Jelentkezz be Regisztrálj
Trek
Posted 2005. July 06. - 23:54
Viszont még a gyártó honlapján sem talaltam a súlyra vonatkozó adatokat. Erre a tipusra tud valaki saját kútfõböl mondani vmit? A nellasok most éppen azzal szórakoztatnak, hogy csak az USA-ban gyartott van, nem a tajvani. Tapasztalatotok, véleményetek szerint van valami eltérés a kettõ között? az áron kívül, mert ugye az ami 100e, a masik 70 kb. ( technológia ua, gyartósorok detto, csak a munkabér ugye arrafele, keleten, kevesebb, de talan mégis? Pénteken venném meg, ugyhogy segítségetek sürgõs lenne. Elõre is nagyon kösz, remélem segítetek abban, hogy jól döntsek. mindenkinek jó trekkes tekerest.
Posted 2005. July 04. - 22:19
Posted 2005. July 04. - 21:01
KisÖcsike1
Posted 2005. July 03. - 23:36
Remélem tudjátok hogy megkezdõdõtt a Tour de France!!! :bananadan
igen, követem is. csak ezt a tour toipicban. de az tényleg jó h amstrong trekkel nyomja. hajrá amstrong, hajrá trek
Posted 2005. July 03. - 23:08
Posted 2005. July 03. - 23:08
58x58 MERCKX (Belgium) Lance Armstrong's 1992 Motorola Team bicycle used in the US, Zurich, and the Olympic Games in Barcelona. View photo above. He won over $1,000,000 with it. I have documentation. View Image I also have one of Lance's 1995 Motorola/Caloi/Merckx MX Leader frames with most of the original components. The matching mate to this frame (one serial number different) was recently sold on eBay for $2500 - see the listing and photo below in the "sold" section. These bikes are a permenent part of my collection and are not for sale.
Posted 2005. July 03. - 19:16
Posted 2005. July 03. - 18:46
Posted 2005. July 03. - 15:27
Posted 2005. July 03. - 14:20
Na igen! De errõl minket mikor kérdeztek meg???
Ezért kéne valami (tudm hülyén hangzik) Fan Club alapon nyomni! Mert a ott a Treknél csak versenyzõk vannak!
KisÖcsike
ebben igazad van; ötleted csak helyeselni tudom. szerintem olyan idõpontban kéne, amikor nincs maraton 7végén
Posted 2005. June 29. - 16:30
Trek csapat van Nelláék csinálták. www.trek.hu Csak ott nem mindenki Trekkel teker.
Na igen! De errõl minket mikor kérdeztek meg???
Ezért kéne valami (tudm hülyén hangzik) Fan Club alapon nyomni! Mert a ott a Treknél csak versenyzõk vannak!
KisÖcsike
Posted 2005. June 29. - 10:29
Hungarian Trek Fan Club! Ha már úgyis magyarok vagyunk, nem???
Egyébként még az is kérdés, hogy 1 napos, vagy több napos legyen a balhé, vagy mittudomén! Mert nem bizti, hogy valaki egy pár órás tekerésért a fél osrzágot átutazza!
KisÖcsike
Szerintem egy hétvégés tekerés volna jó (Szombat, Vasárnap), és én azért javaslom hogy ne Bp. környéke legyen mert így nagyobb lenne az összekovácsolódás esélye. ("Vagymitudomén")
Posted 2005. June 29. - 10:22
szerintem egy hosszú hétvégére kéne. annak már lenne is értelme. egy napos felesleges. pl debrecenbõl többen vannak és onnan akárhol is lesz, messze van mindne hegy. legalábbis szerintem.
viszont azt támogatom én is, h legyen vagy lehetne egy trek-es csapat.
Trek csapat van Nelláék csinálták. www.trek.hu Csak ott nem mindenki Trekkel teker.
Posted 2005. June 28. - 11:46
viszont azt támogatom én is, h legyen vagy lehetne egy trek-es csapat.
Posted 2005. June 28. - 10:32
A találkozóra reagálva én benne vagyok de szerintem az Északi-középhegység egy ifjúsági tábora jó hely lenne a lebonyolításra (Speciel én Nagyvisnyóra gondoltam) és ott lehetne aszfalton is és terepen is tekerni a Bükk ráadásul jó hely.
U.i.: Miért nem alakítunk egy csapatot? (Trek-Fórum néven.)
Hungarian Trek Fan Club! Ha már úgyis magyarok vagyunk, nem???
Egyébként még az is kérdés, hogy 1 napos, vagy több napos legyen a balhé, vagy mittudomén! Mert nem bizti, hogy valaki egy pár órás tekerésért a fél osrzágot átutazza!
KisÖcsike
Posted 2005. June 28. - 08:37
Posted 2005. June 27. - 23:13
nem tom h mi bajotok van a nellásokkal. én tõlük vettem a gépet, és igzán nagy vonaluak voltak. majd 50.000 ft kedvezményt kaptam összességében. a keróból is, és a kiegészítõ cuccokkból is
Hmm... és tudnád, hogy még így is mennyit szakítottak rajtad...
Amúgy a Nella-val leginkább ügyfélkapcsolati problémák vannak. Én is jó véleménnyel voltam róluk, amikor náluk vettem a vázamat, de amikor a váz kifizetése után egy széldzsekire rákérdezve -engem végigmérve- rámondták, hogy 15 (a weben 12.9), az nem tetszett. Mondták volna, hogy 10ért viheted, hisz most vettél egy karbon vázat, de nem, õk hülyének néztek és lehúzásra mentek. Ez azért gáz, lássuk be... pedig egészen addig tök jó volt a megitélésük. Remélem többet nem hibáznak....
A márkát szeretem, a forgalmazót kevésbbé. Amúgy a következõ bringám is Trek lesz, szükségszerûen a nellában fogom megvenni...
Trek, mert megérdemlem
Posted 2005. June 27. - 22:50
U.i.: Miért nem alakítunk egy csapatot? (Trek-Fórum néven.)