Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Trek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1437 hozzászólás a témában

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Köszi a válaszokat. A kormánycsapi tipusa érdekelne h mien. Félintegrált v. hagyományos?? Sztem inkább a 17.5"osat választom. Úgyis 40cmes nyeregcsõvel fogom használni.

üdv..

bocs hogy beleszólok, de én a helyedben a 19,5 - est venném, az a 23,1" hossszú felsõcsõ sztem rövid lesz neked, még 130as stucnival is.....a 17,5-est én venném magamnak a 176 cm-hez...de a legegyszerûbb ha van rá módod, a boltban egy klasszik "átlépéses" próba segíthet a döntésben.....

en2002

en2002

törzsvendég

• fórumtag
  • 273 hozzászólás

Engem lehet érdekel. Hány éves? Mennyi? Képet nem tudsz felrakni?

90.000. képet sajna nem ,de ha debreceni vagy, akkor meg tudod nézni. jelenleg a keszolba van beadva, de ha bárkit érdekel, akkor kihozom 1 napra, vagy ott meg lehet nézni. flight deck-es óra van rajta, a fékkar, hátsó váûltó az 2003-as 105-ös, a hátdsó agy ill a racsnik azok 2003-as ultegra cuccok a többi 105-ös, de eggyel régebbi. fekete színû. 56-os váz. 9 sebességes hátul, elõl kettõ.

BCI

BCI

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 hozzászólás
Engem lehet érdekel. Hány éves? Mennyi? Képet nem tudsz felrakni?

en2002

en2002

törzsvendég

• fórumtag
  • 273 hozzászólás
deore tárcsafék van elõlhátul. minden deore rajta, a hátó váltó az xt. ma volt a beavatása. eddig jól mûködik.
köszi mindenkinek a segítséget

más: valakit nem érdekel eg trek 1200-as versenykerékpár 150-ös és ultergra cucokkal? vagy ha tudtok vkit akit igen, szóljatok majd

gyurri87

gyurri87

vendég

• fórumtag
  • 239 hozzászólás
Köszi a válaszokat. A kormánycsapi tipusa érdekelne h mien. Félintegrált v. hagyományos?? Sztem inkább a 17.5"osat választom. Úgyis 40cmes nyeregcsõvel fogom használni.

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.090 hozzászólás
Tárcsafék... Attól függ milyen. Nekem Deore hidraulikus van fent elõl-hátul, és ez idáig abszolult semmi gond velük. Kell nekik egy jó pár kilcsi, mire kepoknak, de onnantól tökéletesen megy. Ha nem történik komolyabb sérülés, (pl esésnél elszakad a madzag.... ) akkor hozzá sem kell nyúlni.... Szerintem

KisÖcsike

ui: Ja, és persze gratula a szép új Trekhez! Használd egészséggel!
Aláírásom nem lehet 3 sornál terjedelmesebb, ezért nem is írok ide semmit....

BCI

BCI

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 hozzászólás
1. A tárcsafék szerintem szívás. (Egyéni véleményem.(De majd én is veszek egyszer.:) ))A barátaim sokat szenvednek vele légtelenítés, besurolás stb.
2. A kormány magasságot a stücni megfordításával, hézagoló gyûrûk áthelyezésével vagy a villanyak levágásával tudod módosítani.
3.Lánc és a fogaskoszorú. :)

en2002

en2002

törzsvendég

• fórumtag
  • 273 hozzászólás

Ha van valami problémád majd összefuthatunk mert én is debreceni vagyok.

oké. köszi. :)

BCI

BCI

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 hozzászólás
Ha van valami problémád majd összefuthatunk mert én is debreceni vagyok.

en2002

en2002

törzsvendég

• fórumtag
  • 273 hozzászólás
hellosztok

tegnapi nap folyamán megvettem új trek kerékpáromat. egy trek 6500 DISC-et. a nellában vettem, és írtó rendesek voltak. kb 40.000 ft engedményt kaptam összességében.
viszont lenne 1-2 kérdésem, amiben kellene a segítség.
1. a tárcsafék igényel vmi plusz karbantartást?
2. a kormányt hogy lehet lejjebb tenni? túl magasan van, és ott nem volt módom kipróbálni, mert kint szakadt az esõ, visszavinni meg nem tudom, mert debreceni vagyok.
3. mi szokott a trek-eken leghamarabb javításra szorulni?

elõre is köszi
üdv mindenkinek

BCI

BCI

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 hozzászólás
A váz mérettel kapcsolatban az enyém 19.5" és 178cm vagyok kicsit magas de elmegy.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Nyeregcsõ - 31,6mm

Kormánycsapágy - 1 1/8"

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.090 hozzászólás

A te magasságodhoz simán kell egy 21"-os. Elég egy 19,5"-os is

Hááááát.... Nekem is 8500-asom van, 196 cm vagyok, és 19.5 a váz. Nekem tökéletes. Simán elég lesz neki is! A nyereg úgyis ki lesz húzva az égbe...

Gyurri, ha kell még, akkor le tudom mérni neked, hogy milyen nyeregcsõ kell bele, me így fejbõl nem megy....

Itt vannak képek róla: http://pix.bikemag.hu/kisocsike/

KisÖcsike
Aláírásom nem lehet 3 sornál terjedelmesebb, ezért nem is írok ide semmit....

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

köszi még meggondolom mert én meg az a tipus vok aki szeret lefelé zúzni. én inkább a kisebbet preferálom csak lehet h az 90mm-es stucnival már elég érdekes lenne nekem

Ezt most nem értem. A stucnihossz, totál egyéni beállítottság kérdése. Én pl nem szeretem a ma treni rövid stucnit, s simán 120-assal megyek.

Litespeed

Litespeed

törzsvendég

• fórumtag
  • 343 hozzászólás
  • LocationBudapest
A te magasságodhoz simán kell egy 21"-os. Elég egy 19,5"-os is, de akkor nem lesz ideális az erõátvitel, csak egy hosszú stucnival. Egyik mérettel sem lesz egy dirtgép, de zúzni jó lesz. El kell dönteni, hogy mit akarsz...
One planet, one tribe...

gyurri87

gyurri87

vendég

• fórumtag
  • 239 hozzászólás
köszi még meggondolom mert én meg az a tipus vok aki szeret lefelé zúzni. én inkább a kisebbet preferálom csak lehet h az 90mm-es stucnival már elég érdekes lenne nekem

uzi

uzi

vendég

• fórumtag
  • 126 hozzászólás

Szeretnék venni egy TREK 8500 as vázat. És az lenne a kérdésem h a 187cm-hez mekkora méretet válasszak? Meg h milyen korm.csapi kell bele, nyeregcsõ átmérõ? Elõre is köszi a válaszokat

Nekem a 6500-as vaza 19,5-es a 180 centimhez, nekem bejott a meret, bar en a nagyobbat szeretem...

gyurri87

gyurri87

vendég

• fórumtag
  • 239 hozzászólás
Szeretnék venni egy TREK 8500 as vázat. És az lenne a kérdésem h a 187cm-hez mekkora méretet válasszak? Meg h milyen korm.csapi kell bele, nyeregcsõ átmérõ? Elõre is köszi a válaszokat

uzi

uzi

vendég

• fórumtag
  • 126 hozzászólás

Sziasztok Srácok,

6500 disc-em van tavalyi (végre a garanciajegy is megjött). Egy dologgal nem vagyok teljesen kibékülve, a hajtókar irányából eröltetett menetnél bugó hangot lehet hallani és mintha kicsit fémesen nyekeregne. Ha cserére szánom el magam mit javasoltok: 2004-es XT vagy 2005-ös LX hajtómû?

Üdv.

A meghajtas topikban ugy emlekszem jokat irtak mindkettorol... Biztos hogy meghalt? Ha keves zsirral raktak fel akkor is nyekereghet.... (bar a bugo hangot az nem adna)

fftszabi

fftszabi

vendég

• fórumtag
  • 21 hozzászólás
Sziasztok Srácok,

6500 disc-em van tavalyi (végre a garanciajegy is megjött). Egy dologgal nem vagyok teljesen kibékülve, a hajtókar irányából eröltetett menetnél bugó hangot lehet hallani és mintha kicsit fémesen nyekeregne. Ha cserére szánom el magam mit javasoltok: 2004-es XT vagy 2005-ös LX hajtómû?

Üdv.