Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Trek

- - - - -

• Please log in to reply
1437 replies to this topic

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
A Sid mellett a súlya miatt döntöttél ? Hisz a Reba WC nem sokkal nehezebb de sokkal jobban irányítható vele a bicaj.....(nincs a hsz-ban semmi kötöszködõ jellegû csak a puszta kíváncsiság hajt.....)

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,218 posts
Szerintem és mások szerint is a fehér villa sokkal jobb benne mint bármi más, fõleg hogy a feliratok is fehérek. A 10kg-val nagyon félresaccoltad, mert 8,5kg alatt van. Jó, végülis a 6 és a 12 is 10 körül van, de 2,5 kiló azért nagyon nagy mellélövés!

:love: I Love Kolim!!!!!!!

Tüzes Paripám

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts
Grat baromi szép lett a gép talán kicsit a fehér teló nem illik bele teljesen, bár gondolom nem az volt az elsödleges szempont, hogy jól nézzen ki.
Hány Kg egyébként igy ránézésre szerintem 10 körül van nem?

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,218 posts
Íme az új paripám. Fél év várakozás után végre megjött a váz és gyorsan összedobtam a gépem, hogy máris vihessem Saalbachba a hegyek közé. Tényleg teljesen más mint az eddigiek voltak.Íme Õ: TREK 9.9 Elite 2006

:love: I Love Kolim!!!!!!!

Tüzes Paripám

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts
Hát már "pár" dolog megváltozott rajta ezek: Elsõ+hátsó váltó, váltokar, fogaskoszorú, v fék helyett tárcsa juniusban jön az új hajtomü

akaido

akaido

vendég

• fórumtag
  • 176 posts

Mi van emberek nagyon kezd meghalni ez a topic. Végre van képem a gépemrõl, ugyhogy gyorsan fel is dobom Trek 6700 a képet egyébként Kisöcsi csinálta Budamarton elött, itt még tiszta volt a gép:) rengeteg köszönet érte.
Lehet hogy nekem is kéne már képtárat csinálnom:chin:

Színügyileg nagyon hasonlít a 4100-esemhez. Gyári cájggal van felszerelve?
akaido, nem aikido!

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts
Mi van emberek nagyon kezd meghalni ez a topic. Végre van képem a gépemrõl, ugyhogy gyorsan fel is dobom Trek 6700 a képet egyébként Kisöcsi csinálta Budamarton elött, itt még tiszta volt a gép:) rengeteg köszönet érte.
Lehet hogy nekem is kéne már képtárat csinálnom:chin:

uzi

uzi

vendég

• fórumtag
  • 126 posts

De jó volt látni, hogy tegnap a CM-en mennyi Trekes volt, sõt, az egyik legaranyosabb, amikor a család nagyjai mellett egy csöppség is trekkel nyomta a tömegben, lehetett olyan 7-8 éves lányka. Jön az utánpótlás. :-)

Én is számoltam vagy 15 Treket és páran discovery-s mezben nyomták.

eff

eff

vendég

• fórumtag
  • 45 posts
De jó volt látni, hogy tegnap a CM-en mennyi Trekes volt, sõt, az egyik legaranyosabb, amikor a család nagyjai mellett egy csöppség is trekkel nyomta a tömegben, lehetett olyan 7-8 éves lányka. Jön az utánpótlás. :-)

akaido

akaido

vendég

• fórumtag
  • 176 posts

Tényleg, kérdésem: Láttatok valahol Mo-on gyerek Trekket??? Mert nyáron nagybácsi leszek, és hát valami értelmeset szeretnék venni a lurkónak... pelenka, meg plüssmaci, és hasonló fölösleges dolgok kilõve! :D Gondoltam, hogy azonnal megkezdjük a bringássá nevelést! Egy ilyet néztem ki neki: http://www.trek.hu/Bringak/Jet12.htm Tudom, hogy még legalább 1.5-2 évig nem tudja használni de nem ez a lényeg... Szóval ha láttok valahol ilyet, akkor szóljtak please! Nellába voltam multkor, ott nem volt, és ha rendelünk az bizti jó pár hónap, míg megjön!

KisÖcsike

http://www.faradyker...ex.php?p=3&m=38TREK12"Jet/Mystic
akaido, nem aikido!

troger

troger

törzsvendég

• fórumtag
  • 296 posts
A gumi.

Hát az egy fos.
Az elsõ komolyabb terep után, köves sziklás talaj + patakmederbe be-ki után a "bütykök" fele leszakadt, a másik fele pedig félig lekopott. Ja meg + egy defekt betonos úton haza szentendrén.

Este amikor ránéztem majd elsírtam magam.

Pedig nem vagyok egy súlyos alkat, s a gumit sem elfékeztem. Egyszerûen nem bírta a köves terepet felfelé mászásban.
Lehet, hogy ledöngölt síma terepen valahol kaliforniában, ahol az akácfáról még nem is hallottak tökéletes, de itt nálunk ?

Le is szedtem róla, csak olyan versenyen rakom majd fel, ahol követ csak a fogam és az ínyem között látok.

Hali.

Litespeed

Litespeed

törzsvendég

• fórumtag
  • 343 posts
  • LocationBudapest
jahogy én kérek elnézést :D király a bringád!

nem trek, de mégis hogy szuperálnak azok a gumik? fognak valmit és nem is defekteled velül el az agyad?
One planet, one tribe...

troger

troger

törzsvendég

• fórumtag
  • 296 posts
Szasztok trekesek.

Itt egy kép a bringámról.http://pix.bikemag.h...189406&cat=2393

Sajnos a régi ragasztott easton 7-ezresemet eladtam, nomeg a régi 91-es dx-es 990-esemet is.

Le kellet szorítanom a bringáim számát.
Sajna ez van.

Sziasztok.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Hello! Valaki meg tudná mondani,hogy a TREK 8900 váz milyen súlyban van és ha valakinek van róla menettapasztalata azt is írja le.. köszi ...

itt keresgélj súlyadatot
http://weightweenies...=hardtailframes
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

berze

berze

újonc

• fórumtag
  • 1 posts
Hello! Valaki meg tudná mondani,hogy a TREK 8900 váz milyen súlyban van és ha valakinek van róla menettapasztalata azt is írja le.. köszi ...

BCI

BCI

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 posts
Sziasztok!
Akaido gratula a géphez!
KisOcsikenek meg a hölgyhöz! ;)
Cruxos szépjárgány.

Truvartiv GigaPipe XC monoblokkal kapcsolatban van tapasztalatottok?

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
Lehet, hogy volt már:
Feltöltött kép

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

akaido

akaido

vendég

• fórumtag
  • 176 posts

Akinek a váltásokat tanítgattam amikor mögöttünk voltál az pont Attisch barátnõje volt asszem! :D Õ az én kedvesem: http://kep.tar.hu/ki...4127/20448694#2

Egyébként szép nagyon ez a 4100es!! Gratula hozzá! Szépen összeraktad!
STX váltókarokat honnan szereztél???

Tényleg, kérdésem: Láttatok valahol Mo-on gyerek Trekket??? Mert nyáron nagybácsi leszek, és hát valami értelmeset szeretnék venni a lurkónak... pelenka, meg plüssmaci, és hasonló fölösleges dolgok kilõve! :D Gondoltam, hogy azonnal megkezdjük a bringássá nevelést! Egy ilyet néztem ki neki: http://www.trek.hu/Bringak/Jet12.htm Tudom, hogy még legalább 1.5-2 évig nem tudja használni de nem ez a lényeg... Szóval ha láttok valahol ilyet, akkor szóljtak please! Nellába voltam multkor, ott nem volt, és ha rendelünk az bizti jó pár hónap, míg megjön!

KisÖcsike

Grat. az ifjú "nejhez". :D
A bringát összerkattam, mert a sok meló miatt nem maradt rá energiám. Az elõzõ TREK 721-rõl került át az STX-RC váltókar. Az elsõ STX váltót is át szerettem volna tetetni, de a csövek mérete teljesen más, így nem lehetett felfogatni a 4100-re.
akaido, nem aikido!

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,090 posts

Tanítgattad váltani, apró trükkökre, láttam. Valamikor el kell kezdeni, mi is voltunk kezdõk. :) (én most sem tartom magam "profinak" az amatõrök között)

Az említett Trek800 CrOMo váz, 16"-os méret, Altus cuccokkal.
Terepen, erdõben piszok jól kanyarodik, elég jól mászik, szal ha épp nem a lányomnál van, akkor az erdõben azt a gépet nyüstölöm.
Telót is tervezek ebbe a Trek800-ba és a Trek4100-ba is, de az utóbbira 2005. augusztusa óta gyûjtögettem a cuccokat, így most tényleg nincs rá keret, és hogy Endroo se "feddjen meg" többet, íme itt a Trek4100 technikai felszerelés listája:
- STX RC váltókarok
- Bike+ kormánycsapágy
- BBB állítható szögû stucni
- Bike+ kormány
- SRAM 3-as hátsó sor
- Shimano középrész, hajtókar
- Rigida hátsó kerék
- Bike+ elsõ kerék Suntour XC PRO aggyal
- Selle Royal Gel nyereg
- Vuelta komplett v-fék szett
- Bike+ merev villa

Akinek a váltásokat tanítgattam amikor mögöttünk voltál az pont Attisch barátnõje volt asszem! :D Õ az én kedvesem: http://kep.tar.hu/ki...4127/20448694#2

Egyébként szép nagyon ez a 4100es!! Gratula hozzá! Szépen összeraktad!
STX váltókarokat honnan szereztél???

KisÖcsike
Aláírásom nem lehet 3 sornál terjedelmesebb, ezért nem is írok ide semmit....

akaido

akaido

vendég

• fórumtag
  • 176 posts

Igen! :D De nekem is csak utólag esett le... gondolkoztam, hogy honnan voltál ismerõs (bár még korábban nem taliztunk), aztán itthon esett le a tantusz!! De tökre tetszett az a Trek! Hát nagy tempót én se mentem, mert barátnõm is jött, és õ most kezdett el biciklizgetni, nemhogy TT! De azért ügyesen ment, csak a végén a szadai emelkedõn állt meg pihizni!

Remélem legközelebb majd elõbb felismerjük egymást! :D Szoktunk arrafele tekeregni itt a rákosmenti társasággal, majd összehozzuk még!

Üdv!

KisÖcsike

Tanítgattad váltani, apró trükkökre, láttam. Valamikor el kell kezdeni, mi is voltunk kezdõk. :) (én most sem tartom magam "profinak" az amatõrök között)

Az említett Trek800 CrOMo váz, 16"-os méret, Altus cuccokkal.
Terepen, erdõben piszok jól kanyarodik, elég jól mászik, szal ha épp nem a lányomnál van, akkor az erdõben azt a gépet nyüstölöm.
Telót is tervezek ebbe a Trek800-ba és a Trek4100-ba is, de az utóbbira 2005. augusztusa óta gyûjtögettem a cuccokat, így most tényleg nincs rá keret, és hogy Endroo se "feddjen meg" többet, íme itt a Trek4100 technikai felszerelés listája:
- STX RC váltókarok
- Bike+ kormánycsapágy
- BBB állítható szögû stucni
- Bike+ kormány
- SRAM 3-as hátsó sor
- Shimano középrész, hajtókar
- Rigida hátsó kerék
- Bike+ elsõ kerék Suntour XC PRO aggyal
- Selle Royal Gel nyereg
- Vuelta komplett v-fék szett
- Bike+ merev villa
akaido, nem aikido!