Télen pedig FEJ hallgatóval szoktam edzeni, ugyanazt nyújtja mint egy fülvédõ, csak jó hangminõségben szól belõle a zene
És ilyen idõben persze hogy tekerünk kint. +5-0 fokig kb.
Szerk: Honnan jött elõ ez a hipster szó?
így van..szerintem elég félelmetes lehet..
nem tom más is így van-e vele, de gyakran van úgy, hogy azt hallom hogy balról elõz egy autó, de csak a bukóm pántja kelt turbulenciát....és elég megtévesztõ...
azért a biztonság kedvéért mindig hátrapillantok..
ezeken az apró füldugaszokon amúgy sem lehet érdemben zenét hallgatni..minõség=0
Flickr
Flickr
Én is így vagyok ezzel.Én pont azt szeretem, hogy hosszú órákig nem szól hozzám senki és én sem szólok senkihez. A zenehallgatást sem tudom megérteni.
A sebesség mindent megold.
Ilyen idõben? Nem kérdés.Egyébként Ti hogy álltok a tekeréssel? Még mindenki teker?
Egyedül nekem sem menne, kell egy elvetemült edzõpartner akivel végig lehet pofázni 10-12órát is gond nélkül.
hát 8 még el megy... de 10 órát már nem szeretek tekerni... akkor már minden bajom van..
a futás max pulzus magasabb mint a kerékpáros... és könnyebb is elérni, tartani azt futva
Az biztos hogy magasabb, az hogy könnyebb elérni... errõl nem nyilatkozok, nem biztos.... tartani viszont szerintem ugyan olyan nehéz...a futás max pulzus magasabb mint a kerékpáros... és könnyebb is elérni, tartani azt futva
Simán. 193 a maxom és elmegyek egy órát 180-185 között minden gond nélkül.
Ti, akik meg 210 koruli maxxal birtok, 190 koruli pulzussal elmentek egy oran at folyamatosan?
Miért akinek 190 a max az 172-es pulzuson elmegy 1 órát?
Ti, akik meg 210 koruli maxxal birtok, 190 koruli pulzussal elmentek egy oran at folyamatosan?