Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Országútikról mindent

* * * * - 3 votes

• Please log in to reply
34366 replies to this topic

Mark001

Mark001

vendég

• fórumtag
  • 48 posts
Hello!
Tudna valaki ajánlani Fehér, 32 lyukas felnit? olyan 6e lenne a határ kb./felni.
Rodi Airline 4-es, és stylus sincs sehol februárig..

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,413 posts
Lehet bármilyen kompatiiltási probléma Shimano sor-lánc,Campa hátsóváltóból adódóan?

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Persze szep ez a gyozelem a vegen, de egyreszt tenyleg nincs szo arrol, hogy meg most is eltort a kerek.

2008-ban pedig Hincapie (igaz nem Zipp, hanem HED) es Backstedt szopott karbonkerek miatt. Ki tudja Hincapie talan abban az evben gyozhetett volna?
Cozy Beehive: Hincapie and Backstedt Break Wheels

Backstedt mindkettot eltorte.

The D

The D

vendég

• fórumtag
  • 102 posts
Elmeséli, hogy a Saxo bank több más csapattal együtt nem hitt abban hogy karbon kerekek kibírják a paris-roubaix-t, ezért maradtak a bevált dolgoknál. A garminnal meg cerveloval teszteltek, és õk voltak azok akik versenyre is feltették a karbon 303as felniket. :)

Aztán a végén meg Cancellara mesél róla... :) Fura. :)

Zipp 303 fejlesztesrol 16perces video. Sok egyebkent erdekes duma mellett 3:20-tol ajanlom mindenki figyelmebe. :))
Zipp - Speed Weaponry | Wheels | 303 Tubular

Amugy azt valahogy nem hangsulyozzak, hogy Cancellara vegulis azert is cserelt biciklit, mert elrepedt/tort a hatso felni.

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
ez osztrák és vegyes

bikeboard

ez német és csak országúti

rennrad-markt/

még van egy svájci oldal de ott csak mtb van 95%ban a traildevils.ch

ennyit tudok.
11:38:11 IM 2012

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Bringas aprohirdetos site-okat tudtok ajanlani? Csak europai, nyelv vegulis mindegy.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Zipp 303 fejlesztesrol 16perces video. Sok egyebkent erdekes duma mellett 3:20-tol ajanlom mindenki figyelmebe. :))
Zipp - Speed Weaponry | Wheels | 303 Tubular

Amugy azt valahogy nem hangsulyozzak, hogy Cancellara vegulis azert is cserelt biciklit, mert elrepedt/tort a hatso felni.

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts
a két utolsó asszem ContourHD-vel készült
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

meglepõdnél hányan csinálják, hogy helmetkemeznek a versenyeken:
YouTube - slowroadie csatornája
YouTube - copperhed51 csatornája

Én is gondolkozom rajta hogy egy izgalmasabbnak ígérkezõ versenyre bérlek egy go-pro camot...

Feltöltött kép
ott a bácsi buksijának a tetején.

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts

Sorozatrészek között lehet majd 10perces szüneteket tartani ezekkel a videókkal zenével :D görgõzés közben...

Ezerkössz!
Heti 8-10óra görgõzés nem egy leányálom.

meglepõdnél hányan csinálják, hogy helmetkemeznek a versenyeken!
még 2:

YouTube - slowroadie csatornája
YouTube - copperhed51 csatornája

Flickr

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,864 posts
nekem a mavic kazettatest nem mozog. a nyáron vett shi 5600-as agy viszont igen. elõször nem tûnt fel, hogy miért csörög furcsán a lánc egyes fokozatokban, aztán már az egész agy idegesítõ hangot adott ki ha megpörgettem. végülis cseréltünk kazettatestet (nem olcsó), ez most nem mozog rajta/nincs játéka

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

odavigyázz kiskubai mit találtam neked:
YouTube - dpouncy csatornája

Sorozatrészek között lehet majd 10perces szüneteket tartani ezekkel a videókkal zenével :D görgõzés közben...

Ezerkössz!
Heti 8-10óra görgõzés nem egy leányálom.

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 posts
ez nagyon pipec cucc! tiszta forma1, csak ott a bal oldalt van a "mûszerfal"
nekem is kell egy ilyen:D

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts

Flickr

kutitomi

kutitomi

újonc

• fórumtag
  • 5 posts
kösz

mci

mci

vendég

• fórumtag
  • 111 posts
Kiegészítõk | Csomagtartó | Nyeregcsõre | RideBike / Kerékpárüzlet és szervíz

Ilyesmiket lehet. Nem tudom, hol szoktál vásárolni, itt ne tedd, csak példa :). Láttam már ilyet azoknál, akiknek nincsen hátul szemük (=lyuk), elvileg 10kg is terhelhetõk kb.

Lenne egy kérdésem nekem is: fékvásárlás elõtt állok. Régi országútim van, 65mm a benyúlása. Mire figyeljek fék vásárlásakor? Benyúlásnál pl érdemes ekkora középtartományút választani, vagy inkább olyat, aminél ez valamelyik szélén van (közép pl: 60-70, szélén: 60-66ig). Illetve márkák: Longus, Saccon? Ha van más is, amelyik szóba jön, akkor azt is szívesen várom. Városi biciklire kell, tehát tolvajriasztás is a célja. Ergó 5-6ezer felett nem fogok a szettre költeni :). Hol érdemes venni is szóba jön, ha tud valaki olyan helyet, ahol olcsón lehet hozzájutni (alapból zöldpont-ban venném).

Köszi!

kutitomi

kutitomi

újonc

• fórumtag
  • 5 posts
hi!

1 kérdés:
országútira lehet csomagtartót tenni, ilyen: (nincsenek külön "lyukak")
Feltöltött kép

jocee91

jocee91

újonc

• fórumtag
  • 5 posts
Értem, kösz a választ, az agy amúgy shimano, de akkor ezek szerint egyelõre nincs komolyabb probléma... Ha meg lesz, akkor meg szétkapom majd megnézni mi van, de egyelõre nem nyúlok hozzá.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

mavicnak pl gyárilag van játéka

...Amit hegyiOB-n megspékeltem azzal, hogy elfelejtettem hogy a mavic kerekemre szélesebb hézagoló kell a sor alá mint a shimano-nál, és ezért hiányzott a sorból kb 1mm hézagoló...De ahogy hallgattam a zörgést-csattogást ahogy a sor ugrál, úgy tûnt hogy Zelinkai Gabi is hasonló gondokkal küzdött :D

Egyébként igen, normális, létezõ jelenség, mint azt Jettison is írta, mavic kerekek gyárilag ilyenek (...de hogy minek...)

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 posts
mavicnak pl gyárilag van játéka

Hello! Szakmai jellegû kérdésem lenne. A kazettatest minimális holtjátéka normális? Nemrég lettek cserélve a fogaskerekek, úgyhogy a zárógyûrû biztos, hogy szoros, szerintem a kazettatest és az agy között lehet a holtjáték. Tényleg nem észrevehetõ, tekerésnél egyáltalán nem lehet észrevenni, de ha a legnagyobb fogaskereket megcibálom (persze csak finoman :D ) akkor azért lehet apró játékot érezni. Szerintetek ez okés, vagy aggódjak miatta, hogy egyszer csak ropp és szétkenõdök a betonon :D ? (új vagyok kazettás agy témában, eddig menetes agyam volt, neten már utánaolvasgattam többen írták, hogy teljesen normális, de gondoltam megkérdezem itt, hátha tud valaki normális választ adni. kösz elõre is :D )