Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Trek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1437 hozzászólás a témában

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Nekem az lenne a kérdésem hogy:

Meg lehet e venni külön a Fuel EX8/EX7-es(ugyanaz csak szina más) vázat?

Mert azt tudom, hogy lehet venni pl: 8500-as vázat, de azt nemtom, hogy árulják e a fulltelós vázaikat is külön.
Ha esetleg lehet akkor nem tudjátok, hogy mennyiért fosztogatják öket?

nella site szerint a top fuel 110 et lehet majd fél milláért.....azért sztem próbálj nekik egy telefont hátha rugalmasak....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Nekem az lenne a kérdésem hogy:

Meg lehet e venni külön a Fuel EX8/EX7-es(ugyanaz csak szina más) vázat?

Mert azt tudom, hogy lehet venni pl: 8500-as vázat, de azt nemtom, hogy árulják e a fulltelós vázaikat is külön.
Ha esetleg lehet akkor nem tudjátok, hogy mennyiért fosztogatják öket?

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

nem? ;)

Elöbb még nem volt! :)

Feltöltött kép

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás

Ez hogyhogy nem kiemelt topic? :)

nem? ;)

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Ez hogyhogy nem kiemelt topic? :)

Feltöltött kép

Itten'e a 3500ösöm :-)

Azt mondják király a vázgeometria és elég strapabírók. Sokat gépet nem próbáltam, de az biztos hogy nem rossz. Egyedül azért haragszok rájuk mert gyárilag mûanyag pedált voltak képesek rárakni, de ezt hamar orvosoltam (1 évesen vettem nyár elején 40ért, azóta majdnem 2× ennyibe fájt már :( - igaz, minden felszerelést is most vettem meg hozzá. )

zsola_:Sokan dícsérik, sztem nyugadtan megveheted! (Maratonokon is nem 1× beszélgetésbe elegyedtünk Trekesek, most Bükkön épp egy 4300as tulaj szólított meg)

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

füli

füli

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás

ez az örökéletgari sztem vakítás...

ha 4-5 év múlva mondjuk eltörik egy váz, kb simán azt mondják,
hogy nem rendeltetésszerû használat miatt volt.

de ha mégis cserélnék szerintem úgyse éri meg...
ez kb egy 20 ezres váz, viszont a felszereltségkülönbség
sztem ennél jóval több.

ja és a magellan vázak sztem absz nem
rosszabbak a trek-nél (ebben a kategóriában).

jah és sztem az az altrix sem éri meg... :D

ha semmiképpen nem akarsz magyar bringát akkor
van egy cseh gyártó aminek nem tudom a nevét.
(nem az author és nem a dema) és nekik van magyar honlapuk
és elég jó áron vannak bringáik.

Na csá.Szerintem te nemérted ez miért trekes forum.Mivel mi remélem mind szeretjük a treket.

füli

füli

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás

Sziasztok!

Gondolkodom télire az országúti mellé egy MTB vásárlásán. (görgõ helyett)
A zala megyei dombokon és esetleg CC/XC versenyeken lenne használva évi 5e km-nél kevesebbet. Terepen nem vagyok technikás (nem mentem igazán) de 5-10 éves távlatra szeretnék venni.
4300-as Trek akciósan 88e ft.
Mennyire jó ez a típus ?
A márka presztizse mennyit jelent az árképzésben ?
Van e szerintetek jobb ár/érték arányú bicó ?
Köszi

Outiban is Trekem van és elégedett vagyok vele. (igaz picit drágább mint más bicajok és pár alkatrészt spórolósra vettek de nagyon bevált)

na csá.füli vagyok.A trek 4300-nagyon jó.Mivel nekem is az van.

csabi

mizie

mizie

törzsvendég

• fórumtag
  • 813 hozzászólás
ez az örökéletgari sztem vakítás...

ha 4-5 év múlva mondjuk eltörik egy váz, kb simán azt mondják,
hogy nem rendeltetésszerû használat miatt volt.

de ha mégis cserélnék szerintem úgyse éri meg...
ez kb egy 20 ezres váz, viszont a felszereltségkülönbség
sztem ennél jóval több.

ja és a magellan vázak sztem absz nem
rosszabbak a trek-nél (ebben a kategóriában).

jah és sztem az az altrix sem éri meg... :D

ha semmiképpen nem akarsz magyar bringát akkor
van egy cseh gyártó aminek nem tudom a nevét.
(nem az author és nem a dema) és nekik van magyar honlapuk
és elég jó áron vannak bringáik.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
A karbon Terk nem lesz túl merev maratoncajglinak?Vagy össztelósat akarsz?
Az XC-Rider gépén látni a t.fékszemet....

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
xc rider:
mondj már nekem légyszi pár szót az oclv trekrõl. pont rendeltünk itt egy srácnak, és annyira tetszik, hogy én is gondolkodóba estem. maratongépnek.

ja, és hogy lehet tárcsaféket rakni rá? konkrétan 2005ösrõl van szó. kell rá valami spéci trek adapter. mert valami elõkészítés van rajta, de arra nem megy rá a fék.

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás
De pont arra vonatkozik a gari szerintem. Ha rendeltetésszerûen használod és 10 év múlva megreccsen a váz akkor cserélik.

:love: I Love Kolim!!!!!!!

Tüzes Paripám

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Hali na szoval szerintem inkább a TREK-et vedd meg, mint amit belinkeltél.
Haveromnak ilyenje van és semmi baj nincs vele. Késöbb meg ha akarod ugy is tudod fejleszteni a felszereltséget. Nekem ahoz képest, mint amikor vettem a 6700-om szinte a vázon kivül semmi sem maradt meg.

Ja meg ne felejsd el az örökélet garit.

zsola_

zsola_

vendég

• fórumtag
  • 206 hozzászólás
pedig olyan jó árnak tûnt az alivios trek :(

Ehhez mitszóltok ?
http://ebike.hu/term...erekpar/mtb/900

A Magellan magyar ?

Nem értem ha az alu váz 5 évet bír ki akkor a trek miért élettartam garanciás ?
Gondolom a garancia nem vonatkozik a rendeltetésszerû használatból eredõ anyagfáradásra

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás
Azért ne feledjétek az élettartam garit. Ha hosszútávra tervezel ezt is vedd figyelembe. Persze olcsóbb egy magellán, vagy egy merida, de ha gebasz van valamelyikkel 6 év múlva (írtad hogy 5-10 évre vennéd) akkor vehetsz újat. Egyébként meg a TREK is egy nagy és ismert márka, jó hogy többe kerül, mint az ismeretlen magellán. Az meg nem kérdés hogy a geometriája valszeg sokkal jobb kategóriatársainál. Igaz csak a saját 9.9-esembõl tudok kiindulni, de én se hittem, hogy annyira más lehet más csúcs vázakhoz képest, míg nem mentem vele.

Tüzes Paripám

mizie

mizie

törzsvendég

• fórumtag
  • 813 hozzászólás

Sziasztok!

A zala megyei dombokon és esetleg CC/XC versenyeken lenne használva évi 5e km-nél kevesebbet. Terepen nem vagyok technikás (nem mentem igazán) de 5-10 éves távlatra szeretnék venni.
Mennyire jó ez a típus ?
Köszi

Outiban is Trekem van és elégedett vagyok vele. (igaz picit drágább mint más bicajok és pár alkatrészt spórolósra vettek de nagyon bevált)

nemá... 88-ért baromira nem éri meg.
ez a felszereltség max 60e a többit a márkáért fizeted...

ugyanígy 90e a magellan polaris bringája ami kb minden felszereltségében jobb az általad mondott treknél...

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Ebben a kategóriában sokat adsz a nevéért, egy Magellan-tól többet kapsz a pémzedért, de ha nálad fontos a márka iránti "alázat" akkor vedd azt, nem hiszem hogy csalódsz majd benne....:D

zsola_

zsola_

vendég

• fórumtag
  • 206 hozzászólás
Sziasztok!

Mennyire jó ez a típus ?
Köszi

akaido

akaido

vendég

• fórumtag
  • 176 hozzászólás
Üdv a "Star"Trek "rendszer"uraknak!
Némi változás történt Trek bringám állapotában ez az aprópopója hsz-emnek:
Egy " Shockos pilótával" lett extrémebb a paripa. Annyi a gond, hogy elég soká fogom élvezni kis hátasom remekbeszabott tulajdonságit, mivel elsõ keresztszalagmûtétem volt, így legalább fél év ubi pause. :(
A teló beépítésében is volt egy kis gond:
-Tárcsafékes keróban volt gyárilag(használtan vettem), így nem volt hozzá v-féktuskóhoz villacsavar, utólag kellett esztergáltatni.
Feltöltött kép
akaido, nem aikido!

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás

Szerintem és mások szerint is a fehér villa sokkal jobb benne mint bármi más, fõleg hogy a feliratok is fehérek. A 10kg-val nagyon félresaccoltad, mert 8,5kg alatt van. Jó, végülis a 6 és a 12 is 10 körül van, de 2,5 kiló azért nagyon nagy mellélövés!

Egyébként én csak azt mondtam, hogy nekem nem tetszik benne a teló, de mivel te használod ugyis neked kell hogy tetszen.
Egyébként magyarázd már el, hogy 10-8,5 mikor =2,5 inkább 1,5 nem? Ugy látszik nekem a szemmérték nem az erõsségem, neked pedig a matek a gyengéd :P

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás
Eddig is SID-em volt, 2002-ota kiszolgált és még most is tökéletes. Nem csalódtam benne, és XC-re nincs is nála jobb. A Reba ideális a nagyobb súlyú ridereknek és tárcsafékhez. Én könnyû vagyok és V-fékkel nyomom. És persze az a 200g+ az azért sok amennyivel a Reba nehezebb.

Tüzes Paripám