Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Országútikról mindent

* * * * - 3 votes

• Please log in to reply
34362 replies to this topic

Mattz_01

Mattz_01

vendég

• felfüggesztett
  • 83 posts

kormány és a fékkar így nagyon nem jó

és mit kéne tennem vele hogy jó legyen? vagy mi nemjó az állása?
szeretnék rá egy szép piros bandázst szóval ugyis lesz az még piszkálva

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,864 posts

ittvan a bicó képekben

kormány és a fékkar így nagyon nem jó

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
@Mattz_01: A lanckerekek ugy fest preselt acellemezek. (preselt az biztos) De szerintem elsobicon ez is elmegy, ahogy a tobbi cucc is.

Jézus! Ez mekkora embernek lehet jó? 2,5 m-esnek???

Nagyon erdekes vazkialakitas. Tan egy sima sloping jobb lett volna, ha mar akkor kitalaljak. :)

Eloszor furcsaltam, hogy ez hogyan lenne mar 70-es, de aztan meglattam, hogy az ulocso rendesen tulnyulik a felsocsovon. (A felsocso kb. 62-esnek felel meg)
De a fejcso az brutal. :) Esetleg jo lehet egy jo magas embernek kenyelmes vaznak.

A vaz hosszat persze nem lehet kivenni, de nem tunik tul hosszunak.

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,124 posts
Jézus! Ez mekkora embernek lehet jó? 2,5 m-esnek???

Mattz_01

Mattz_01

vendég

• felfüggesztett
  • 83 posts
ittvan a bicó képekben

Mattz_01

Mattz_01

vendég

• felfüggesztett
  • 83 posts

nem tudom ez a kar milyen gyártmány és minõség lehet.

elsó bicajom szóval, nem is nagyon értek ennyire hozzá, a hajtókaron csak annyi van h TOP wheel alloy. de ma befotózom részletesen - ugy is fel akarom rakni apróra - és akkor belinkelem
a váz egyébként 52es, pont jónak érzem

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
A vázméreteket nem néztem Mattz nem is adta meg mekkora kell neki, de ettõl függetlenül a Giantnak elég egyedi a méretezése. Nekem emiatt a slooping miatt nem igen tetszenek a bringáik, túl alacsonyan fut a felsõcsõ. De a design az viszont nagyon ottvan.

swn

swn

vendég

• fórumtag
  • 116 posts
Az M-es Giant inkább 54-56-osnak felel meg. Sloping 50 cm!

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
Vagy valami Campagnolora, ami passzol a szettbe, esetleg egy olcsóbb FSA-ra. Nyilván nem kell azért attól tartanod, hogy az elsõ úton tönkremegy a közepe, mert csak fél évszázadig a négyszögtengely volt a szabvány, de nem tudom ez a kar milyen gyártmány és minõség lehet. Régi négyszögtengelyes Campa hajtókarokat is lehet kapni már egész jó áron, ami mégis jobb lenne.

Mattz_01

Mattz_01

vendég

• felfüggesztett
  • 83 posts
köszi mert sokat segített,
én 75E ért vettem, szerintem ennyit megért, mert lenne rá 100E-ért vevõ, ezek alapján el is adom gyorsan és olyat veszek ami jobban fejleszthetõ ahogy írtad(:

ha mégse menne el és ezzel járok, (tényleg hobby szint napi 40km suliba-vissza) milyen hajtókarra cserélejem ?

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
Távol-keleti tucatváz olaszosan csengõ márkanévvel. De ez valami magyar márka lesz, emlékszem rá 9éves koromból, hogy volt tuti gyermekbringájuk. Ami a piactéren van, szerintem túl van árazva. Hobby célra tökéletesen jó lesz a szett azért mégiscsak egy Campa. De ha már komolyabban fogod ûzni a sportot ne ezt a vázad fejleszd.

Úgy látom, pont az egyik legfontosabb részen a hajtókaron spóroltak, az valami nemistudom milyen kar, de négyszögtengelyes lehet. Rajta lenne a szemem, nehogy út közben csoffadjon le valahol. Azt alapból cserélném valami komolyabbra.

http://piacter.bikem...t=256168&cat=56
http://piacter.bikem...t=250102&cat=56

Ezekhez képest a Dinotti egy nagy rakás sz.r Az egyik egy jobb váz, jó márkanév de gyengébb szett, viszont jól fejleszthetõ a Colnagon egy jó szett van, bár régebbi de hobby célra szuper, ha meg modernebb vázat szeretnél a Colnago acélt tuti megveszi jó áron valami gyûjtõ, de egy Dinotti háthát. 10/2

Ahogy olvasom végig a hozzászólásom egyre borúsabbra fordul :D

Mattz_01

Mattz_01

vendég

• felfüggesztett
  • 83 posts
sziasztok!

végülis vettem egy bicajt, Dinotti-t
szerintem arra a hobby célra megfelel amire nekem kell szeretném megkérdezni a ti véleményeteket is róla, esetleg van e már tapasztalat vele és egyáltalán mi pénzt ér meg
ma találtam fenn aprón egy ugyan olyat mint amit én vettem
http://piacter.bikem...=256290&cat=all

várom a válaszokat
elõre is köszi a segítséget
üdv
M

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
A mult havi Cycle Sportban van egy interju Eisellel.

Elmeselt egy tortenetet, mikor mentek fel a Nagy Bernardra az idei Touron, ami aznap az elso hegy volt.
A tempo nagyon magas volt, sokan szenvedtek a mezonyben.
Andy Schleck es Armstrong pedig a mezony elejen beszelgettek, Eisel elmondasa szerint liheges nelkul. ("at the top of their voices")

Megkerte oket, hogy kussoljanak mar, tiszteljek a tobbiek szenvedeset. :)

iMaty

iMaty

vendég

• fórumtag
  • 154 posts

Ave hatalmas volt ez a videó szanaszét lószolta Contador Rassmussent meg kicsit magát is. Gyilkos menet volt. Amikor R beállt kicsit oldalra elõre az okos húzás volt, mert a tömegtõl nem tudot C meglódulni, illetve több ideje maradt a reagálásra. Nagyon jó volt.

Azért a profik is elmennek ám a p...ba! Kis túlzással úgy haladnak fölfelé, mint az egyszerû földi halandók síkon :D Miközben persze már a verseny 2-3. hetében járnak, és aznap is bõven 100 km fölött teljesítettek.
- egy bolygó, két kerék -

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
Ave hatalmas volt ez a videó szanaszét lószolta Contador Rassmussent meg kicsit magát is. Gyilkos menet volt. Amikor R beállt kicsit oldalra elõre az okos húzás volt, mert a tömegtõl nem tudot C meglódulni, illetve több ideje maradt a reagálásra. Nagyon jó volt.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
http://home.training...es/cycling.aspx

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts
A Touron, vagy a Pro Tour versenyeken induló versenyzõknek nem lehet valahol megnézni a terheléses teszt-eredményeit? (max. teljesítmény, VO2 max stb.)

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Erdekes eset ez a dan...

Ha doppingolt is, vaze, mi munka lehet benne, hogy ennyire vekony legyen...
En speciel nagyon sajnaltam, hogy kivagtak 2007-ben.
Bezzeg Riis, elvette a jatekomat 96-ban es mai napig o a gyoztes. /Igaz, legalabb az is eleg latvanyos volt/

2007, Peyresourde, Contador es Rasmussen. Vajh, mikor latunk megint ilyet?

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts
A maximumot akarja kihozni. ;)
Gondolom edzéssel, meg tápkiegekkel elérte, amit lehet... bár biztos van benne "egy kis" feltûnési viszketegség is...
Én megbékéltem a Livestrong karkötõvel, meg a szõrrel a karomon... :D:D

Ja... egyébként engem A gépészre emlékeztet...

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts

És a nyaklánc, meg a tinta a karján? :D

Azokat majd akkor veszi le, ha elkezdõdik a hegy!