Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Trek

- - - - -

• Please log in to reply
1437 replies to this topic

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,093 posts
Sjnos megvették a NELLA-ból a TREK fuel 70-est,ami akciósan volt.
Nem tud valaki eladó ilyet? 2004-esre gondolok,de lehet,hogy elég lenne a váz is.
Ha tudtok segíteni:írjatok!
Köszi:Ralph

akaido

akaido

vendég

• fórumtag
  • 176 posts

Az ebike oldalán van egy-két olcsó teló!

Köcce! Adást vettem! Valszeg ideiglenes +oldásként egy schwarz merev villa lészen betéve. Aztán ha lesz elég anyagi háttér, akkor majd telóvásárlás.
akaido, nem aikido!

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,093 posts
ÜDV TREK-esek.
Segítségetek szeretném kérni. érdeklõdnék,hogy van-e valakinek közületek TREK FUEL 70-típusú kerékpárja?
Én ugyan BAZ.-megyében lakom,de olvastam a NELLA oldalán,hogy most van egy 2004-es modell akciósan.Tapasztalataitokat megosztanátok velem?
Gondolom ilyesmire is hivatott a topic.
Ha nem vagyok nagyon pofátlan,akkor a késõbbiekben lehet,hogy jólenne egy ismerõs is,aki otthonosan mozog a NELLA-ban,vagy esetleg van ismerõse ott.
Igaz ez még odébb van.
Tehát ennyi.
Segítségeteket elõre is köszönöm.
ÜDV:Ralph

BCI

BCI

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 posts
Feltöltött kép

A csúcs! Egyébként olyan csend volt hogy lehetett hallani a fecskék szárnyának suhogását!

BCI

BCI

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 posts
Az ebike oldalán van egy-két olcsó teló!

akaido

akaido

vendég

• fórumtag
  • 176 posts

Sziasztok! Sikerült a Sv. Jure-t megmászni Horvátországban. A képeket a galériában találjátok valószinûleg bõvülni fog még a mappa. Annyi negatívuma volt a dolognak hogy eléheztem, elszomjaztam a végére és lejtmenetben olyan 1500m körül kitört egy küllõ a hátsó kerékbõl és így a lejt menet nem volt olyan élvezetes. Aki Makarska környékén jár bringával ne hagyja ki!

Akiado kész van már a "drágaságod"? Telód van már? Nelláéknál 20.000Ft-ért talán lehet még kapni Rock Shox Pilot C-t, nem a világ legjobb telója de annyiért elmegy.

Gratula a hegymászáshoz!

A bringaépítés nehéz és rögös ösvényei legalább olyan veszélyesek mint a kész bringával tekeregni. A RS Indy-S telómmal az a gond, hogy:
1. 1"-os és nem menetes!
2. Így nem érdemes belefogni nyakcserébe.
3. Lehet kapni 2200 Ft-os összegért egy 1 1/8-adosról 1"-ra átalakító korm.csapit. Ezt beépítve tudnám használni az Indyt. Csak nem tudom, hogy akkor menetet kell-e vágatni a nyakába?
4. A RS Pilot nagyon vonzó, csak nekem a Judit kategória az elérhetõbb épp most és még az sem biztos, hogy +lesz.(két gyerek-->iskolakezdés; szal jókor fogtam bele én is...)
akaido, nem aikido!

fftszabi

fftszabi

vendég

• fórumtag
  • 21 posts

azok totál rávannak húzva. a tárcsához sajna nem nayon konyítok, így lövésem sincs h mitõl lehet.

Nekem a tavalyi 6500 disc gépem 1000 km után kezdte el a cincigást,
de most hogy 20°C alá ment a hõmérséklet abbahagyta.

BCI

BCI

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 posts
Sziasztok! Sikerült a Sv. Jure-t megmászni Horvátországban. A képeket a galériában találjátok valószinûleg bõvülni fog még a mappa. Annyi negatívuma volt a dolognak hogy eléheztem, elszomjaztam a végére és lejtmenetben olyan 1500m körül kitört egy küllõ a hátsó kerékbõl és így a lejt menet nem volt olyan élvezetes. Aki Makarska környékén jár bringával ne hagyja ki!

Akiado kész van már a "drágaságod"? Telód van már? Nelláéknál 20.000Ft-ért talán lehet még kapni Rock Shox Pilot C-t, nem a világ legjobb telója de annyiért elmegy.

en2002

en2002

törzsvendég

• fórumtag
  • 273 posts

van 1 tanácsom, leendõ tárcsa-tulajoknak:
mielõtt megvennétek a tárcsát/ tárcsás bicajt, olvassátok 1 hétig a tárcsafék topikot és rájönnétek, hogy hetente 3 ember jön ezzel a problémával, vagyis, ez általános jelenség. cincorogjon, nem baj, ez a dolga. ha nagyon hangos akkor is. ha be van állítva és csinálja, nincs mit tenni.
kérlek fogadjátok el és (ez most rád nem vonatkozik) ne szidalmazzátok a boltot ahol vettétek, mert nem az õ bajuk. ez ilyen

nem is szidom, a keró már 2 hónapos. eddig minden rendben volt, csak most a túrán adta ki elõször ezt a hangot
TREK 6500 DISC
Ez nem egy bicikli. ez egy Trek!
Képeim: http://kep.tar.hu/kerotura

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,117 posts
van 1 tanácsom, leendõ tárcsa-tulajoknak:
mielõtt megvennétek a tárcsát/ tárcsás bicajt, olvassátok 1 hétig a tárcsafék topikot és rájönnétek, hogy hetente 3 ember jön ezzel a problémával, vagyis, ez általános jelenség. cincorogjon, nem baj, ez a dolga. ha nagyon hangos akkor is. ha be van állítva és csinálja, nincs mit tenni.
kérlek fogadjátok el és (ez most rád nem vonatkozik) ne szidalmazzátok a boltot ahol vettétek, mert nem az õ bajuk. ez ilyen

en2002

en2002

törzsvendég

• fórumtag
  • 273 posts

csavarok megvannak húzva?

azok totál rávannak húzva. a tárcsához sajna nem nayon konyítok, így lövésem sincs h mitõl lehet.
TREK 6500 DISC

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
csavarok megvannak húzva?
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

en2002

en2002

törzsvendég

• fórumtag
  • 273 posts
hellosztok

végre újra itthon. megvolt a balcsimegkerülés 1 nap alatt, illetve ausztriában, pontosabban burgenlandban keróztunk 6 napon át. összesen mindennel együtt 658 km jött ki. részletesebb leírást ha érdekel írok, de nem most, mert hulla vok.a trek jól szuperált, baleset nem érte, 1-2 nyolcas van benne.
illetve annyi van, amiben segítség is kellene, h a tárcsa súrlódik ott a rendszerében. az mitõl lehet? állítgattam rajta, akkor abbahagyta, de idõ után újrakezdte. valami ötlet?
üdv mindenkinek
TREK 6500 DISC

uzi

uzi

vendég

• fórumtag
  • 126 posts

Hát én jártam arra, de csak a pesti hidfõ környékén, lyan öt (majd vissza a szigetrõl) hét környékén. Eléggé lassan lehetett döcögni, rengeteg volt a bámész gyalogos.
Te milyennel voltál?

En 6500-al probaltam atevickelni, de en csak a budai oldalon jartam, mentem tovabb a Romai partra... Szigetelok persze arra is voltak szep szammal :)

eff

eff

vendég

• fórumtag
  • 45 posts
Hát én jártam arra, de csak a pesti hidfõ környékén, lyan öt (majd vissza a szigetrõl) hét környékén. Eléggé lassan lehetett döcögni, rengeteg volt a bámész gyalogos.
Te milyennel voltál?

Na nekem kezd rendbe jonni a terdem es ujro tekerek rendesen. Tegnap nem valamelyikotok jott szembe a Margit hid alatt egy 8500-as vazzal :lol1: ? Csak egy villanasra lattam a sok gyalogost kerulgetve

akaido

akaido

vendég

• fórumtag
  • 176 posts

Én tegnap a 8500ösömmel a Bükkön törtem magam! Szó szerint majdnem.... Elfelejtettem kikapcsolni a Lock-outot lefele, és egy vízmosásnál volt 2 bukkanó, vájat, vagy mi. Az eslõ megdobott, a másodikba meg beleálltam, utánna repülés elõre, és a bal oldalammal felmostam azt az éles kavicsos xar talajt! A térdemet ütettem meg. Meg némi hiány lépett fel a bõr állományomban a térdemen, meg a könyökömön, további horzsolások a könyökömtõl a hátam közepéig... A Discoverys mezem kiszakadt egy részen! :cry: A vázról meg a támvillánál, a tárcsaféknél karcolódott meg rendesen! :cry: Ja és egy Trekkes sráccal mentem felfele. Jó volt mert így nagyon jó tempót mentünk! Csak aztán az esés miatt leszakdtam tõle.. Egyébként belegondoltam, hogy mekkora "erõ" van ebben a vázban! Mentem 30-35el lfele, és úgy kapott egy hatalmasat, én meg aztán végképp nem vagyok kicsi! Szóval masszív!

KisÖcsike

Ezek szerint nem csavarodott meg a váz! :)
akaido, nem aikido!

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,090 posts

Na nekem kezd rendbe jonni a terdem es ujro tekerek rendesen. Tegnap nem valamelyikotok jott szembe a Margit hid alatt egy 8500-as vazzal :lol1: ? Csak egy villanasra lattam a sok gyalogost kerulgetve

Én tegnap a 8500ösömmel a Bükkön törtem magam! Szó szerint majdnem.... Elfelejtettem kikapcsolni a Lock-outot lefele, és egy vízmosásnál volt 2 bukkanó, vájat, vagy mi. Az eslõ megdobott, a másodikba meg beleálltam, utánna repülés elõre, és a bal oldalammal felmostam azt az éles kavicsos xar talajt! A térdemet ütettem meg. Meg némi hiány lépett fel a bõr állományomban a térdemen, meg a könyökömön, további horzsolások a könyökömtõl a hátam közepéig... A Discoverys mezem kiszakadt egy részen! :cry: A vázról meg a támvillánál, a tárcsaféknél karcolódott meg rendesen! :cry: Ja és egy Trekkes sráccal mentem felfele. Jó volt mert így nagyon jó tempót mentünk! Csak aztán az esés miatt leszakdtam tõle.. Egyébként belegondoltam, hogy mekkora "erõ" van ebben a vázban! Mentem 30-35el lfele, és úgy kapott egy hatalmasat, én meg aztán végképp nem vagyok kicsi! Szóval masszív!

KisÖcsike
Aláírásom nem lehet 3 sornál terjedelmesebb, ezért nem is írok ide semmit....

uzi

uzi

vendég

• fórumtag
  • 126 posts

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
hû Vazze...megtérdeltem ma eléggé!Tatabánya - Gyõr - Mosonmagyaróvár - Gyõr - Tatabánya. 220km,31.4km/h (átlag)idõt nemtom most fejbõl azt sose néztem meg.hazáig én vezettem 32 felett végig.Móvár és Gyõr között olyan cukor volt a hátszél hogy 154es pulzussal 42km/h-val suhantunk. :)

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts

Hali!

köszönöm én vagyok! Tegnap sikerült egy oltárit taknyolni a homokba slick gumival! Én is fülig poros lettem, meg a szegény Trekkem is! :cry: Nagyobb baja nem lett szerencsére.
Köszönöm, Sophie kutyum tényleg egy tündér! Épp az elõbb sértõdött meg, mert miután lemostam a Trekket azt fotóztam körbe, és õt csak úgy "mellékesen" fotózgattam.... Nem semmi....

Hogy-hogy nem lesz Trek??? Ezt szomorúan hallom! Fogadd mély, és õszinte részvétemet! :cry:

KisÖcsike

Elfogadom részvétedet.Hidd el én is sajnálom,de nem tudom annyiért eladni a gépet,hogy meglegyen a hozzákapart pénz is.Meg nem tudok megválni tõle!Még nem is beszéltem a Katámmal errõl,de ezek után nem is akarom tudatni vele,hogy majdnem lecseréltem.Múltkor megnyertem a TDH Amatõr kritériumának egyik versenyét(azt a korcsoportot amiben én is indultam)És a célbaérés után majdnem megpusziltam a vázat,de helyette csak lenyúltam az alsócsõhöz és megsimogattam. :) Szóval nagyon szeretem õt!

Továbii szép estét!