Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Trek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1437 hozzászólás a témában

BCI

BCI

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 hozzászólás
en2002 azért a TREK is csak egy bicikli. :)

en2002

en2002

törzsvendég

• fórumtag
  • 273 hozzászólás
ya majd képeket kérünk róla
TREK 6500 DISC
Ez nem egy bicikli. ez egy Trek!
Képeim: http://kep.tar.hu/kerotura

en2002

en2002

törzsvendég

• fórumtag
  • 273 hozzászólás
gratula hozzá. nekem is trek 6500-as van, csak tárcsás. 600 euróért megéri. itthon sokkal több újonnan. milyen felszerelések vannak rajta? a gyári?
TREK 6500 DISC

regent

regent

vendég

• fórumtag
  • 233 hozzászólás
Szevasztok, éppen tegnap vettem egy Trek 6500-ast, ma délutánra állítják be, alig tudtam aludni az éjjel, megyek, és akkorát tekerek a Wienerwaldban, hogy csak na.
Itt bécsben most akciós ez a bringa, igaz csak egy színben van akció (szürke), de van minden méretben, 600 euróért dobják utánad :)
Nem tárcsás, de azért szuper. :)))

wannaride

wannaride

törzsvendég

• fórumtag
  • 820 hozzászólás
Nem lehet eljárást indítani Armstrong ellen

szeptember 9. 17:38
[MTI]
A Nemzetközi Kerékpáros Szövetség (UCI) pénteken bejelentette: nincs bizonyíték arra, hogy a hétszeres Tour de France-gyõztes amerikai Lance Armstrong valaha is doppingolt volna, így eljárást sem lehet indítani ellene.

A L´Equipe címû francia sportlap a múlt hónapban írt arról, hogy Armstrong 1999-ben, elsõ Tour-sikere alkalmával olyan doppingszert, nevezetesen eritropoetint (EPO) szedett, amelyet akkoriban nem lehetett kimutatni, és csak most, a minták újbóli elemzése során leplezték le a csalást.

Már a cikk megjelenésekor megszólalt az elemzést végzõ francia laboratórium vezetõje, hogy nem lehet megnevezni, kinek az 1999-es vizeletében bukkantak tiltott szerre, mivel az anyagokat kódolták, és nem tartoztak hozzá nevek.

Armstrong ártatlanságát hangoztatja, és a hét elején közölte: noha nyáron bejelentette visszavonulását, decemberben ott lesz csapatának edzõtáborában, és nem tartja kizártnak, hogy harcba száll sorozatban nyolcadik Tour-gyõzelméért. "Nagyszerû válasz lenne a kétkedõknek, ha megint nyerni tudnék" - jegyezte meg Armstrong.

(index.hu)
WaNNaRiDE

wannaride

wannaride

törzsvendég

• fórumtag
  • 820 hozzászólás

Lance megnõsül tavasszal és ha a csiga evõk tovább idegesítik nyolcadjára is megnyeri a Tourt. (NapiÁsz)

Én is olvastam hasonló híreket... Ha visszatér, ha nem, ha doppingolt, ha nem valamit letett már az asztalra...
WaNNaRiDE

BCI

BCI

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 hozzászólás
Lance megnõsül tavasszal és ha a csiga evõk tovább idegesítik nyolcadjára is megnyeri a Tourt. (NapiÁsz)

wannaride

wannaride

törzsvendég

• fórumtag
  • 820 hozzászólás
Igen a Trek 5200 nagy visszatérõ. Tavaly nem szerepelt a kinálatban, mert idõközben Madone 5.2 lett a neve és meg is változott a váz, mindenesetre most megint lesz 5200-as a kinálatban.

A Project One programhoz kapcsolódóan nem túl rég a Nella-nál láttam egy ilyen programban készült bringát. Szerintem a szolgáltatás itthon is igénybevehetõ. Egy telefont megér, ha már megvan rá a lé.... :)
WaNNaRiDE

BCI

BCI

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 hozzászólás
Nem újdonság mint ahogyan az 5200-as TREK sem. Project One a KLEIN ötlete volt.

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.090 hozzászólás
Ezt már régebben felfedeztem... de csak szívedet töri össze!! Olyan szép össztelósat, meg egy outit csináltam magamnak... És a végén csak meg kéne rendelni.... hajajjajj.

KisÖcsike
Aláírásom nem lehet 3 sornál terjedelmesebb, ezért nem is írok ide semmit....

Aladdin

Aladdin

vendég

• fórumtag
  • 91 hozzászólás
Wanna belinkelte párnappal ezelõtt a jövõ évi outi brinkák képeit. Elkezdtem kutakodni, ugyanis találtam 1 eddig számomra ismeretlen modellt az 5200-ast. Arra nem sikerült rájönnöm, hogy mi a különbség az 5000es és az 5200es között(valószínû, hogy csak felszereltség belli) ill., hogy jövõre egyáltalán lesz-e 500es. Kutakodás közben felleltem egy egyedi festésû Trek outiról képet. Csodálkoztam, hogy jé ilyen is van, biztos vmi 1edi cucc. Ami a festést illeti, rájöttem a megoldásra. Van egy úgynevezett project one Trek program, ami keretén belül egyedire festethetted a bringád mind óuti mind monti esetén. Sõt még a nevetek is ott viríthat a bringán.A rosszhír az, hogy csak az úgymond felsõbb kategóriás brinyoknál lehet ezt megtenni. Na meg ugye jön a kérdés, hogy nálunk ez mennyire elérhetõ. A link azoknak, aki kíváncsiak a dologra http://projectone.trekbikes.com/intl/load_flash.html

Amit vegyetek észre, hogy több fül is van, mert én elsõ blikkre elsiklottam felette. Jó szórakozást! :)
Minél jobban nézel ki, annál többet látsz be.

BCI

BCI

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 hozzászólás

Van vkinek vmi tapasztalata Trek-nyergeket illetõen? Nézegettem a nellánál, de csak nem gyõztem meg magam, vagy inkább SItalia, vagy Fizik? Tapasztalatok? thnx

Selle Italia! Nekem olyan van. A TREK nyergek Velo márkájuak. A Bontrager meg Selle San Marco.

eff

eff

vendég

• fórumtag
  • 45 hozzászólás
Van vkinek vmi tapasztalata Trek-nyergeket illetõen? Nézegettem a nellánál, de csak nem gyõztem meg magam, vagy inkább SItalia, vagy Fizik? Tapasztalatok? thnx

vendég_feczo_*

vendég_feczo_*
  • vendég

ez hanyas Trek? Milyen cuccok vannak rajta?

Trek 850 mountain track ott volt a címsorban ;)
Alivio fék-kar és STX váltó-szett 7x3-as rapidfire váltókarokkal. Tioga A-fékek voltak rajta,
de azt már lecseréltem Gepida CNC-zett V-fékre, betétet amúgy is kellett volna, így
mentek vele a karok is. Merev CroMo váz és villa. Selle Bassano ülés, ezt egy Selle Italia
FLX-re cseréltem. Az abroncsokra Trek Cliffhanger felirat van festve. Araya GP-710
(japan) 26" felnik elõl/hátul. Alivio parallax hátsóagy, az elsõn nem láttam jelzést. Az
eredeti felnik gumik (a hátsó azért már kicsit kopott) agyak monoblokk hibátlanul
mûködnek mind a mai napig. Egy CatEye Tomo ST200-as órával került hozzám. Raktam
rá még néhány extrát ami nincs a képen, sárhányó+lámpák elõre hátra, nyeregtatyó,
kulacstartó. No igen meg a kormányt is lecseréltem stucnisra, mert eredetileg
hegesztett kapcsolat van a befogó és a kormányrúd között. Meg a pedál azóta SPD-s
és volt egy racsin-lánc-hajtómû csere mert elnyûttem. A kép még tavaji, úgyhogy a gyári
felszereltséggel látható. A festés még eredeti rajta. Hozzám használtan de megkímélt
állapotba került jelképes összegért, és még kibírt 1600km-t a hajtás alkatrészek
cseréjéig.

Szerintem elég korrekt jószág. Látszik hogy régi tervezés, mert azóta sokmindenben
más a divat, de akkoriban eléggé penge lehetett. Mindenesetre még nem az egy éves
kiöregedésû fogyasztói piacra méretezett strapabírású alkatrészekbõl hajították össze.

akaido

akaido

vendég

• fórumtag
  • 176 hozzászólás

Van még itt valakinek ilyen ? Azt hiszem 1996-os évjárat. Vagy ismer olyat vki, akinek ilyen van ? ;) Csak mert nem nagyon találkoztam még vele itthon.
Feltöltött kép

Az avataromban látható Trek acélvázas hasonló fazon. 1998-as modell, ami újra lett szinterezve-festve-matricázva. Az eredeti cájgból már csak a Sachs Centera hátsó váltó maradt meg, és persze a váz. Részletesebb képek: kep.tar.hu/akaido oldalon. Mostanában szántam rá magam arra, hogy apránként összerakok egy aluvázas 4100-t, mert már az évek múlásásval az energy fogyogat leginkább, pláne 40 fölött! :D Az acélvázas teljesen jól üzemel, csak nehéz! :(
akaido, nem aikido!

en2002

en2002

törzsvendég

• fórumtag
  • 273 hozzászólás

Van még itt valakinek ilyen ? Azt hiszem 1996-os évjárat. Vagy ismer olyat vki, akinek ilyen van ? ;) Csak mert nem nagyon találkoztam még vele itthon.

ez hanyas Trek? Milyen cuccok vannak rajta?
TREK 6500 DISC

BCI

BCI

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 hozzászólás
Hümmm... ami a festést illeti felfejlõdünk a KLEIN szinvonalára.

vendég_feczo_*

vendég_feczo_*
  • vendég
Feltöltött kép

en2002

en2002

törzsvendég

• fórumtag
  • 273 hozzászólás
http://www.trek.hu/v.../euroindex.html
TREK 6500 DISC

en2002

en2002

törzsvendég

• fórumtag
  • 273 hozzászólás
találtam egy kerós számot, vagyis nem is egyet, hanem kettõt is. csak nem tudom hova feltölteni, hogy elérhetõ legyen.
msn-en bárkinek elküldöm, akinek kell.
aljas kúszóláb: bringakirály
100 folk celsius: bmx

akinek kell msn-en jelentkezhet.

a filmrõl annyit, hogy én nem tudtam leszedni, de pesti haverom lehet h meg tudja szerezni.
TREK 6500 DISC