sztem már megtörtént. én tegnap voltam a dunakeszi deca-ban,és 1 db országuti külsõjük nem volt. nem hogy hajtogatós,még drótperemes sem. .
érdekes szerdán még volt egy rakasz vmi dobozos mislen.....
sztem már megtörtént. én tegnap voltam a dunakeszi deca-ban,és 1 db országuti külsõjük nem volt. nem hogy hajtogatós,még drótperemes sem. .
Igazi szarragok, rohadjanak meg...
Azert majd mehetnek akarhova, ha a Deca nem hoz tobbet minosegi cuccot.
A sebesség mindent megold.
Budaorsi Decathlonban ma Michelin Krylion Carbon csomagolasban lattam Lythion gumit. A Lythion csomagolas persze sehol.
Eros a gyanum, hogy valaki kicserelte a gumikat a csomagolasban, hogy "olcsobban megvegye" a jobb gumit, magyarul ellopta...
Köszi a tippeket, egyre lelkesebb vagyok
Utolsó kérdés;
hagyományos outi felnivel (amin eddig 23-as külsõ volt) vajh' mennyire fér össze egy 32-es gumi? vagy ez már olyan méretkülönbség, amit nem szabad erõltetni?
Ez az ötlet nagyon tetszik. Még egy kérdés;
a jelenlegi elsõváltóm konzolos. Ha veszek egy új vázat, milyen eséllyel találok itthon bilinccsel rögzíthetõ konzolt, hogy ne kelljen új váltót vennem?
Ez az ötlet nagyon tetszik. Még egy kérdés;
a jelenlegi elsõváltóm konzolos. Ha veszek egy új vázat, milyen eséllyel találok itthon bilinccsel rögzíthetõ konzolt, hogy ne kelljen új váltót vennem?
jobban jársz mini v-fékkel, az outi fékváltókarok bovdenhúzása jó hozzá. normál v-féket is be lehet lõni fékváltókarhoz, de az nagyon ki van centizve a nem megfelelõ bovdenhúzás miatt.
1500-2000 ft körül kapsz bike+ mini v-féket.