Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Országútikról mindent

* * * * - 3 votes

• Please log in to reply
34373 replies to this topic

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 posts
Speci. Vékonyra tekerve:)

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts
Ritchey PRO bandázs. 2ezer ft körül kapható. szerintem.

gbalazs

gbalazs

vendég

• fórumtag
  • 112 posts

Bandázsokról kérdeznék:
1. Láttam valahol natúr parafa bandázst (mint a boros üveg dugója). Használ(t) ilyet valaki, mennyire hajlamos a szakadásra? Hol lehet kapni?

2. Lyuggatott mûbõr bandázsok mennyire kényelmesek (pl. a PRO modellje, vagy Fizik). Puha annyira, mint a hagyományos, kissé habosított mûa. bandázs? Kesztyû nélkül mennyire csúszik?

én fiziket használok, zselés betéttel, nagyon kényelmes, jól meg lehet húzni feltekeréskor, nehezen mozdul el hegymeneti kormányszaggatásnál is. régebben használtam natúr parafát, az vmi vászonra volt impregnálva, gyorsan kopott és csúszott kesztyûvel is. ha nem sajnálsz 5rugót a kérdésre, zselés fiziket ajánlom.

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 posts
sztem a lyuggatottba bemegy az izzadtság és utána csúnyán berohad...

Bandázsokról kérdeznék:
1. Láttam valahol natúr parafa bandázst (mint a boros üveg dugója). Használ(t) ilyet valaki, mennyire hajlamos a szakadásra? Hol lehet kapni?

2. Lyuggatott mûbõr bandázsok mennyire kényelmesek (pl. a PRO modellje, vagy Fizik). Puha annyira, mint a hagyományos, kissé habosított mûa. bandázs? Kesztyû nélkül mennyire csúszik?

retizotyo

retizotyo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,760 posts
Bandázsokról kérdeznék:

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
Giant 2009:

http://www.bikeradar...OURCE=BRGENNEWS

Gyönyörûek a Giantok is

szike81

szike81

törzsvendég

• fórumtag
  • 712 posts

Én belevágnék. Ultegra OK. Márka ok. Nekem úgy rémlik, hogy a Galileo már az Onda karbon tám és elsõvillát kapta. Szerintem megéri. Pláne ha 0km-es a bringa. Ha körbenézel kis magayar piacunkon, mit adnak 350ért akor nem rossz vétel.

240ért hol láttad szike? Az kevesebb mint 1000Euro. Rohanok és veszek egyet. :D mit egyet kettõt :D

Akcióban németben, lehet hogy még mindig van nekik. Mindenesetre nézegettem és próbálgattam, de valóban, csak a vázzal van gondom.

retizotyo

retizotyo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,760 posts
Használ valaki Sora fékkart (csak fékkar)?
Olyan, mintha kinyúlt volna a gumiborítás...
Van másnak is ilyen tapasztalata? Lehet olyat külön kapni?

Breki

Breki

vendég

• fórumtag
  • 18 posts

Nálunk belefér, jobb boltokban szintén.

És hogy mûködik ez pontosan?

Veszünk egy új sora árat azt levonjuk pl egy Tiagra árból és a különbözetet hozzáadjátok a bicikli árához?

Vagy nem ilyen egyszerû?

Breki

Breki

vendég

• fórumtag
  • 18 posts

@Breki
jjja, azt értem, miért cserélted ezen a Demán a bandázst ;) de kezd egyre szimpatikusabb lenni, az a Sora lehetne Tiagra. a 179 ezer a nagytesójáért már kicsit túlzás a zsebemnek sajna.

ha egy boltban megkérdezi az ember, hogy belefér-e egy ráfizetéses váltócsere (legalább egy hátsó), akkor csúnyán néznek és hülyén, vagy ez ugyanúgy belefér a testreszabásba, mint egy nyereg?

Ezen énis filóztam de az xfactornál ahonnan jön egyben adják dobozban ahogy jön a szlovákoktól nincs lehetõség a cserére.

Meg ha cserélem a sora-t Tiagra-ra sztem kb ugyanabban az árban vagyok.

Tehát a jobb váltó meg a karbon villa kiadja a különbözetet a két bicikli között sztem, de ezt a boltosok megmondják pontosan. (60.000 ft ha jól számolom)

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 posts
1400 euróért még 1500as Trek-et vettem Írországban, Ultegrával, moslék BonTRÓGER kiegészítõkkel. Nem olyan sok pénz az...

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
Szerintem igen.

molgabo

molgabo

újonc

• fórumtag
  • 4 posts
Köszi a gyors reagálásokat.
Már az Onda carbon villákkal készült, egy sportboltban láttam az olaszoknál. Ha valakit érdekel meg tudom adni a címet. A kérdés, hogy adjak érte 1399 eurót???

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
Én belevágnék. Ultegra OK. Márka ok. Nekem úgy rémlik, hogy a Galileo már az Onda karbon tám és elsõvillát kapta. Szerintem megéri. Pláne ha 0km-es a bringa. Ha körbenézel kis magayar piacunkon, mit adnak 350ért akor nem rossz vétel.

240ért hol láttad szike? Az kevesebb mint 1000Euro. Rohanok és veszek egyet. :D mit egyet kettõt :D

szike81

szike81

törzsvendég

• fórumtag
  • 712 posts

Help plíz!

A napokban láttam pár Pinarello Galileo 2007-es modellt.
Ultegrával szerelve 350.000 Ft.0 km-esek. Szerintetek érdemes beleugrani? Ha valakit még érdekel tudok segíteni??? Vagy felejtõs???

sok, 240-ért lehet megvenni, gyenge váz

molgabo

molgabo

újonc

• fórumtag
  • 4 posts
Help plíz!

A napokban láttam pár Pinarello Galileo 2007-es modellt.
Ultegrával szerelve 350.000 Ft.0 km-esek. Szerintetek érdemes beleugrani? Ha valakit még érdekel tudok segíteni??? Vagy felejtõs???

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 posts

Podersdorfi idõfutamon, talán 2 éve volt.

s érdemes kimenni rá?

Bár ahogy néztem a Tourtól eltiltott Tom Boonen is ott lesz. :)

efi99

efi99

vendég

• fórumtag
  • 245 posts

Te már voltál kinnt valamelyik etapot nézne esetleg?

Podersdorfi idõfutamon, talán 2 éve volt.

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 posts

Igen.

Ja:
http://www.oesterrei.../index08_de.htm

Podersdorfban megint lesz idõfutam.

köszi a gyors segítséget. Te már voltál kinnt valamelyik etapot nézne esetleg?

efi99

efi99

vendég

• fórumtag
  • 245 posts

Valaki tudja mikor és hol lesz júliusban az osztrák körverseny?

Igen.

Ja:
http://www.oesterrei.../index08_de.htm

Podersdorfban megint lesz idõfutam.