Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34362 hozzászólás a témában

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
Én cmre akkora vagyok mint te és 53as a vázam. Nagy lesz az L es. Lehet hogy be tudod úgy állítani, hogy épp jó legyen, de nem lesz az az igazi érzés hogy igen ez a váz az én méretem. :) rövid lesz a stucni, nem tudod jól kihúzni a nyeregcsövet. stb. az meg nagyon kellemetlen hosszú távon, amikor nyújtózni kell a fékváltókaros felsõ fogásért.

Mark001

Mark001

vendég

• fórumtag
  • 48 hozzászólás
Hello!
Szereztem egy Tiagra fékváltó-t (4400), viszont kicsit kiakarom takarítani. A gumit hogyan tudom leszedni róla?

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 hozzászólás
szerintem nagy lenne neked. én 191 centihez használok xl-est

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Ha jo szamokat latok, akkor az L-es az 575mm virtualis felsocso. (Aktualis geometria nincs a merida.com-on erdekes)
176cm-hez ez nagyon hosszu, 80-as stucnival talan. De a kormany is tul magasan lenne szerintem.

Funki

Funki

vendég

• fórumtag
  • 147 hozzászólás
Helló.
2010-es merida road race sorozatra azt találtam bikefun oldalán,hogy az én kicsi 176 cntis magasságomhoz az M-es váz ideálisabb lenne,viszont amiket kinéztem azokból már csak L-es nagyságúak vannak vagy S-esek.Ismerõsöm szerint,meg ahogy én számolgattam 52-54-es méretû bringa lehetne jó nekem.Bikefunon az M-es mérete 52,5 az L-esnek 55.
Az L-es vázat is gond nélkül tudnám használni egy rövidebb stucni használatával,vagy akár még "gyárilag" is jó lenne?

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás
ezek a bringák tényleg gusztustalanok, engem taszítanak a ló méretû márkajelzések

fehér bandázs nem hiba, mert ha nem a váz színéhez, akkor passzolhat a vázon lévõ matricázás/feliratozás színéhez is (ez a 2-es opció)

nekem is kék a váz, fehér betûkkel és fehér bandázst kapott :-)

:-)

iMaty

iMaty

vendég

• fórumtag
  • 154 hozzászólás

Amúgy a helyes válasz. :D Csak már hozzá szoktam az 'Am'-hoz mint rövidítés. :D

Egyébként, akkor a kerekek után cserélem a villát, egyébként 52-es a vázam.

Ha szeretnél alu vs karbon próbát, egyszer fussunk össze. Van a családi istállóban nagyjából ugyanaz aluval és karbonnal. Küldünk egy Thököly oda-visszát, aztán eldöntöd :) Ja, a vázméret nálunk is 52-es.
- egy bolygó, két kerék -

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
Nézd meg milyen idétlenül van feltekerve, túl sûrû is és a mai trendnek megfelelõen a végeit nem tekerte be (ha lenne ott valami márkajelzés még meg is érteném de így?) Azonkívül semmi más fehér nincs a gépen (najó a küllõket leszámítva) , jobban menne egy ilyen tök fekete géphez a fekete bandázs. Vagy akár a Storck kék színû.

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás

-vakít a fehér bandázs

az hol negatívum?
jobb mint az enyémen a jobb napokat is megélt olajos, koszos, városi poros, véres de eredetileg fehér bandázs.
egyébként meg 1-2 használat után nem fog vakítani.

The D

The D

vendég

• fórumtag
  • 102 hozzászólás
Olmo vázakról mit tudtok? Árakról hol, hogyan lehet informálódni? A magyar oldaluk szerintem 3 éve nem frissült...
Érdekes vázaik vannak, karbon villa, hátsó villák, és acél vagy easton csöves alu, természetesen full karbon is van. Használ valaki? Beszerzés?

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás
:DDDDDDDDDDD

Mint amikor rendezõ találkozik a forgatókönyv íróval:
- De szépen lebarnultál, hol voltál a Balatonon?
- Nem, hanem Cipruson
- Jha az más, akkor a kurva anyád! :D

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás
Szívembõl szóltál :D

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
Ez jó volt :D

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Ilyen okádék módon összeépített tuning gépet már rég láttam.

-kicsi a váz
-ehhez képest hosszú a stucni
-nincs levágva a villa
-ocsmány a kerék
-fehérre matricázott Schmolke kiegészítõk kellettek volna
-tök fekete FRM vagy extralite tányérokat kellett volna feltenni a hajtókarra
-mindez 21ezer dollárjába került az építõnek
-vakít a fehér bandázs
- és egyébként is a k. anyját
http://img191.images...42/img1083p.jpg

Ez meg a csávó idõfutambringája. Ez már nem lenne rossz, de az az ergostem elba..a az egész összképet. (nekem is volt ilyen stucnim, de gyorsan el is adtam, mert hihetetlenül bumszli, szerintem nem ezzel kell az aeropozíciót állítani, ez egy vakvágány)

http://img91.imagesh...66/img2231w.jpg

(asszem ezt a gépet már linkeltem egyszer)

csak hogy teljes legyen a lista :)

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
Ilyen okádék módon összeépített tuning gépet már rég láttam.

-kicsi a váz
-ehhez képest hosszú a stucni
-nincs levágva a villa
-ocsmány a kerék
-fehérre matricázott Schmolke kiegészítõk kellettek volna
-tök fekete FRM vagy extralite tányérokat kellett volna feltenni a hajtókarra
-mindez 21ezer dollárjába került az építõnek
-vakít a fehér bandázs

http://img191.images...42/img1083p.jpg

Ez meg a csávó idõfutambringája. Ez már nem lenne rossz, de az az ergostem elba..a az egész összképet. (nekem is volt ilyen stucnim, de gyorsan el is adtam, mert hihetetlenül bumszli, szerintem nem ezzel kell az aeropozíciót állítani, ez egy vakvágány)

http://img91.imagesh...66/img2231w.jpg

(asszem ezt a gépet már linkeltem egyszer)

MBence

MBence

vendég

• fórumtag
  • 43 hozzászólás
Köszönöm a választ. Alsócsöves pozicionált 6 fokozatú váltókar van az outimon, azokat le kell cserélni 8as váltókarra, hogy mûködjön a rendesen a rendszer?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Ezekkel a kormányokkal van valakinek tapasztalata?
Altrix hbo2r
Feltöltött kép
Altrix verseny kerékpár kormány
Feltöltött kép

A sebesség mindent megold.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Sziasztok!
Van egy shimano 105 ös hátsó váltóm, régebbi típusú, 6os 7es rendszerhez való, (ez van ráírva). Szóval az lenne a kérdésem, hogy be lehet-e állítani ezt a váltót egy 8as rendszerhez, vagy vennem kell új hátsó váltót?

Jó lesz.

MBence

MBence

vendég

• fórumtag
  • 43 hozzászólás
Sziasztok!
Van egy shimano 105 ös hátsó váltóm, régebbi típusú, 6os 7es rendszerhez való, (ez van ráírva). Szóval az lenne a kérdésem, hogy be lehet-e állítani ezt a váltót egy 8as rendszerhez, vagy vennem kell új hátsó váltót?

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.387 hozzászólás
tegnap elhalálozott a 93'-as campa stratos h.váltóm. béke poraira....... ma viszont újraélesztettem:)