én decathlonba vettem, sajátmárkást, 2db 800 vmennyi
amúgy kmc, több mint 10k van bennük
Van olyan patentszem 10es lánchoz, melyet többször fel lehet használni?
Van olyan patentszem 10es lánchoz, melyet többször fel lehet használni?
52(3)-39el is sztem
9es tiagra szett kb 35e (0 kms)
szerintem a hajtómûvek legfontosabb tulajsonságai
1, merevség: jól beállított átdobóval ne legyen lánc-átdobó kontakt
2, tömeg: 700 gramm alatt
3, szépség: legalább mint a 6400-es trikolór
Jelenlegi bicajomat 38/22 38/24 körül szoktam használni emelkedõkön (cross bringa 28" kerekekkel). Egy-egy húzósabb kaptatón elõfordul hogy ez is sok, de általában ennél könnyebb áttételen nem tekerek. Ezen a Focus outin 12-27 a hátsó fogaskoszorú, ami arra enged következtetni, hogy jól meglennék elöl az 50/34-el is.
@imoka:
Azt, hogy arkulonbseg mitol van, nem tudom, de azert a Gossamer nem jobb mint a 105 az biztos. Lehet vonzobb a dupla a vevoknek. (nekem pl. biztos)
Sokkal tobbet lehet nagytanyeron is menni, ez is szamit.
Alpokra, Dolomitokra meg lehet feltenni egy 27-es vegu sort, 34x27 azert mar tenyleg eleg konnyu attetel.
Persze egyentol fugg, mi a konnyu, mi nem.
Johogy. Az elso orszagutimon (egy Hercules alapmodel) preselessel(!) rogzitettek a hajtokart a lanctanyerok rogzito "pok"-jahoz. Sprinteltem en vele teljes elobol (hatszelben meg 60-nal is), de nem lett semmi baja.
Cavendish alatt persze nem biztos, hogy birta volna.
ilyen szempontból még a truva is megállhatja a helyét..
Megnyugodhatsz, én abszolút nem vagyok sznob. De truva ment már szét alattam. Továbbá ismerek pár montist aki azért tart outit, hogy erõsödjön a lába. Õk azért nem amatõrök. És ismét hozzáteszem, low-end truva hajtásról van szó. Személyeskedést meg ne kezdjük el, köszi.
Miért is gyenge??? Terepen nem kap többet ahol szinte állandóan a terhelésváltás van? Na neeee... Azért ezt velem nem eteted meg.Versenyeken (monti)hány embernek van truva hajtómûve? Sokaknak . Biztos azért mer szar. Ennyire nem kell sznoboskodni...
160e.200 eur-ért vettem tavaly 105/9-est, ezért gondolom hogy újonnan be lehet szerezni a 9es tiagra szettet olcsóbban
btw mennyi az ára ennek a belinkelt crossnak?
A sebesség mindent megold.
9es tiagra szett kb 35e (0 kms)
2 alap kerék 15e
zoom cuccok 5e
gumik 5e
váz, villa 20e
ha nagyon rákészülök, talán elmegy 90-ig. mennyi a bolti ár?
Azt a 80-at te sem gondolod komolyan....Zoom csak a kormány és a nyeregcsõ.Ezen a szinten nem ezek súlya fogja eldönteni a kérdést. A montimon egy truvativ hajtómû teszi a dolgát már egy jó ideje hibátlanúl és ott azért nagyobb az igénybevétel mint egy országútinál.
Nem csak az ultegrától meg a recordtól bringa a bringa. Maradjunk a talajon...