Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34362 hozzászólás a témában

eddie1978

eddie1978

vendég

• fórumtag
  • 492 hozzászólás
Használ valaki Speeedplay pedált? Hosszabb idõtartamú tapasztalok érdekelnének.

iMaty

iMaty

vendég

• fórumtag
  • 154 hozzászólás

@iMaty: A Schwinn-Csepel tenyleg tud ilyet, koszi a tippet. Raadasul nagyon olcso is, ~5000 HUF, de sajnos 1 honapot mondanak legalabb varakozast.
Meg megvarom a tobbi forras tud-e gyorsabban.

Még annyi, hogy rágd a leendõ beszerzési forrás szájába, hogy simanõhöz kell-e vagy kampónyelõhöz. (Nem téged nézlek hülyének, de több ismerõs járt úgy a Miche cuccokkal, hogy nem volt jó - aztán a dobozt megnézve derült ki, hogy nem a saját rendszerét kapta.) Egyébként asszem, hogy fogaskerekenként is össze lehet válogatni a saját ideális áttételedet (a Miche katalógusfotón ott a nagy doboz, ahonnan egyesével emelkedõ fogszámot lehet válogatni, tehát ugrás nélküli sort is összelegózhatsz) - erre is érdemes lehet rákérdezni.
- egy bolygó, két kerék -

Mark001

Mark001

vendég

• fórumtag
  • 48 hozzászólás
Hello!
Mai nap vettem egy Peugeot vázat. Beraktam a kerekeket, elsõre okénak tünt. Aztán feltünt, hogy a hátsó nincs középen.
3-4mm-el balra húz, Hiába fordítom meg, akkor is balra húz.
Ha a kerék lenne rosszul fûzve, akkor ha megfordítom, jobbra kéne mennie, nem?
Mit tudok most csinálni? Fûzessem át a vázhoz?

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Hali. Lenne egy kérdésem, van egy régi colnago vázam és szeretnék bele integrált tengelyes hajtómûvet. A gond csak az hogy nem tudom mient vegyek a csapácsházam 70.5 mm ami olasz menetes , ha valaki tud nekem segíteni azt megköszönném.

Akkor értelemszerûen olasz menetes kell bele.

Atticus

Atticus

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
Hali. Lenne egy kérdésem, van egy régi colnago vázam és szeretnék bele integrált tengelyes hajtómûvet. A gond csak az hogy nem tudom mient vegyek a csapácsházam 70.5 mm ami olasz menetes , ha valaki tud nekem segíteni azt megköszönném.

Troy

Troy

törzsvendég

• fórumtag
  • 252 hozzászólás
Multkor volt szo a Cervelo R5CA vazarol...hat tessek...filleres tetel...:D
Bike24 - Cervelo R5CA Carbon Frame Set 2011

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.383 hozzászólás
lehet,hogy átvitték 1 másik áruházba. mi is szoktunk az üzleteink közt árut cserberélni.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

sztem már megtörtént. én tegnap voltam a dunakeszi deca-ban,és 1 db országuti külsõjük nem volt. nem hogy hajtogatós,még drótperemes sem. .

érdekes szerdán még volt egy rakasz vmi dobozos mislen.....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.383 hozzászólás
melyikben lehetnek normális cuccok? a budaörsi úgy tudom jobban fel van szerelve. mondjuk a dunakeszit nem értem. nem annyira vidék az. 1-2 km és ott a bp tábla. csak azért érdekelne,mert múlt évben ott sikerült vennem vittoria rubino pro tech külsõlet baromi jó áron. most kb 15000-re jönne ki a 2,akkor meg 9000-ért vetem 2õt. ennyiért sztem még nagykerben sem találok. mondjuk ez is vicces. elvileg a patai szabó a forgalmazó,de a honlapján semmi infó nincs. pataibicaj.hu az elérhetõségük. ilyen gumit keresek a mostani idényre is. elég lenne 1 is,mert nem nagyon kopott ami elõl van. nagyon fxa kis külsõ. van némi gyémánt minta rajta,150 tpi-s 240 grammos. szval könnyü is,jól kanyarodik,és aránylag tartós is. a patai szabó annak idején nagyon tuti acél országutikat is csinált.

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 hozzászólás
decathlonra nem igazán lehet építeni bringásként. múltkor nem kaptam váltóbowdent. egyszerûen nem tartanak, se fék se váltóbowdent. semmilyet!

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
A vidéki decathlonokban nincs semmi. Ugyan nem kerékpáros dolgot vadásztam, de ellátogattam a kerékpáros szekcióba is a gyõri és a kecskeméti áruházban is nagy nulla az egész. A csúcsgép egy Sora-s egyenes kormányos fitness gép volt 180körül országúti nem is volt.
11:38:11 IM 2012

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.383 hozzászólás

Igazi szarragok, rohadjanak meg...
Azert majd mehetnek akarhova, ha a Deca nem hoz tobbet minosegi cuccot.

sztem már megtörtént. én tegnap voltam a dunakeszi deca-ban,és 1 db országuti külsõjük nem volt. nem hogy hajtogatós,még drótperemes sem. vettem 1 napszemcsit,1 ilyet: Decathlon - optikai termékek látás szemüveg - napszemüveg B'TWIN - SG B'twin 700 napszemüveg B'TWIN - kerékpározáshoz.. 4 lencse jár hozzá,és 7000-õl lett leárazva 5000-re. nem rossz. viszont 1-2 csomagolást láttam ami nem volt szétlopkodva. elég szomorú. 1 ilyen aránylag sérülésmentest hoztam el.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Igazi szarragok, rohadjanak meg...
Azert majd mehetnek akarhova, ha a Deca nem hoz tobbet minosegi cuccot.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Másnak is feltûnt, hogy az spd stopli sokkal szélesebb tartományban lehet állítani elõre-hátra, mint mondjuk a look, spd-sl, stb. országúti rendszerekét?

A sebesség mindent megold.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Budaorsi Decathlonban ma Michelin Krylion Carbon csomagolasban lattam Lythion gumit. A Lythion csomagolas persze sehol.
Eros a gyanum, hogy valaki kicserelte a gumikat a csomagolasban, hogy "olcsobban megvegye" a jobb gumit, magyarul ellopta...

Én a Decathlonban latex belsõvel jártam így. Pontosabban a bátyám, akit kértem, hogy vegyen nekem. Ha belenézett volna se jött volna rá, de valaki szépen kicserélte egy sima butylra.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Budaorsi Decathlonban ma Michelin Krylion Carbon csomagolasban lattam Lythion gumit. A Lythion csomagolas persze sehol.
Eros a gyanum, hogy valaki kicserelte a gumikat a csomagolasban, hogy "olcsobban megvegye" a jobb gumit, magyarul ellopta...

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Versenyen belul is erdekel. ;)

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Hat biztos nem fog sokat birni... de ugy is csak versenyekre rakom majd fel. ;)

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Hat 5000-et irt a levelben az ember. Majd kiderul.

En nagy Michelin fan vagyok, de fel sem merul bennem a Light hasznalata, ha 10 euroert adnak, akkor is inkabb a simat vennem normal aron.
Persze ezt hivjak eloiteletnek, mivel sosem volt ilyenem. :) Majd ird meg mennyit ment el a vegen.

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás

Köszi a tippeket, egyre lelkesebb vagyok :)
Utolsó kérdés;
hagyományos outi felnivel (amin eddig 23-as külsõ volt) vajh' mennyire fér össze egy 32-es gumi? vagy ez már olyan méretkülönbség, amit nem szabad erõltetni?

35-os CX gummakat raktam a Velomax Ascent III hatso kerekem felniejere(tudtommal ezt ou felninek kialtottak ki annak idejen) versenyeztem vele, es semmi gond nem volt. Szeri tem nem lehet gond vele...

Ave: 5000-bol megvan egy 8-as sor? Akkor egy 10-es serdulo sor is nagysagrendekkel olcsobb lehet, mint a BBB 16-25-os 15000 forintos sora...

Egyebkent sikerult hozzajutnom egy par Michelin Pro 3 Light kulsohoz 45 fontert(szallitassal), erre most nezem, hogy a Bike-components-en 19,95 EUR egy darab... :D szerintem megeri!
Continental GP Attack-Force komboval illetve a Schwalbe Ultremo Aquaval van valakinek tapasztalata?