Hm. Azt hittem annál azért vastagabb. Régen láttam már SPD-lyukat monticipõben.
Régi Time-okhoz nem kapsz stoplit, SPD-SLbõl nemigazán tudsz melléfogni, mûködnek rendesen. Lookból is van ismerõs aki a 15éves pedált használja teljes megelégedéssel (...és mellesleg kompatibilis volt az a modell az SPD-SL stoplival.) Országútis egyesületeknél érdemes körbekérdezni, szokott lenni pár pedál (megkérdezzem neked KSI-ben? LOOK-ok szoktak lenni). Van nekem is egy pár LOOK-om teljesen jó állapotban, de 500ft-ért vettem (ládából túrtam.) és nem vagyok benne biztos hogy hosszútávon is mûködõképes, kellemetlenséget meg nem szeretnék abból hogyha 1-2 hónap után megadja magát, szóval....
más: a középcsapágy csészét esetleg fel tudod juttatni valamikor pestre? Vagy adj egy számlaszámot priviben és felrakom rá egy 500ast, kb 200-300ft a posta sima borítékban, ha úgy neked jó.
Lemértem, az egyik cipõm 3,5mm, a másik 5mm a stoplinál (nem egészen 1mm, pedig olyan vékonynak tûnt

Köszi, de az apróban és a vaterán is szoktak lenni aprópénzért pedálok, majd nézek onnan egyet.
Jövõhét közepén lehet megyek Pestre. Hétfõig kiderül. Ha nem megyek akkor küldöm postán.