Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Országútikról mindent

* * * * - 3 votes

• Please log in to reply
34362 replies to this topic

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts
ha egyedül edzek, akkor nem kell senkihez sem alkalmazkodni, és nem szoktam unatkozni sem..
ha közös tekerés van, akkor meg az út kb felén, (fõleg a felfeléken, ha mindenkit bevárunk) úgyis csak pofázunk, semmi tempó..:D

Flickr

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Én pont azt szeretem, hogy hosszú órákig nem szól hozzám senki és én sem szólok senkihez. A zenehallgatást sem tudom megérteni.

Én is így vagyok ezzel.

A sebesség mindent megold.

daniel.jozsef

daniel.jozsef

törzsvendég

• fórumtag
  • 348 posts

Egyébként Ti hogy álltok a tekeréssel? Még mindenki teker?

Ilyen idõben? Nem kérdés. :) Egyelõre kellemes mediterrán telünk van, akár Rómába is képzelhetné magát az ember...

gandros

gandros

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 posts
Egyébként Ti hogy álltok a tekeréssel? Még mindenki teker?

gandros

gandros

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 posts
Nekem kimondottan jól esik 10 percente 1-2 mondatot váltani a tekerõtárssal.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts

Egyedül nekem sem menne, kell egy elvetemült edzõpartner akivel végig lehet pofázni 10-12órát is gond nélkül. ;)

Én pont azt szeretem, hogy hosszú órákig nem szól hozzám senki és én sem szólok senkihez. A zenehallgatást sem tudom megérteni.

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts

hát 8 még el megy... de 10 órát már nem szeretek tekerni... akkor már minden bajom van..:P

Egyedül nekem sem menne, kell egy elvetemült edzõpartner akivel végig lehet pofázni 10-12órát is gond nélkül. ;)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

a futás max pulzus magasabb mint a kerékpáros... és könnyebb is elérni, tartani azt futva

Nálam ez a kerékpáros. Futva nem tudnám tartani (mondjuk még nem próbáltam, de biztos elsavasodnék teljesen).

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,163 posts

a futás max pulzus magasabb mint a kerékpáros... és könnyebb is elérni, tartani azt futva

Az biztos hogy magasabb, az hogy könnyebb elérni... errõl nem nyilatkozok, nem biztos.... tartani viszont szerintem ugyan olyan nehéz...

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 posts

Simán. 193 a maxom és elmegyek egy órát 180-185 között minden gond nélkül.

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,163 posts
hát 8 még el megy... de 10 órát már nem szeretek tekerni... akkor már minden bajom van..:P

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts

Ti, akik meg 210 koruli maxxal birtok, 190 koruli pulzussal elmentek egy oran at folyamatosan?

Én biztos nem, nagyon ritkán tekerek 180-190es pulzus fölött, inkább a hosssssszúúúúú, nyugisabb dolgokat szeretem, pl. 8-10órát tekerészni GA1 alján. Nem is leszek soha "elitrészer" emiatt. :)

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts
...Ja és másnap letekertem 100km-t a bükkben fel-le-fel-le minden izomláz nélkül, szóval nem az volt hogy teljesen görcsben álltak a lábaim és izomlázam volt...

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Miért akinek 190 a max az 172-es pulzuson elmegy 1 órát?

Simán. 193 a maxom és elmegyek egy órát 180-185 között minden gond nélkül.

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,163 posts
igen... félmarathont tavaly 1:25 193-as átlagpulzussal futottam...
Inkább az a kérdés hogy milyen gyorsan savasodsz teljesen el mint az hogy milyen gyorsan kering a pici véred...

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

Ti, akik meg 210 koruli maxxal birtok, 190 koruli pulzussal elmentek egy oran at folyamatosan?

Igen, el :) Najó, egy órát nemtudom hogy elmegyek-e, de 44percet 192-es átlagpulzussal igen.

Bloke: nem arról vol szó hogy kinekanagyobb (egyébként a hiedelemmel ellentétben nem szoktak ilyet csinálni a kamasz fiúk, de az is lehet hogy rosszul választottam meg a társaságomat :D), hanem konkrét adatokkal támasztottuk alá, hogy a 220-életkor nem egy olyan dolog, ami megállja a helyét...

gandros

gandros

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 posts
Miért akinek 190 a max az 172-es pulzuson elmegy 1 órát?

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Tenyleg olyan fontos? :D ;)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Nekem ez a max pulzus összehasonlítgatás kicsit olyannak tûnik, mint a kamasz fiúk f@sz méregetése. Remélem senki nem gondolja, hogy a magasabb max pulzus azt jelenti, hogy jobb lesz mint más.

Kb annyit számít a leadott teljesítményben mint az általad említett dolog.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
Nekem ez a max pulzus összehasonlítgatás kicsit olyannak tûnik, mint a kamasz fiúk f@sz méregetése. Remélem senki nem gondolja, hogy a magasabb max pulzus azt jelenti, hogy jobb lesz mint más.