Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34375 hozzászólás a témában

The D

The D

vendég

• fórumtag
  • 102 hozzászólás
milyen órákhoz van elõkészítve campa chorus karokban 2 nyomógomb? ezek közül melyik lehet a legolcsóbb pedálfordulat-, szívverés-, sebességmérõs?

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás
hello, a shimano flight deck órájához (sc-6502 ára 13k körül van) jár jeladó készlet, vagy azt még külön meg kell venni aszerint hogy vezetékest, vagy a nélkülit szeretnék?

The D

The D

vendég

• fórumtag
  • 102 hozzászólás
Dani én 4000 km-t mentem egy Conti 4000s párossal, az elsõ alig van megkopva, látszik konkrétan az összeeresztés. Még egy szezont simán el fog menni a hátsó. Tény hogy nem szoktam vele csíkokat húzni, hacsak nem kényszerítenek rá. :)
Ja és kavicsban, földúton mindenhol megkínoztam. (Pl fertõtókörül) Egy darab defektem sem volt.

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 hozzászólás
nekem nem voltak problémáim a defekttel. volt ultra-race meg ultra sportom is, abban különbözik h a sport az drótfalcos. emiatt picit nehezebb. de valami 2000ért vettem anno darabját. annyiért edzeni tökéletes.

Köszi srácok!

4000km alatt hátsó teljesen elkopott és kva sok defektet is kaptam a szettel(5 volt, normál körülmények között) így gondoltam hogy cserélem az elsõ hátsót és kölcséghatékonyságból inkább egy olcsóbbat veszek. A vegyes tapasztalatok miatt inkább lehet akkor veszek hátra egy új Ultra Race-t és együttélek a defektekkel. Amúgy UR-nek durván jó tapadása van, kanyarban olyan bedöntéseket lehet csinálni vele hogy csak na:D

DaniKing

DaniKing

törzsvendég

• fórumtag
  • 622 hozzászólás
Köszi srácok!

ultra race csak viszonylag gyorsan kopik hátul, szerintem az jobb gumi.

4000km alatt hátsó teljesen elkopott és kva sok defektet is kaptam a szettel(5 volt, normál körülmények között) így gondoltam hogy cserélem az elsõ hátsót és kölcséghatékonyságból inkább egy olcsóbbat veszek. A vegyes tapasztalatok miatt inkább lehet akkor veszek hátra egy új Ultra Race-t és együttélek a defektekkel. Amúgy UR-nek durván jó tapadása van, kanyarban olyan bedöntéseket lehet csinálni vele hogy csak na:D

Jettison

Jettison

törzsvendég

• fórumtag
  • 620 hozzászólás

Schwalbe Lugano-t használ/t valaki? Tapasztalatok? Conti Ultra Race után mire számítsak?

nálam kölcsönben volt ilyen gumi. ahogy felfújtam olyan hurka volt benne, hogy beleért a futófelület a nyeregvázcsõbe (annál a vázamnál elég közel volt amúgy is) rendesen volt feltéve, szimplán volt benne egy dudor. ultra race csak viszonylag gyorsan kopik hátul, szerintem az jobb gumi.

nicecleanpot

nicecleanpot

vendég

• fórumtag
  • 158 hozzászólás
Schwalbe Lugano: nekem olyan van, az egyik két nyarat ment, a másik egyet. A defektvédelme szerintem jó, nyáron elég gyorsan elkaptam egy elég nagy kátyút és ugyan az elsõkerékben olyan felütés lett, hogy szinte javíthatatlan nem lett defektem. Hogy ez most a gumi számlájára írható vagy a mákéra, azt nem tudom, mindenesetre a maxxisszal szerintem kellett volna szerelgetnem. Ami baja van, hogy a hátsón megjelentek kisebb-nagyobb fekélyek és noha néha használtam felelõtlenül a hátsóféket, azért kicsit gyorsan kopik. Hobbikerékpárosoknak szerintem rendben van, de aki napi szinten megy sokat, az tuti elkoptatja kurvagyorsan.

MBence

MBence

vendég

• fórumtag
  • 43 hozzászólás

Schwalbe Lugano-t használ/t valaki?

Még Devecserben vettem egy kerékszettet ahhoz adta az árus, az eléggé kopott volt és elkezdett a színes része szakadni. De nem tudom azzal mennyit mentek, illetve a tûzõ napon való tárolás sem tett neki jót (Devecserbe volt úgy tárolva) Utána vettem még egyet most az van fenn hátul, nem futott még sokat max 6-700 km-t. A gyémánt mintázat egy része elég gyorsan lekopott, de amúgy jó, majd nyáron kiderül mennyire.

http://www.testbike....schwalbe-lugano
itt kicsit többet ír róla

DaniKing

DaniKing

törzsvendég

• fórumtag
  • 622 hozzászólás
Schwalbe Lugano-t használ/t valaki? Tapasztalatok? Conti Ultra Race után mire számítsak?

berza

berza

vendég

• fórumtag
  • 25 hozzászólás
Múltkor már jót derültetek de egy hetes sorral megy jelenleg :D
Ez volt ugyanis azon a menetes hátsóagyon...amivel vettem a bicajt.
De nekem nagyon tetszenek ezek a kerekek, erõsek és nem utolsósorban korhûek is a bicajhoz(Wolber Alpine gyönyörû campa gyorszárakkal)
Ha tehetném nem cserélném le.
De akkor hogy hozzam össze tökéletesen a tizes váltókart és a leendõ hátsó fogsoromat??

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás
Mavic és Miche sorok biztostják az átjárhatóságot.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.475 hozzászólás
milyen 9es? ha 9es campa sorod van vlmilyen agyon,akkor arra a10es is felmegy

berza

berza

vendég

• fórumtag
  • 25 hozzászólás
Hát jah csak a szettet idõközben vitték..:S
Biztos égi jel volt, h nem kell az nekem:D
Na mind1, úgyis át akartam rágni mégeszszer ezt a témát:
Szóval ami biztos hogy tökéletes lenne az a Campa tizes sor.
Kilencessel még érdemes esteleg próbálkozni?
(bár mondjuk félmegoldást nem akarok)
Esetleg egyéb tipp amivel jólehet?
JÓ AZ IDÕ :D

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
@berza: Nagyjabol fog menni, tokeletes nem lesz.
Ezzel tokeletes lehet: Jtek Engineering Shiftmate

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.475 hozzászólás

Adott egy Veloce(10es) fékváltókar, Athena elsõ-hátsóváltó és
egy olyan kerékszettel szemezek amin 10es Shimano sor van.
Szerintetek fog mûködni a dolog ebben a felállásban?

9es müködött nekem hasonló felállásban. lehet,h ezt is össze lehet hozni. ha más nincs miche sorral.

berza

berza

vendég

• fórumtag
  • 25 hozzászólás
Adott egy Veloce(10es) fékváltókar, Athena elsõ-hátsóváltó és
egy olyan kerékszettel szemezek amin 10es Shimano sor van.
Szerintetek fog mûködni a dolog ebben a felállásban?

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

Hétvégén jártam arra,most is kint lazulnak egy szál bugyiba:) Jobbra is lehet menni(aztán bal) mondjuk ugy 120kb viszont auto mentes nagyrészt.

korábban a méta utcánál konkrétan a kisz lakótelepen voltak már bent, aztán szerencsére kitakarították onnan õket

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás

Valahogy elmegyek Gyálig, több opció is van. Ott kimegyek a Gyálról kivezetõ fõúton (ami sokáig a vonatsín mellet megy) és ezen az úton addig megyek ameddig el nem fogy egy T elágazásban, Itt balos és 8-9 km múlva beérsz Üllõre, itt a nagy lámpás keresztezõdésnél megint bal és ez bevisz Vecsésre, onnan meg több úton is vissza lehet érni Lõrincre. Nekem otthonról 45-48 km attól függõen merre megyek. Ja és sosem unalmas, ugyanis a T kereszt után az Üllõre vezetõ úton mindg találkozol lányokkal akik nem a buszra várnak. Kedvesen szoktak mosolyogni, néha meg be is szólogatnak valami vicceset is. :) szezon végére arcról megismered majd õket , de hátulról is. Meg az is fel fog tûnni ha nem ugyanott állnak. Ha ennél több kell akkor legyen nálad della is!

gyébként Full aszfalt (figyeld a fórum megnevezést!)

Üdv,KP

Hétvégén jártam arra,most is kint lazulnak egy szál bugyiba:) Jobbra is lehet menni(aztán bal) mondjuk ugy 120kb viszont auto mentes nagyrészt.

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Most is így van fûzve csak normál 2mm-es champion-al,akkor bevállalom revo-val is ha lesz méretben.Köszi.
GT-Atee

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Revo küllõvel sugárba fûzve 32-esben mennyire életképes szerintetek?Persze hátul csak egyik oldalt.

A sugár vagy a küllõ miatt kérdezed? Csak azért, mert a revo jobban bírja a terhelést, mint a sima 2mm-es küllõ, tehát jobban bírja a sugarat is és a sugár miatt merevebb is lesz a kerék. Szóval revo+sugár jó kombináció.

A sebesség mindent megold.