Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Trek
Started by
burce
, 2002. March 04. 23:30
Posted 2005. September 24. - 19:10
ya nem venni akarok, csak megnézegetni õket. tudom, h piszok drágák.
Posted 2005. September 24. - 19:09
Posted 2005. September 24. - 18:49
a Klein kerókról hol lehet informácíót szerezni? gyûjteni? vagy bármilyen képeket róluk megnézni?
www.kleinbikes.com
Sajnos nem a magyar pénztárcához tervezték az árcéduláját ezért Mo.-n nem is lehet kapni. A legolcsóbb bringájuk is olyan 350e Ft.
Posted 2005. September 24. - 18:40
a Klein kerókról hol lehet informácíót szerezni? gyûjteni? vagy bármilyen képeket róluk megnézni?
Posted 2005. September 22. - 13:41
Posted 2005. September 21. - 13:56
TREK. ugy 99ben vettem az elsot. 1 4300as darabot. azota minden elkopott rola. 1etlen eredeti alkatresz ami megmaradt az a vaz:) Kozbe melle szereztem 1 gt-t, kimelve a nem epp a hasznalatban leirt hasznalat miatt, de szepen teljesit xc versenyeken. Most epp uj vazat veszek 8500-st. remelem ez is lesz olyan yo mint az elodje.
ui: "The Tour de France is the biggest race in the world....To those who don't believe in cycling, I feel sorry for you. I'm sorry you can't believe in miracles. Vive le Tour. Forever." - by Lance Armstrong"
Leon
ui: "The Tour de France is the biggest race in the world....To those who don't believe in cycling, I feel sorry for you. I'm sorry you can't believe in miracles. Vive le Tour. Forever." - by Lance Armstrong"
Leon
..::"Az utolsó 2mp-t nem lehet visszacsinálni..."::..
Posted 2005. September 20. - 15:17
Ha magyarul nem tud miért nézne be? Tehát nincs értelme angolul írni. :chin:
Hátnemteljesentökmindegy????? Lehet, hogy randome keresget a bringás oldalakat!! És pl a Trek topicbamá csak benéz???? :chin:
KisÖcsike
Aláírásom nem lehet 3 sornál terjedelmesebb, ezért nem is írok ide semmit....
Posted 2005. September 20. - 09:45
Posted 2005. September 20. - 09:36
Jajjj BCI!!! Ne gyerekeskedj már itt! Komolytalan vagy!!! Pesze, meg majd Amstrong meg is köszöni, nem???? Hogy godolold???? Ez helyesen így néz ki:
:mmraise:
Hogy értené meg, ha nem tud MAGYARUL?!
KisÖcsike
Happy Birthday Lance!
:mmraise:
Hogy értené meg, ha nem tud MAGYARUL?!
KisÖcsike
Posted 2005. September 20. - 06:47
Lance Armstrong belefáradt az állandó dopping vádaskodásba, így csütörtökön bejelentette, hogy mégsem folytatja a pályafutását. A hétszeres Tour de France gyõztes mérgében szerette volna még egyszer megmutatni tudását és igazát, miután a L'Euipe súlyos vádakkal illette õt.
A vita továbbfolytatódott, így a szombaton 34. születésnapját ünneplõ bringás bejelentette, hogy továbbra is nyugdíjban marad. "Nagyon boldog vagyok a karrierem végével. Nem térek vissza" - nyilatkozta Armstrong a USA Today címû napilapban. "Már torkig vagyok ezzel az üggyel. Azért vetettem fel a visszatérésemet, mert a szívem ezt diktálta. De most tudom, hogy nem tudnék Franciaországba menni, és az országúton tekerni."
Armstrong a múlt hónapban vált a L'Equipe francia napilap célpontjává, miután egy francia laborban Armstrong 1999-es vizeletmintájában tiltott EPO-t találtak. Akkoriban nem volt módszer az EPO kimutatására, amely a vörösvérsejt koncentrációját növeli meg a vérben. Miután az 1999-es mintákat elraktározták, nemrég újratesztelték õket Párizson kívüli laborban.
Armstrong, aki túlélte a rákot, mindig is tagadta, hogy teljesítményfokozó szereket szedett volna.
http://www.bringas.h...ikk&cikk_id=462
:impreziar Boldod Születésnapot Lance! (Hátha benézel a fórumra.)
Posted 2005. September 16. - 13:51
A hétszeres Tour de France-gyõztes amerikai Lance Armstrong (képünkön) idei gyõzelmét követõen visszavonult az aktív versenyzéstõl. Bár a közelmúltban több nyilatkozatában is kétértelmû célzásokat tett esetleges visszatérésével kapcsolatosan, jelen állás szerint mégis nélküle kezdik az idényt a profi kerékpárosok.
Armstrongot augusztus végén a francia L’Equipe részérõl az a vád érte, hogy 1999-ban egy akkor még ismeretlen doppingnak - EPO - köszönhetõen aratta elsõ sikerét.
Ezen a - sokadik hasonló jellegû - vádon azóta már a kellõ bizonyítékok hiányában túllépett a kerékpáros világ, de a becsületében és tisztességében sértett érintett ennek köszönhetõen bejelentkezett csapatánál, a Discovery Channelnél, a felkészülés decemberi kezdetére.
Ezt pedig akár úgy is lehetett értelmezni, hogy ismét felkészül a versenyszezonra és talán rajthoz is áll a 2006-s Tour de France-on, hogy bizonyítson a benne, sikereiben kétkedõknek.
Erre a kérdésre, legalábbis eddig nem felelt kategorikus nemmel maga az érintett sem.
Armstrong legutolsó nyilatkozata ebben a témában, hogy nincs tovább, de azért a pontot ne tegyük ki határozottan a mondat végére...
nemzetisport.hu
Armstrongot augusztus végén a francia L’Equipe részérõl az a vád érte, hogy 1999-ban egy akkor még ismeretlen doppingnak - EPO - köszönhetõen aratta elsõ sikerét.
Ezen a - sokadik hasonló jellegû - vádon azóta már a kellõ bizonyítékok hiányában túllépett a kerékpáros világ, de a becsületében és tisztességében sértett érintett ennek köszönhetõen bejelentkezett csapatánál, a Discovery Channelnél, a felkészülés decemberi kezdetére.
Ezt pedig akár úgy is lehetett értelmezni, hogy ismét felkészül a versenyszezonra és talán rajthoz is áll a 2006-s Tour de France-on, hogy bizonyítson a benne, sikereiben kétkedõknek.
Erre a kérdésre, legalábbis eddig nem felelt kategorikus nemmel maga az érintett sem.
Armstrong legutolsó nyilatkozata ebben a témában, hogy nincs tovább, de azért a pontot ne tegyük ki határozottan a mondat végére...
nemzetisport.hu
Posted 2005. September 15. - 21:06
nem gyengék
Posted 2005. September 15. - 13:42
Ja és megtekinthetõek a szerintem világ legszebb, legjobb kerékpárjainak 2006 verziói: http://www.kleinbikes.com Érdekes, hogy eltünt a kinálatból a kedvencem a Palomino. Kár érte.
(Mint tudjuk egy konszern alá tartozik a Gary Fisher, LeMond, TREK, Klein.)
(Mint tudjuk egy konszern alá tartozik a Gary Fisher, LeMond, TREK, Klein.)
Posted 2005. September 15. - 09:55
Alakulnak a gépek 2006-ra. Végre lesz valami formájuk!
http://www.delta-bike.de/frame.htm
Az oldal felsõ harmadában keressétek az Eurobike címszó alatt a TREK szót!
http://www.delta-bike.de/frame.htm
Az oldal felsõ harmadában keressétek az Eurobike címszó alatt a TREK szót!
Posted 2005. September 14. - 21:17
Ez attól függ, hogy a kedves elsõ tulajdonos meddig él...
Bezony, ahogy tanult kolléga mondja, az elsõ tul. élete végéig tart a garancia!
KisÖcsike
Posted 2005. September 14. - 18:07
Posted 2005. September 14. - 18:03
én konkrétan a német bike-ban láttam....a jövõ évi mtb képeit hol lehet megnézni?
KisOcsike egyébként az örök élet gari az hány év ? ...csak kiváncsi vagyok...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2005. September 14. - 17:17
Igen a Nellába vagy a Debrecenben rendelésre a Gyöngyházban.
Akaido! TREK 4500-as váz: http://www.vatera.hu...php?cod=3460352
Hát igen! Szép! És tetszik is! Azonban most éppen a 4100-at kellene összepakolni...csak..ott az a csak... Pl. az egyik gépemben a P4 cpu elszállt arra is kell a lé...
akaido, nem aikido!
Posted 2005. September 14. - 16:54
akkor viszont lehetne könnyebb....
Ez igaz, de nem baj! Csak arra lehet örökélet garit adni, amiben van anyag!
KisÖcsike
Posted 2005. September 14. - 16:52
kisocsike, neked is 8500-ös van, igaz? ha jól emlékszek.
Yepp!
KisÖcsike
ui: Klikk aláírásomban a Trek szóra!