VÁLTÓ
Aztán lehet hogy magyar kiskerbõl megvan olcsóbban mert a csapat miatt kapok kedvezményt. Majd kiderül ha oda kerül a sor, csak érjen vissza a tulaja az edzõtáborozásból, hogy végre megkaparinthassam a vázamat

Ezeknek a kompakt kormányoknak szinte mindnek 125 mm az esése és 75-80 az elõrenyúlása.
És olyat próbált itt már valaki hogy fékbowdenházat használni a váltóhoz is? Állítólag sokkal finomabban mozog benne, mivel nagyobb a belsõ átmérõje a fékbowdenháznak. Persze hamarabb el is koszolódik....
@donciccio: 8.900, FH-1056-ra.
STI karon WD40 nekem is segitett. Mar alig tudtam valtani, azota meg majdnem tokeletes, de a bovden/haz is 10+ eves, szoval nem is varok 100%-ot.
n@donciccio: 8.900, FH-1056-ra.
STI karon WD40 nekem is segitett. Mar alig tudtam valtani, azota meg majdnem tokeletes, de a bovden/haz is 10+ eves, szoval nem is varok 100%-ot.
a fvkar szerkezetbe fújjam vagy szedjem ki a bowdent és azt kenjem át?
de a wd40 kimossa a zsírt, aztán hogy lehet azt bent újrakenni?
Vegulis Matuztol vettem Miche 15-28 sort, Sch-Csepelrol ugyan olcsobb lett volna, de 1 honap varakozas utan, nekem meg pont most kellenek a filnomabb lepesek. A kidolgozas minosege sehol a Shimano olcsokhoz kepest sem, de ettol meg lehet jo funkcionalisan. Majd riportolok.
Sok wd-40-et kell belefújni, az segít a megdermedt zsíron.