Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Országútikról mindent

* * * * - 3 votes

• Please log in to reply
34362 replies to this topic

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts
a W white a G gray; nem?
szürke:
Bike24 - Shimano SH-R087G Road Shoe

külön kiírják ha valamelyik women-cipõ
persze idõközben még változhat a cipõ is(
Sidi Genius 5 Pro Road Shoe black
), attól függõen, hogy alakulnak a teljesítményszázalékok a munkahelyemen..:)
a rendelés úgyis csak márc. elején lesz esedékes
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
Szerintem a 'W' az a nõi cipõk kódja.

helyesbítek, a W a wide rövidítése lesz inkább

Egyébként nem néz ki rosszul, viszont a talpa ugyanaz, mint a legalapabb típusé és én azzal nagyon sokat szenvedtem.

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts
ilyet:
Bike24 - Shimano SH-R087W Road Shoe
a mostanihoz képest ez is nagy fejlõdés,
mert most van két tépõzár (azok is elkoptak) és ennyi

Flickr

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
Nem tudom mennyire belépõkategóriásat akarsz venni, de nehogy úgy járj, mint én, hogy a nagy spórolásban megveszed a legolcsóbbat, majd nagyon hamar rájössz, hogy hiba volt, és a végén többet költesz, mintha elsõre vettél volna egy jobbat.

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts
akkor asszem az RXS First lesz a befutó...de szerintem cipõbõl csak belépõkategóriásat veszek.az újakon már csat van felül, és még 2 tépõzár..
na meg az elõbb összeszámoltam, miket fogok rendelni, és megint nem áll meg 50Ebõl...:D

Flickr

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 posts

Look KÉO Classicról vélemény? Én azzal szemezek.

szar. hamar kikopik a test, iszonyú hamar elkezd kotyogni a csapágy. nem egy tartós darab. de a kotyogósság elég sok lookra jellemzõ, méregdrága csúcs keokra is.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts

én is ilyesmire gondoltam..
az a "vasárnapi bringásoknak" készül..:)

Nekem egyébként RXE van, amit már nem gyártanak, az RXS First annak az utódja. Az RXE-n semmit nem lehet állítani, de nem is hiányzik, és még könnyebb is (230 g körüli súly rémlik)

DaniKing

DaniKing

törzsvendég

• fórumtag
  • 622 posts
Look KÉO Classicról vélemény? Én azzal szemezek.

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts
én is ilyesmire gondoltam..
az a "vasárnapi bringásoknak" készül..:)

Flickr

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
Vedd meg az elsõt, az a legjobb ár/érték arányban. A XEN amelett, hogy szerintem csúnyább is, inkább túrista kategória.

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts
Time-okból melyik éri meg?van valakinek tapasztalata akár többel is?
ezek között vacilálok:
Bike24 - Time RXS First Pedal
Bike24 - Time XEN Pedal
Bike24 - Time XEN S Pedal
kb ilyen sorrendben..

Flickr

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

sokban!!! az r540nek mûanyag a pedál felsõ része, ami érintkezik a stoplival, elég hamar elkopik, ugyan cserélhetõ, de a pedáltest is elég hamar meg tud kopni. az új 105ösben acél betét van, szintén cserélhetõ, 1éve használom, és tükörsima a felülete a betétnek.

Értem, köszönöm.

A sebesség mindent megold.

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 posts
sokban!!! az r540nek mûanyag a pedál felsõ része, ami érintkezik a stoplival, elég hamar elkopik, ugyan cserélhetõ, de a pedáltest is elég hamar meg tud kopni. az új 105ösben acél betét van, szintén cserélhetõ, 1éve használom, és tükörsima a felülete a betétnek.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts
Ha valakinek véletlen kell Mavic shimano kazettatest, roppant olcsón hozzájuthat. Ja, kap hozzá egy agyat is. Tengely+csapágyak...ha tényleg 3ezer akkor jó vétel...

http://forum.bikemag.../hirdetes-57719

Nincs közöm a hirdetõhöz :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Használhatóságban miben jobb a 105, mint az r540?

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 posts
ultegra miért? kopp ugyanaz mint a 105ös csak valami halál nevetséges 8 grammal könnyebb, és kb 10ezerrel drágább.

tavasszal én is veszek rendes utis cipõt...
ma is voltam tekerni, és bár hét ágra sütött a nap, a lábam rendesen lefagyott, mert elzsibbadt a montis cipõben...
meg mondjuk valami kamáslit is kéne venni így télre..:D

most bogarat ültettetek a fülembe ezzel az alacsony TIME pedállal....
eddig az új ultegra pedál volt a befutó, de lehet hogy változik a felállás....

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts
tavasszal én is veszek rendes utis cipõt...
ma is voltam tekerni, és bár hét ágra sütött a nap, a lábam rendesen lefagyott, mert elzsibbadt a montis cipõben...
meg mondjuk valami kamáslit is kéne venni így télre..:D

most bogarat ültettetek a fülembe ezzel az alacsony TIME pedállal....
eddig az új ultegra pedál volt a befutó, de lehet hogy változik a felállás....

Flickr

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

Mondom 3,5 és 5mm. Azt néztem, hogy 3-nál nem nagyon lehet vékonyabb, mert akkor a stopli rögzítõ csavarok beleállnának a talpamba.

Most jól elbizonytalanítottál, hogy vegyek-e országúti cipõt vagy tartsam meg a monti cipõmet spd-vel.

Vegyél országúti cipõt. Carbontalpas monticipõ spd-vel merevségben kb ott van mint egy jobb minõségû mûanyagtalpas outi SPDSL/LOOK rendszerrel. Tapasztalat. SPD nagyon jó terepre meg városban mászkálásra, de országútra az országúti az igazi. De drága a stopli, nem járásra van kitalálva hanem arra hogy belelépsz, tekersz 30-300 km-t, és kilépsz belõle, aztán lerakod.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Jani, nem tudom, azt az 1 mm-ert honnan a rákból szedted, de az biztos, hogy a drágább cipõk vékonyabbak, az egyszerû mûanyag talpúaknál. És igen, a Time nagyon alacsony. Nekem egy régi Lookból és a legalapabb Shimano cipõbõl álló összeállítás után, egy Time és Sidi kombinációja annyival lejjebb vitte a nyeregmagasságot, hogy igazából már eggyel kisebb váz kéne. Bár ebben még közre játszhat az is, hogy idõközben a hajtókar is hosszabb lett (+2,5 mm) és a nyergem is hátrébb került, a kezdeti "majom a köszörûkövön" pozícó elvesztésével.

Mondom 3,5 és 5mm. Azt néztem, hogy 3-nál nem nagyon lehet vékonyabb, mert akkor a stopli rögzítõ csavarok beleállnának a talpamba.

Most jól elbizonytalanítottál, hogy vegyek-e országúti cipõt vagy tartsam meg a monti cipõmet spd-vel.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
Jani, nem tudom, azt az 1 mm-ert honnan a rákból szedted, de az biztos, hogy a drágább cipõk vékonyabbak, az egyszerû mûanyag talpúaknál. És igen, a Time nagyon alacsony. Nekem egy régi Lookból és a legalapabb Shimano cipõbõl álló összeállítás után, egy Time és Sidi kombinációja annyival lejjebb vitte a nyeregmagasságot, hogy igazából már eggyel kisebb váz kéne. Bár ebben még közre játszhat az is, hogy idõközben a hajtókar is hosszabb lett (+2,5 mm) és a nyergem is hátrébb került, a kezdeti "majom a köszörûkövön" pozícó elvesztésével.