sztem 1 próbát megérne használt chorus v record árakról érdeklõdni. nekem mind2 agy,hajtómû,középrész,fékek, használt record. semmi bajuk nincsen,és már jó pár éve megvannak. kormánycsapágyat újat vettem (chorus). a fékváltókarok,h.váltó veloce. még 1nlõre,de,ha lesz rá keret veszek record-ot. persze használtan,mert úgy már beleférhet. az e.váltóm még mindig 1 RX100-as. mondjuk ez még bírja,de ezt kéne legelsõnek cserélnem. nézd meg a matuzmaster.hu-t. ott találsz elérhetõséget,meg mindent. náluk van sok használt,felújított campa cucc. persze lehetnek karcok,de cserébe kapsz örökélet + 1 nap tartósságot.
Hát a matuzmaster.hu az nem igazán a jóléti intézmények csúcsa... Bár cuccai vannak rendesen!
pl:
Lépjünk tovább, ahol a Mirage és a Xenon alkatrészcsaládokat találjuk! Kiváló, de mégis megfizethetõ bringa építhetõ belõlük, 9 fokozatúak, strapabíróak. Ár: Mirage 100.000, Xenon 70.000 - ez a komplett szettre értendõ!
Fulcrum Racing 7 kerékszett: ultrakönnyû alutengelyes és alurotoros agyszettre épült, hátul 2:1 arányú csoportos küllõzésû új kerékszett. "Félaero" abroncsprofil, 20/24 db küllõ. Érdekes, élénk színes megjelenés, strapabíróság, jó tömeg és kedvezõ ár jellemzi. Természetesen vadiûj. Ár: 34.500.-/pár
Tehát a kinézett Da Vinci bringa árának 2/3-át otthagynám náluk és nem lenne vázam, nyergem, kormányom....