Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34366 hozzászólás a témában

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás
Én mindig zenét szoktam hallgatni -bár szerencsére alacsony forgalmú utakon szoktam edzeni- és sosem volt még belõle problémám. Hangerõt úgy lövöm be hogy meghalljam a közeledõ autót. általában elektronikus zenét hallgatok (electro, drum and bass, dubstep), mert van egy ritmusuk amire be lehet állni, de résztávozáshoz is jó.

Télen pedig FEJ hallgatóval szoktam edzeni, ugyanazt nyújtja mint egy fülvédõ, csak jó hangminõségben szól belõle a zene :) És nem szûr ki minden zajt...
És ilyen idõben persze hogy tekerünk kint. +5-0 fokig kb.

Szerk: Honnan jött elõ ez a hipster szó?

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

így van..szerintem elég félelmetes lehet..:)
nem tom más is így van-e vele, de gyakran van úgy, hogy azt hallom hogy balról elõz egy autó, de csak a bukóm pántja kelt turbulenciát....és elég megtévesztõ...
azért a biztonság kedvéért mindig hátrapillantok..:)

ezeken az apró füldugaszokon amúgy sem lehet érdemben zenét hallgatni..minõség=0

Hát én szoktam látni akkora fejhallgatókat a hiper trendi hipster fixi pózõrökön, hogy azon biztos nagyon jó a minõség, és garantáltan kiszûr minden zavaró zajt...

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
így van..szerintem elég félelmetes lehet..:)
nem tom más is így van-e vele, de gyakran van úgy, hogy azt hallom hogy balról elõz egy autó, de csak a bukóm pántja kelt turbulenciát....és elég megtévesztõ...
azért a biztonság kedvéért mindig hátrapillantok..:)

ezeken az apró füldugaszokon amúgy sem lehet érdemben zenét hallgatni..minõség=0
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Orszaguton a zenehallgatas azert eleg meredek, szerintem. Meg annyira sem erzekeli az ember a forgalmat, mint egyebkent.

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
ha egyedül edzek, akkor nem kell senkihez sem alkalmazkodni, és nem szoktam unatkozni sem..
ha közös tekerés van, akkor meg az út kb felén, (fõleg a felfeléken, ha mindenkit bevárunk) úgyis csak pofázunk, semmi tempó..:D

Flickr

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Én pont azt szeretem, hogy hosszú órákig nem szól hozzám senki és én sem szólok senkihez. A zenehallgatást sem tudom megérteni.

Én is így vagyok ezzel.

A sebesség mindent megold.

daniel.jozsef

daniel.jozsef

törzsvendég

• fórumtag
  • 348 hozzászólás

Egyébként Ti hogy álltok a tekeréssel? Még mindenki teker?

Ilyen idõben? Nem kérdés. :) Egyelõre kellemes mediterrán telünk van, akár Rómába is képzelhetné magát az ember...

gandros

gandros

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 hozzászólás
Egyébként Ti hogy álltok a tekeréssel? Még mindenki teker?

gandros

gandros

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 hozzászólás
Nekem kimondottan jól esik 10 percente 1-2 mondatot váltani a tekerõtárssal.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Egyedül nekem sem menne, kell egy elvetemült edzõpartner akivel végig lehet pofázni 10-12órát is gond nélkül. ;)

Én pont azt szeretem, hogy hosszú órákig nem szól hozzám senki és én sem szólok senkihez. A zenehallgatást sem tudom megérteni.

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

hát 8 még el megy... de 10 órát már nem szeretek tekerni... akkor már minden bajom van..:P

Egyedül nekem sem menne, kell egy elvetemült edzõpartner akivel végig lehet pofázni 10-12órát is gond nélkül. ;)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

a futás max pulzus magasabb mint a kerékpáros... és könnyebb is elérni, tartani azt futva

Nálam ez a kerékpáros. Futva nem tudnám tartani (mondjuk még nem próbáltam, de biztos elsavasodnék teljesen).

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.163 hozzászólás

a futás max pulzus magasabb mint a kerékpáros... és könnyebb is elérni, tartani azt futva

Az biztos hogy magasabb, az hogy könnyebb elérni... errõl nem nyilatkozok, nem biztos.... tartani viszont szerintem ugyan olyan nehéz...

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 hozzászólás

Simán. 193 a maxom és elmegyek egy órát 180-185 között minden gond nélkül.

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.163 hozzászólás
hát 8 még el megy... de 10 órát már nem szeretek tekerni... akkor már minden bajom van..:P

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

Ti, akik meg 210 koruli maxxal birtok, 190 koruli pulzussal elmentek egy oran at folyamatosan?

Én biztos nem, nagyon ritkán tekerek 180-190es pulzus fölött, inkább a hosssssszúúúúú, nyugisabb dolgokat szeretem, pl. 8-10órát tekerészni GA1 alján. Nem is leszek soha "elitrészer" emiatt. :)

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás
...Ja és másnap letekertem 100km-t a bükkben fel-le-fel-le minden izomláz nélkül, szóval nem az volt hogy teljesen görcsben álltak a lábaim és izomlázam volt...

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Miért akinek 190 a max az 172-es pulzuson elmegy 1 órát?

Simán. 193 a maxom és elmegyek egy órát 180-185 között minden gond nélkül.

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.163 hozzászólás
igen... félmarathont tavaly 1:25 193-as átlagpulzussal futottam...
Inkább az a kérdés hogy milyen gyorsan savasodsz teljesen el mint az hogy milyen gyorsan kering a pici véred...

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Ti, akik meg 210 koruli maxxal birtok, 190 koruli pulzussal elmentek egy oran at folyamatosan?

Igen, el :) Najó, egy órát nemtudom hogy elmegyek-e, de 44percet 192-es átlagpulzussal igen.

Bloke: nem arról vol szó hogy kinekanagyobb (egyébként a hiedelemmel ellentétben nem szoktak ilyet csinálni a kamasz fiúk, de az is lehet hogy rosszul választottam meg a társaságomat :D), hanem konkrét adatokkal támasztottuk alá, hogy a 220-életkor nem egy olyan dolog, ami megállja a helyét...