Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Trek
Indította
burce
, 2002. március 04. 23:30
Írta 2005. szeptember 11. - 07:59
Írta 2005. szeptember 10. - 21:14
ya majd képeket kérünk róla
Írta 2005. szeptember 10. - 21:13
gratula hozzá. nekem is trek 6500-as van, csak tárcsás. 600 euróért megéri. itthon sokkal több újonnan. milyen felszerelések vannak rajta? a gyári?
Írta 2005. szeptember 10. - 13:21
Szevasztok, éppen tegnap vettem egy Trek 6500-ast, ma délutánra állítják be, alig tudtam aludni az éjjel, megyek, és akkorát tekerek a Wienerwaldban, hogy csak na.
Itt bécsben most akciós ez a bringa, igaz csak egy színben van akció (szürke), de van minden méretben, 600 euróért dobják utánad
Nem tárcsás, de azért szuper. ))
Itt bécsben most akciós ez a bringa, igaz csak egy színben van akció (szürke), de van minden méretben, 600 euróért dobják utánad
Nem tárcsás, de azért szuper. ))
Írta 2005. szeptember 09. - 18:01
Nem lehet eljárást indítani Armstrong ellen
szeptember 9. 17:38
[MTI]
A Nemzetközi Kerékpáros Szövetség (UCI) pénteken bejelentette: nincs bizonyíték arra, hogy a hétszeres Tour de France-gyõztes amerikai Lance Armstrong valaha is doppingolt volna, így eljárást sem lehet indítani ellene.
A L´Equipe címû francia sportlap a múlt hónapban írt arról, hogy Armstrong 1999-ben, elsõ Tour-sikere alkalmával olyan doppingszert, nevezetesen eritropoetint (EPO) szedett, amelyet akkoriban nem lehetett kimutatni, és csak most, a minták újbóli elemzése során leplezték le a csalást.
Már a cikk megjelenésekor megszólalt az elemzést végzõ francia laboratórium vezetõje, hogy nem lehet megnevezni, kinek az 1999-es vizeletében bukkantak tiltott szerre, mivel az anyagokat kódolták, és nem tartoztak hozzá nevek.
Armstrong ártatlanságát hangoztatja, és a hét elején közölte: noha nyáron bejelentette visszavonulását, decemberben ott lesz csapatának edzõtáborában, és nem tartja kizártnak, hogy harcba száll sorozatban nyolcadik Tour-gyõzelméért. "Nagyszerû válasz lenne a kétkedõknek, ha megint nyerni tudnék" - jegyezte meg Armstrong.
(index.hu)
szeptember 9. 17:38
[MTI]
A Nemzetközi Kerékpáros Szövetség (UCI) pénteken bejelentette: nincs bizonyíték arra, hogy a hétszeres Tour de France-gyõztes amerikai Lance Armstrong valaha is doppingolt volna, így eljárást sem lehet indítani ellene.
A L´Equipe címû francia sportlap a múlt hónapban írt arról, hogy Armstrong 1999-ben, elsõ Tour-sikere alkalmával olyan doppingszert, nevezetesen eritropoetint (EPO) szedett, amelyet akkoriban nem lehetett kimutatni, és csak most, a minták újbóli elemzése során leplezték le a csalást.
Már a cikk megjelenésekor megszólalt az elemzést végzõ francia laboratórium vezetõje, hogy nem lehet megnevezni, kinek az 1999-es vizeletében bukkantak tiltott szerre, mivel az anyagokat kódolták, és nem tartoztak hozzá nevek.
Armstrong ártatlanságát hangoztatja, és a hét elején közölte: noha nyáron bejelentette visszavonulását, decemberben ott lesz csapatának edzõtáborában, és nem tartja kizártnak, hogy harcba száll sorozatban nyolcadik Tour-gyõzelméért. "Nagyszerû válasz lenne a kétkedõknek, ha megint nyerni tudnék" - jegyezte meg Armstrong.
(index.hu)
WaNNaRiDE
Írta 2005. szeptember 09. - 00:24
Lance megnõsül tavasszal és ha a csiga evõk tovább idegesítik nyolcadjára is megnyeri a Tourt. (NapiÁsz)
Én is olvastam hasonló híreket... Ha visszatér, ha nem, ha doppingolt, ha nem valamit letett már az asztalra...
WaNNaRiDE
Írta 2005. szeptember 08. - 22:40
Lance megnõsül tavasszal és ha a csiga evõk tovább idegesítik nyolcadjára is megnyeri a Tourt. (NapiÁsz)
Írta 2005. szeptember 07. - 14:17
Igen a Trek 5200 nagy visszatérõ. Tavaly nem szerepelt a kinálatban, mert idõközben Madone 5.2 lett a neve és meg is változott a váz, mindenesetre most megint lesz 5200-as a kinálatban.
A Project One programhoz kapcsolódóan nem túl rég a Nella-nál láttam egy ilyen programban készült bringát. Szerintem a szolgáltatás itthon is igénybevehetõ. Egy telefont megér, ha már megvan rá a lé....
A Project One programhoz kapcsolódóan nem túl rég a Nella-nál láttam egy ilyen programban készült bringát. Szerintem a szolgáltatás itthon is igénybevehetõ. Egy telefont megér, ha már megvan rá a lé....
WaNNaRiDE
Írta 2005. szeptember 07. - 11:48
Nem újdonság mint ahogyan az 5200-as TREK sem. Project One a KLEIN ötlete volt.
Írta 2005. szeptember 07. - 11:18
Ezt már régebben felfedeztem... de csak szívedet töri össze!! Olyan szép össztelósat, meg egy outit csináltam magamnak... És a végén csak meg kéne rendelni.... hajajjajj.
KisÖcsike
KisÖcsike
Aláírásom nem lehet 3 sornál terjedelmesebb, ezért nem is írok ide semmit....
Írta 2005. szeptember 07. - 09:56
Wanna belinkelte párnappal ezelõtt a jövõ évi outi brinkák képeit. Elkezdtem kutakodni, ugyanis találtam 1 eddig számomra ismeretlen modellt az 5200-ast. Arra nem sikerült rájönnöm, hogy mi a különbség az 5000es és az 5200es között(valószínû, hogy csak felszereltség belli) ill., hogy jövõre egyáltalán lesz-e 500es. Kutakodás közben felleltem egy egyedi festésû Trek outiról képet. Csodálkoztam, hogy jé ilyen is van, biztos vmi 1edi cucc. Ami a festést illeti, rájöttem a megoldásra. Van egy úgynevezett project one Trek program, ami keretén belül egyedire festethetted a bringád mind óuti mind monti esetén. Sõt még a nevetek is ott viríthat a bringán.A rosszhír az, hogy csak az úgymond felsõbb kategóriás brinyoknál lehet ezt megtenni. Na meg ugye jön a kérdés, hogy nálunk ez mennyire elérhetõ. A link azoknak, aki kíváncsiak a dologra http://projectone.trekbikes.com/intl/load_flash.html
Amit vegyetek észre, hogy több fül is van, mert én elsõ blikkre elsiklottam felette. Jó szórakozást!
Amit vegyetek észre, hogy több fül is van, mert én elsõ blikkre elsiklottam felette. Jó szórakozást!
Minél jobban nézel ki, annál többet látsz be.
Írta 2005. szeptember 05. - 18:42
Van vkinek vmi tapasztalata Trek-nyergeket illetõen? Nézegettem a nellánál, de csak nem gyõztem meg magam, vagy inkább SItalia, vagy Fizik? Tapasztalatok? thnx
Selle Italia! Nekem olyan van. A TREK nyergek Velo márkájuak. A Bontrager meg Selle San Marco.
Írta 2005. szeptember 05. - 17:48
Van vkinek vmi tapasztalata Trek-nyergeket illetõen? Nézegettem a nellánál, de csak nem gyõztem meg magam, vagy inkább SItalia, vagy Fizik? Tapasztalatok? thnx
vendég_feczo_*
Írta 2005. szeptember 05. - 17:33
ez hanyas Trek? Milyen cuccok vannak rajta?
Trek 850 mountain track ott volt a címsorban
Alivio fék-kar és STX váltó-szett 7x3-as rapidfire váltókarokkal. Tioga A-fékek voltak rajta,
de azt már lecseréltem Gepida CNC-zett V-fékre, betétet amúgy is kellett volna, így
mentek vele a karok is. Merev CroMo váz és villa. Selle Bassano ülés, ezt egy Selle Italia
FLX-re cseréltem. Az abroncsokra Trek Cliffhanger felirat van festve. Araya GP-710
(japan) 26" felnik elõl/hátul. Alivio parallax hátsóagy, az elsõn nem láttam jelzést. Az
eredeti felnik gumik (a hátsó azért már kicsit kopott) agyak monoblokk hibátlanul
mûködnek mind a mai napig. Egy CatEye Tomo ST200-as órával került hozzám. Raktam
rá még néhány extrát ami nincs a képen, sárhányó+lámpák elõre hátra, nyeregtatyó,
kulacstartó. No igen meg a kormányt is lecseréltem stucnisra, mert eredetileg
hegesztett kapcsolat van a befogó és a kormányrúd között. Meg a pedál azóta SPD-s
és volt egy racsin-lánc-hajtómû csere mert elnyûttem. A kép még tavaji, úgyhogy a gyári
felszereltséggel látható. A festés még eredeti rajta. Hozzám használtan de megkímélt
állapotba került jelképes összegért, és még kibírt 1600km-t a hajtás alkatrészek
cseréjéig.
Szerintem elég korrekt jószág. Látszik hogy régi tervezés, mert azóta sokmindenben
más a divat, de akkoriban eléggé penge lehetett. Mindenesetre még nem az egy éves
kiöregedésû fogyasztói piacra méretezett strapabírású alkatrészekbõl hajították össze.
Írta 2005. szeptember 05. - 14:42
Van még itt valakinek ilyen ? Azt hiszem 1996-os évjárat. Vagy ismer olyat vki, akinek ilyen van ? Csak mert nem nagyon találkoztam még vele itthon.
Az avataromban látható Trek acélvázas hasonló fazon. 1998-as modell, ami újra lett szinterezve-festve-matricázva. Az eredeti cájgból már csak a Sachs Centera hátsó váltó maradt meg, és persze a váz. Részletesebb képek: kep.tar.hu/akaido oldalon. Mostanában szántam rá magam arra, hogy apránként összerakok egy aluvázas 4100-t, mert már az évek múlásásval az energy fogyogat leginkább, pláne 40 fölött! Az acélvázas teljesen jól üzemel, csak nehéz!
akaido, nem aikido!
Írta 2005. szeptember 05. - 14:19
Van még itt valakinek ilyen ? Azt hiszem 1996-os évjárat. Vagy ismer olyat vki, akinek ilyen van ? Csak mert nem nagyon találkoztam még vele itthon.
ez hanyas Trek? Milyen cuccok vannak rajta?
Írta 2005. szeptember 05. - 07:10
vendég_feczo_*
Írta 2005. szeptember 05. - 05:22
Írta 2005. szeptember 04. - 23:31
Írta 2005. szeptember 04. - 09:38
találtam egy kerós számot, vagyis nem is egyet, hanem kettõt is. csak nem tudom hova feltölteni, hogy elérhetõ legyen.
msn-en bárkinek elküldöm, akinek kell.
aljas kúszóláb: bringakirály
100 folk celsius: bmx
akinek kell msn-en jelentkezhet.
a filmrõl annyit, hogy én nem tudtam leszedni, de pesti haverom lehet h meg tudja szerezni.
msn-en bárkinek elküldöm, akinek kell.
aljas kúszóláb: bringakirály
100 folk celsius: bmx
akinek kell msn-en jelentkezhet.
a filmrõl annyit, hogy én nem tudtam leszedni, de pesti haverom lehet h meg tudja szerezni.