Dzsuszifull! Nagyon szép lett! A villa színe tökre passzol a vázhoz! :bananadan
KisÖcsike
köszi
Dzsuszifull! Nagyon szép lett! A villa színe tökre passzol a vázhoz! :bananadan
KisÖcsike
kerültek fel újabb képek a kerékpárról. majd nézzétek meg õket
Minha az enyemet latnam (persze rajtszam es disc nelkul ) Meg nekem is az eredeti gumik figyelnek, kormanyszarv persze nekem is feketehttp://kep.tar.hu/kerotura/50118959#2 képek a kerómról
majd még lesz több is elõbb-utóbb
az amstronggal kapcsolatban, a nemzetisportban van egy cikk. érdekes minden esetre.
Miért az újabb ellenõrzés?
Marie-George Buffet, 1999-ben hivatalban lévõ sportminiszter úgy nyilatkozott, hogy zavarja a L'Équipe eljárása. "A lap kiemelt egy nevet a sok közül. Vagy ismételt kontrollról van szó, és akkor mindennek nyilvánosságra kell kerülnie, vagy kutatási eljárásról, akkor pedig egyenlõ mércével kell mérni." Ennél is meszszebb megy a kreischai intézet professzora. A német Klaus Müller szerint, ha egy ellenõrzés negatív, a leadott mintát megsemmisítik.
"Nem vonom kétségbe, hogy francia kollégáim mostani analízise korrekt" - fogalmazott Müller, aki még hozzátette: mintát azonban csak abban az esetben lehet ilyen hosszú ideig megõrizni, ha azt kutatási célokra akarják felhasználni, és a donor ehhez hozzájárul. "Úgy tûnik, ebben az esetben nem így történtek a dolgok" - szögezte le.
hellosztok
tud valaki megoldást arra, h hol lehet esetleg gyári festéket venni Trek-hez? Lehozta a ...... kõ a vázról 1-2 helyen, és így elég szarul néz ki a bicaj.
vagy van rá vmilyen megoldás?
Lance nem isten, ember, õ is lehet gyarló.
De mielõtt még követ ragadnál megkövezésem céljából, elöljáróban csak annyi, célom nem más volt, mint alapesetben is, a tájékoztatás. Ebben az esetben a tájékozódás is,mert alig két tourt néztem eddig.
Azzal, hogy a fórumba az mti hírt megjelenése után alig néhány perccel már betettem, nem ítéletet mondtam. Keveset tudok az esetrõl, éppen ezért nem is akarok ítélkezni.
eff!
Szerinted egy ember akit megsuhintott a halál szele és mikor felépült átgondolta az életét úgy döntött hogy példát mutatt nehéz helyzetben lévõ betegtársainak olyan szereket fog szedni ami köztudottan ártalmas az emberi szervezetre? Lance emberfeletti képességeket birtokol testi felépítése miatt.
nem hiszem hogy túl sok eladó fuel70 váz lenne...annyit 1 ébként +ért volna amennyiért az akciós volt, feltéve hogy méretben is jó...Sjnos megvették a NELLA-ból a TREK fuel 70-est,ami akciósan volt.
Nem tud valaki eladó ilyet? 2004-esre gondolok,de lehet,hogy elég lenne a váz is.
Ha tudtok segíteni:írjatok!
Köszi:Ralph