenék a szembeszéllel, amin hét éve tekerek, mert dögnehéz... városon kívül reálisan heti egy-kétszer mennék vele.
az utóbbi hetekben cyclocrosst nézegettem, külföldön csomó embert láttam, aki olyat tart, hogy egy bringával tudjon világból kitekerni meg melózni járni is, mentem is olyannal és durván bejött. itthon viszont nagyon nem találok, építeni vagy építtetni meg nem vagyok elég mûvelt. másrészt tegnap elkértem egy országútit, két részletben beleraktam egy százast, és fizikailag fájt leszállni róla és visszaadni. kell nekem az a virsligumi.
elõre is köszik!
Énis hasonló cipõben jártam odavoltam az ilyen kerekekért, illetve oda is vagyok, csak elmondták milyen nehéz ezeket centirozni, ha 8-as lesz benne
Nagyon sok bicajt katalógust fórumot mergnéztem, és végülis e-malett döntöttem, csak más bandázsal
Most akciósan 111 ezer esetleg ha többet szánsz rá érdemes a VEntto-t megnézni csak az már 179 ezer, viszont jobb váltó carbon villa.

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére