Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Országútikról mindent

* * * * - 3 votes

• Please log in to reply
34366 replies to this topic

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,317 posts

hello. lenne két kérdésem:
nem láttatok véletlen boltban szelehosszabítót (magasprofilu aero felnihez)
Tudom hogy van hosszszuszelepes belsõ...de nekem triatlon 26" kerékhez kellene amibõl nem talállok hosszszuszelepeset.
ebbõl következik 650x23 as hosszuszelepes belsõ lelõhely is érdekel :)

2. Campagnolo nyeregcsõbõl aero (pl .Athena) 26.4mm átmérõt valahol még .
(nem matuznál..)

azt hiszem a rob4bike-nál láttam ilyesmit,ott nézd meg

Mathias

Mathias

törzsvendég

• fórumtag
  • 492 posts

általában monor-gomba-káva-pilis-nyáregyháza-vasad-monor ez egy45km kör,de holnap monor-gomba-káva-pánd-tápiobicske-tápio valami-onnan át irsa-4es-en pilisig-nyáregyháza-vasad-monor,ha jo eröben érzem magam akkor irsárol dánszentmiklosnak megyek és ugy nyáregyháza-monor.11ig benézek még ha érdekel,vagy reggel 8-9kor még felnézek

Én Péceli vagyok, de az egy 20-as kb Monortól nem vészes. Érdeklõdés szintjén mikor indulnál? És kb milyen átlaggal szoktál menni?

yobo

yobo

törzsvendég

• fórumtag
  • 500 posts
hello. lenne két kérdésem:
nem láttatok véletlen boltban szelehosszabítót (magasprofilu aero felnihez)
Tudom hogy van hosszszuszelepes belsõ...de nekem triatlon 26" kerékhez kellene amibõl nem talállok hosszszuszelepeset.
ebbõl következik 650x23 as hosszuszelepes belsõ lelõhely is érdekel :)

2. Campagnolo nyeregcsõbõl aero (pl .Athena) 26.4mm átmérõt valahol még .
(nem matuznál..)

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,317 posts

Merre szoktál onnan tekerni?

általában monor-gomba-káva-pilis-nyáregyháza-vasad-monor ez egy45km kör,de holnap monor-gomba-káva-pánd-tápiobicske-tápio valami-onnan át irsa-4es-en pilisig-nyáregyháza-vasad-monor,ha jo eröben érzem magam akkor irsárol dánszentmiklosnak megyek és ugy nyáregyháza-monor.11ig benézek még ha érdekel,vagy reggel 8-9kor még felnézek

Mathias

Mathias

törzsvendég

• fórumtag
  • 492 posts

tudom nem ez a forum:valaki nincs Monor környékéröl aki jönne 1et tekerni holnap?

Merre szoktál onnan tekerni?

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,317 posts
apropo,bringás utak,szoktatok kijárni külföldre is?

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,317 posts
jah,ezen gondolkodtam én is,500k bol simán kilyön a 2 903-as meg a kiegészitök,most
175k darabja...

swn

swn

vendég

• fórumtag
  • 116 posts
250-ért vennék egy bringát ami tetszik, a maradékot megtartanám a fenntartására, órára, kiegészítõkre, ruházatra, esetleg bringás utak finanszírozására (az élményre! :) ). Felfelé torzulnak az árak, ennyiért pedig már kapsz olyat, ami minden igényednek megfelel.
Csak egy ötlet.

Módosítás: utólag olvastam, hogy asszony... tehát akkor vegyél két jó bringát. :)

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,317 posts
tudom nem ez a forum:valaki nincs Monor környékéröl aki jönne 1et tekerni holnap?

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,317 posts

A Mortirolóra gondoltam, már csak egy elfogadható thm-s hitelt kellene találnom, mert mire összejön a pénz december/január félõ, hogy elfogy a nekem megfelelõ méret. Kelly's urc 6.93 2009-est kapnék jó áron, de nem merem bevállalni, még a legkisebb vázuk (S-es) is 545 mm-es felsõcsõvel rendelkezik, nekem meg a generátor szerint 510 körüli kellene. A Specialized, ami tetszik csak májusra lenne itt. Kuota Kharma Basic-et kapnék 20 km-re innen ausztriában, de most nagyon elszállt az euró, úgyhogy az is kiesett. Amúgy a keret max. 350ezer és karbon váz a kritérium.

Május itt van hamar,föleg ha az tetszik,thm-ek meg elég magassak áruvásárlásnál....

iserf

iserf

újonc

• fórumtag
  • 5 posts
Sziasztok,

Errõl a bringáról érdeklõdnék: http://piacter.bikem...t=170038&cat=56

Valakinek van tapasztalata ilyennel? Megéri?

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
A Mortirolóra gondoltam, már csak egy elfogadható thm-s hitelt kellene találnom, mert mire összejön a pénz december/január félõ, hogy elfogy a nekem megfelelõ méret. Kelly's urc 6.93 2009-est kapnék jó áron, de nem merem bevállalni, még a legkisebb vázuk (S-es) is 545 mm-es felsõcsõvel rendelkezik, nekem meg a generátor szerint 510 körüli kellene. A Specialized, ami tetszik csak májusra lenne itt. Kuota Kharma Basic-et kapnék 20 km-re innen ausztriában, de most nagyon elszállt az euró, úgyhogy az is kiesett. Amúgy a keret max. 350ezer és karbon váz a kritérium.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

Mathias

Mathias

törzsvendég

• fórumtag
  • 492 posts

mikor a 901et vettem, rá 2 hétre ültem egy 903on igaz csak egy kilométer erejéig.mintha gördülékenyebb lett volna,gyorsabbnak éreztem,(igaz ultegra kerekek voltak benne)de lehet csak bebeszéltem magamnak.
lehet veszek megint meridát csak most 903-at igy az asszonynak is tudnák venni 1et,nem lenne balhé:)csak megint nem olyan bringám lenne amibe beleszeretek....ész vagy sziv?:)

A kerék sokat számít szerintem, bár ki tudja.:)

Hát ha asszony is szeret komolyabban országútizni, akkor megéri neki is bringát venni, így mehettek együtt és mindenki boldog:)

Amúgy 500e bõl két jó bringát is tudtok venni simán. Kicsit többért meg pláne.
pl itt van ez: http://biondobike.hu...duct&id=113295#
280/db-nál megáll pedállal és a Wilier nem rossz márka.

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,969 posts
MI szintünkön talán ész...:D

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,317 posts
mikor a 901et vettem, rá 2 hétre ültem egy 903on igaz csak egy kilométer erejéig.mintha gördülékenyebb lett volna,gyorsabbnak éreztem,(igaz ultegra kerekek voltak benne)de lehet csak bebeszéltem magamnak.
lehet veszek megint meridát csak most 903-at igy az asszonynak is tudnák venni 1et,nem lenne balhé:)csak megint nem olyan bringám lenne amibe beleszeretek....ész vagy sziv?:)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
használ valaki Wenson Expert országútit?
méretekrõl lenne kérdésem

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Mathias

Mathias

törzsvendég

• fórumtag
  • 492 posts
http://www.evanscycl...d-bike-ec000081

Ez nem tûnik rossznak.

Mathias

Mathias

törzsvendég

• fórumtag
  • 492 posts

Átlagsebességben viszont nem hiszem, hogy olyan nagy különbség lesz, bármelyiket is veszed

Persze, de nem is ezért vesz az ember jó bringát. Egy Mercedes se megy sokkal gyorsabban át a városon, mint egy Suzuki, mégis vesznek az emberek Mercedest.:)

torkis

torkis

vendég

• fórumtag
  • 18 posts
Az evanscycles esetén 40 font volt (UPS). De elég nagyok a különbségek, mert van ahol 100 font fölött van egy komplett bringa szállítása. Volt akinek írtam is, hogy miért ilyen sok, mert máshol sokkal kevesebb hasonló szállítóval. Azt mondták, hogy ennyi és kész. :)

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,317 posts
mennyi a kiszállitás kb..