Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Trek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1437 hozzászólás a témában

en2002

en2002

törzsvendég

• fórumtag
  • 273 hozzászólás

Dzsuszifull! Nagyon szép lett! A villa színe tökre passzol a vázhoz! :bananadan

KisÖcsike

köszi :)
TREK 6500 DISC
Ez nem egy bicikli. ez egy Trek!
Képeim: http://kep.tar.hu/kerotura

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.090 hozzászólás

kerültek fel újabb képek a kerékpárról. majd nézzétek meg õket

Dzsuszifull! Nagyon szép lett! A villa színe tökre passzol a vázhoz! :bananadan

KisÖcsike
Aláírásom nem lehet 3 sornál terjedelmesebb, ezért nem is írok ide semmit....

en2002

en2002

törzsvendég

• fórumtag
  • 273 hozzászólás
kerültek fel újabb képek a kerékpárról. majd nézzétek meg õket
TREK 6500 DISC

uzi

uzi

vendég

• fórumtag
  • 126 hozzászólás

http://kep.tar.hu/kerotura/50118959#2 képek a kerómról
majd még lesz több is elõbb-utóbb

Minha az enyemet latnam (persze rajtszam es disc nelkul :) ) Meg nekem is az eredeti gumik figyelnek, kormanyszarv persze nekem is fekete

eff

eff

vendég

• fórumtag
  • 45 hozzászólás
teljesen jogosak a felvetések.nem beszélve arrol, hogy a l'éguipe hozzáállása elég furcsa. miért pont L.A.neve került csak elõ, amikor ugye több mintárol volt szo, es nem csak a LA negy fiolajarol.

az amstronggal kapcsolatban, a nemzetisportban van egy cikk. érdekes minden esetre.

Miért az újabb ellenõrzés? Feltöltött kép

Marie-George Buffet, 1999-ben hivatalban lévõ sportminiszter úgy nyilatkozott, hogy zavarja a L'Équipe eljárása. "A lap kiemelt egy nevet a sok közül. Vagy ismételt kontrollról van szó, és akkor mindennek nyilvánosságra kell kerülnie, vagy kutatási eljárásról, akkor pedig egyenlõ mércével kell mérni." Ennél is meszszebb megy a kreischai intézet professzora. A német Klaus Müller szerint, ha egy ellenõrzés negatív, a leadott mintát megsemmisítik.

"Nem vonom kétségbe, hogy francia kollégáim mostani analízise korrekt" - fogalmazott Müller, aki még hozzátette: mintát azonban csak abban az esetben lehet ilyen hosszú ideig megõrizni, ha azt kutatási célokra akarják felhasználni, és a donor ehhez hozzájárul. "Úgy tûnik, ebben az esetben nem így történtek a dolgok" - szögezte le.

en2002

en2002

törzsvendég

• fórumtag
  • 273 hozzászólás
az amstronggal kapcsolatban, a nemzetisportban van egy cikk. érdekes minden esetre.

Miért az újabb ellenõrzés? Feltöltött kép

Marie-George Buffet, 1999-ben hivatalban lévõ sportminiszter úgy nyilatkozott, hogy zavarja a L'Équipe eljárása. "A lap kiemelt egy nevet a sok közül. Vagy ismételt kontrollról van szó, és akkor mindennek nyilvánosságra kell kerülnie, vagy kutatási eljárásról, akkor pedig egyenlõ mércével kell mérni." Ennél is meszszebb megy a kreischai intézet professzora. A német Klaus Müller szerint, ha egy ellenõrzés negatív, a leadott mintát megsemmisítik.

"Nem vonom kétségbe, hogy francia kollégáim mostani analízise korrekt" - fogalmazott Müller, aki még hozzátette: mintát azonban csak abban az esetben lehet ilyen hosszú ideig megõrizni, ha azt kutatási célokra akarják felhasználni, és a donor ehhez hozzájárul. "Úgy tûnik, ebben az esetben nem így történtek a dolgok" - szögezte le.
TREK 6500 DISC

BCI

BCI

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 hozzászólás
Raktam fel antik posztereket: http://pix.bikemag.h...etro poszterek/
:chin: Nem tudjátok miért ilyen kicsik a képek? Ha bejelentkezek akkor normális méretûek.

en2002

en2002

törzsvendég

• fórumtag
  • 273 hozzászólás
köszi, megpróbálom õket
TREK 6500 DISC

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.090 hozzászólás

hellosztok

tud valaki megoldást arra, h hol lehet esetleg gyári festéket venni Trek-hez? Lehozta a ...... kõ a vázról 1-2 helyen, és így elég szarul néz ki a bicaj.
vagy van rá vmilyen megoldás?

Elég reménytelen! Trekhez festéket nem kapsz tutira! A másik pedig az, hogy az örökéletgari csak az eredeti festéssel mûxik! Nem baj, ha hiányos, csak eredeti legyen! Szóval nem egyszerû.... Szorri! Esetleg a Nellát kérdezd meg...

KisÖcsike
Aláírásom nem lehet 3 sornál terjedelmesebb, ezért nem is írok ide semmit....

en2002

en2002

törzsvendég

• fórumtag
  • 273 hozzászólás
hellosztok

tud valaki megoldást arra, h hol lehet esetleg gyári festéket venni Trek-hez? Lehozta a ...... kõ a vázról 1-2 helyen, és így elég szarul néz ki a bicaj.
vagy van rá vmilyen megoldás?
TREK 6500 DISC

BCI

BCI

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 hozzászólás

Lance nem isten, ember, õ is lehet gyarló.
De mielõtt még követ ragadnál megkövezésem céljából, elöljáróban csak annyi, célom nem más volt, mint alapesetben is, a tájékoztatás. Ebben az esetben a tájékozódás is,mert alig két tourt néztem eddig.

Azzal, hogy a fórumba az mti hírt megjelenése után alig néhány perccel már betettem, nem ítéletet mondtam. Keveset tudok az esetrõl, éppen ezért nem is akarok ítélkezni.

Senki nem mondta hogy Isten csak testi felépítése alapjában emeli a legjobbak közé, ehhez társul az eltökéltsége, a profi háttér, a tudomány (nem a doppingra gondoltam) és a technika.

Gondoltam hogy nem vádaskodsz csak információt közöltél csak mindig felhúzom magam hogy nem ismerik el a munkáját és mindíg mindenki az ismerõseim közül is azt mondják "Áááá biztos doppingol!".

eff

eff

vendég

• fórumtag
  • 45 hozzászólás
Lance nem isten, ember, õ is lehet gyarló.
De mielõtt még követ ragadnál megkövezésem céljából, elöljáróban csak annyi, célom nem más volt, mint alapesetben is, a tájékoztatás. Ebben az esetben a tájékozódás is,mert alig két tourt néztem eddig.

Azzal, hogy a fórumba az mti hírt megjelenése után alig néhány perccel már betettem, nem ítéletet mondtam. Keveset tudok az esetrõl, éppen ezért nem is akarok ítélkezni.

eff!
Szerinted egy ember akit megsuhintott a halál szele és mikor felépült átgondolta az életét úgy döntött hogy példát mutatt nehéz helyzetben lévõ betegtársainak olyan szereket fog szedni ami köztudottan ártalmas az emberi szervezetre? Lance emberfeletti képességeket birtokol testi felépítése miatt.

en2002

en2002

törzsvendég

• fórumtag
  • 273 hozzászólás
http://kep.tar.hu/kerotura/50118959#2 képek a kerómról
majd még lesz több is elõbb-utóbb
TREK 6500 DISC

BCI

BCI

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 hozzászólás
Pontosan!

wannaride

wannaride

törzsvendég

• fórumtag
  • 820 hozzászólás
Én is hiszek Amstrong tisztaságában, és szerintem akkor és csak akkor doppingol valaki, ha megbukik a vizsgálaton. Addig viszont rágalmazásnak, alaptalan vádaskodásnak helye nincs. Mivel akkor nem bukott meg, nem doppingolt.
Ha valami nem bizonyitható, akkor az nem hiszem, hogy doppingvétség lenne...

1999-ben Armstronggal közlik, hogy haver doppingolsz.. "ismerd be, mert mi nem tudjuk rádbizonyítani" - vicces lett volna... "most még lenne esélyed bevallani, de ha késõbb kimutatható lesz.. akkor majd kapsz a pofádra, mert most nem vallottál"

Amúgy valószinüleg sok ezer letûnt élsportoló fagyasztott vizeletébõl mutatnának ki mindenféle tiltott szert a mai eszközökkel... nem csak Armstrongot kellene kiragadni a tömegbõl, feltételezve, hogy mégiscsak használt ezt-azt.

Ez kb. pont olyan, minthogy a négy évvel ezelõtti Ferrari nem tesz eleget az idei szabályoknak, mert ha megvizsgálnánk, akkor rájönnénk, hogy az autó nem tesz eleget a a rögzített elõírásoknak, mert mondjuk ma már mérnék a nem tudom milyen paramétert is, amit akkor nem mértek...
WaNNaRiDE

BCI

BCI

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 hozzászólás
eff!
Szerinted egy ember akit megsuhintott a halál szele és mikor felépült átgondolta az életét úgy döntött hogy példát mutatt nehéz helyzetben lévõ betegtársainak olyan szereket fog szedni ami köztudottan ártalmas az emberi szervezetre? Lance emberfeletti képességeket birtokol testi felépítése miatt.

eff

eff

vendég

• fórumtag
  • 45 hozzászólás
Kerékpár-Tour de France-dopping
A L'Equipe szerint Armstrong doppingolt 1999-ben - FRISSÍTETT (új: Armstrong cáfol, részletek)

Párizs, 2005. augusztus 23., kedd (MTI/AFP) - A L,Equipe francia sportnapilap keddi száma - címlapján az Armstrong hazugsága címmel - arról számol be, hogy a Tour de France országúti kerékpáros körverseny hétszeres bajnoka elsõ gyõzelme megszerzésekor doppingolt. A 33 éves kerekes tagadta, hogy valaha is tiltott szert használt volna.
A cikk szerint az amerikai klasszis egy 1999-es, lefagyasztott mintáját a chatenay-malabry-i laborban újra megvizsgálták - egyelõre nem tudni miért -, s eritropoetint (EPO) mutattak ki benne.
A L,Equipe felhívja rá a figyelmet, hogy ez a szer - amely megnöveli a vér oxigénfelvevõ képességét - hat éve még nem volt kimutatható, ezért nem derülhetett fény a tiltott teljesítményfokozásra.
Armstrong szerint boszorkányüldözés folyik ellene.
"Csak azt tudom ismételni, amit már sokszor mondtam: soha nem használtam semmilyen tiltott teljesítményfokozót." - olvasható a sztár weboldalán.
Armstrong 1999 és 2005 között rekordot jelentõ módon sorozatban hétszer nyerte meg a világ legpatinásabb körversenyét, majd idei diadala után visszavonult.
A kerekest már korábban is többször vádolták doppingolással. Két éve csapata egy volt alkalmazottja gyanúsította meg. Az istállónál korábban masszõrként tevékenykedõ Emma O,Reilly-nek kizárólag Franciaországban megjelent "LA-ügy: Lance Armstrong titkai" címû könyvben azt állítja: a versenyzõ 1998-ban doppingszerek szállításával bízta meg õt. A kerekes Angliában pert nyert a két szerzõ, Pierre Ballester és David Walsh, valamint a mûbõl részleteket közlõ brit The Sunday Times ellen.

sgj \ sag

MTI 2005. augusztus 23., kedd 12:27

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Sjnos megvették a NELLA-ból a TREK fuel 70-est,ami akciósan volt.
Nem tud valaki eladó ilyet? 2004-esre gondolok,de lehet,hogy elég lenne a váz is.
Ha tudtok segíteni:írjatok!
Köszi:Ralph

nem hiszem hogy túl sok eladó fuel70 váz lenne...annyit 1 ébként +ért volna amennyiért az akciós volt, feltéve hogy méretben is jó...
de tessék itt 1
http://bikemag.hu/ap...hp?siteid=43132
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

BCI

BCI

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 hozzászólás
:love:

Új szerelem kezdõdött! Kaptam egy régi országúti vázat. Nem TREK, a festék le van marva ezért a márkáját nem tudom, a papucson találtam egy feliratot "Super Vitus" internetes nyomozásom során kiderítettem ez egy francia csõszett és Peugeot-ok is készültek belõle. Aki felismerné valamelyik márka kézjegyét a geometrián vagy a muffoláson ne titkolja el! A képek a galériámban: Super Vitus Egy fixi vagy egy SS lesz belõle!

Feltöltött kép

BCI

BCI

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 hozzászólás
Nekem nincs infóm a TREK FUEL 70-röl.