Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Trek

- - - - -

• Please log in to reply
1437 replies to this topic

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts
Böngésztem a netet és nézegettem a 2007-es TREK-ket és beleszerettem EBBE.
Mondjuk biztos, hogy nem teljes bringaként lesz, ha lesz, de iszonyat tetszik a váz.

Nem tudja valaki, hogy mennyire lehet a Nellasokkal egyezkedni, hogy nekem ilyen váz kell?
Mert ugye csak 8500-as vázat értékesitenek külön. Mondjuk csak a festés a különbség a kettõ között aszem. Meg teljes bringa esetén a felszereltség:)

Schnitt

Schnitt

vendég

• fórumtag
  • 18 posts

Szia!

Garit adott hozzá a Nella esetleg? Tudom, hogy csak elsõ tulajnak jár, de háta....

KisÖcsike

Ezt az elsõ tulajt õk is mondták, és emiatt nekem csak 3 év a gari a vázra.
Valahogy majd kibírom :)
Az eladó szerint 2004-es a váz, ha én hajtom 3 évet, az már 6 év használat.
Ha az alatt nem jön ki semmi baja, akkor szerintem nem kell aggódnom.

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,090 posts
Szia!

Gratula hozzá! Engem már több mint 2 éve szolgál hûségesen egy 8500ös váz. Én a Nellánál rendeltem, és úgy építettem köré a többit, mert ugye a gyári konfig 600 körül van. Garit adott hozzá a Nella esetleg? Tudom, hogy csak elsõ tulajnak jár, de háta....

KisÖcsike
Aláírásom nem lehet 3 sornál terjedelmesebb, ezért nem is írok ide semmit....

Schnitt

Schnitt

vendég

• fórumtag
  • 18 posts
Sziasztok!

Új vagyok itt, eddig csak olvastam a fórumot, de tegnapelõtt beruháztam egy trek bringára, és úgy döntöttem, itt az ideje regisztrálni.
A gép érdekesen jött össze, a váz használt (trek 8500), a többi alkatrésze új, de nem az eredeti 8500 konfig, az nekem húzós lett volna nagyon.

A régi gépem egy 6.0-ás cherokee volt, de 10 év alatt kinõttem (18 collos vázméret, én meg 192 centi lettem).
A mostani 21,5", nagyon kényelmes, és brutálisan merev a régihez képest.
Azóta vigyorog a fejem :)

Egyébként csak kocabringás volnék, de annyira azért nem, hogy supermarket-steelhorse-on kockáztassam idegrendszerem és testi épségemet.

Nincs itt véletlenül a régi gazdája? (piros-szürke-fekete szín, Nella)
Kíváncsi volnék pár dologra.

mindenkinek jó tekerést a hétvégére

Schnitt

velõ

velõ

vendég

• fórumtag
  • 90 posts

na amatõr riderként én is berombolok ide..

csak nem ráuntál a hiphop.h fórumra?:DD (amit abszolút meg tudok érteni..........)
"you're born with a brain, then you can fucking use it instead of letting others use it for you..."
január 22 - Theogonia

phreek

phreek

vendég

• fórumtag
  • 38 posts

ne higyj neki... az ilyen ortodox srácok már szinte a terepen alszanak.

vegyél egy jófajta slick gumit és nagyon szépen fogsz suhanni a városban.
nekem is két garnituára gumim van egy semperit goliath túrázni/városba - aszfaltra. meg egy másik terepre. kb 10 perc lecserélni õket.

nos, az a helyzet, hogy idõközben hozzászoktam a bontrageremhez :D
.:::: phuck the dumb ::::.

mizie

mizie

törzsvendég

• fórumtag
  • 813 posts

bár régi mtb-s haver szerint ne csináljak ilyen hülyeséget, de hát mit tegyek, ha nem mehetek mindennap terepre

ne higyj neki... az ilyen ortodox srácok már szinte a terepen alszanak.

vegyél egy jófajta slick gumit és nagyon szépen fogsz suhanni a városban.
nekem is két garnituára gumim van egy semperit goliath túrázni/városba - aszfaltra. meg egy másik terepre. kb 10 perc lecserélni õket.

regent

regent

vendég

• fórumtag
  • 233 posts
Ma, vagyis inkább dátum szerint tegnap láttam, sööt fogtam egy olyan trek-et, hogy lehidaltam.
Sajnos nem adta ki az eszem, hogy lefényképezzem, pedig volt nálam gép. A tulaja megkérdezte, hogy van-e pumpám (biztos, látta a trekem :) ), mert összeszedett egy lassú defektet. Olyan, de olyan szép volt, hogy az csuda (nem a tulaj). Kerestem, a hivatalos, trek oldalon, de nem tudtam beazonosítani, ami biztos, hogy karbon OCLV 110-es váz volt, full Dura Ace-szel, és aero felnis kerekekkel (bár azt könnyen cserélhette).
Megemeltem, és nem is volt súlya, a montim után. A tulaj azt mondta, hogy 7 kg alatt van.
Most, hogy jobban odanéztem, azt hiszem, megtaláltam, ez volt az:http://www2.trekbike...L_5.9/index.php

egy Madone SL 5.9-es, bár a felnik, mintha magasabbak lettek volna. de gyárilag csak ez 110-es OCLV, és Dura Ace hajtómüüves.

phreek

phreek

vendég

• fórumtag
  • 38 posts

Szombathelyi vagy?

igen. most offolunk? :D

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,881 posts
Szombathelyi vagy?

phreek

phreek

vendég

• fórumtag
  • 38 posts

Így mennyivel jóbb:)

Szép darab.

De azért azt ugye tudod, hogy ezt nem igazán városba mászkálásra találták ki, bár ha felcsapszrá valami Vékony Slick gumit, akkor arra is teljesen jó.
Irtad, hogy 2 cangád is ellopták. Hogyan? Nem volt rajta lánc? Ha azt akarod, hogy ezzel ez ne történjen meg akkor használj láncot! Én speciel 2 is hordok magamnál egy vékonyabbat, meg egy vastagabbat, igy kölön a kerekét is le tudom láncolni, no meg cigánygyerek nem esik neki, ha látja, hogy két lánc is van rajta.
Na jól tele off-oltam a topicot sorry

persze tisztában vagyok vele, hogy ez így nem a legelõnyösebb, tervezem is a beruházást egy aszfaltra is elõnyös gumiba (bár régi mtb-s haver szerint ne csináljak ilyen hülyeséget, de hát mit tegyek, ha nem mehetek mindennap terepre, szombathely ebbõl a szempontból egy eléggé gány hely).

ami a lopást illeti, már kinéztem egykét bivaly láncot, remélem nem fog rajtuk se flex, se erõvágó.

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts
Így mennyivel jóbb:)

Szép darab.

De azért azt ugye tudod, hogy ezt nem igazán városba mászkálásra találták ki, bár ha felcsapszrá valami Vékony Slick gumit, akkor arra is teljesen jó.
Irtad, hogy 2 cangád is ellopták. Hogyan? Nem volt rajta lánc? Ha azt akarod, hogy ezzel ez ne történjen meg akkor használj láncot! Én speciel 2 is hordok magamnál egy vékonyabbat, meg egy vastagabbat, igy kölön a kerekét is le tudom láncolni, no meg cigánygyerek nem esik neki, ha látja, hogy két lánc is van rajta.
Na jól tele off-oltam a topicot sorry

sol

sol

vendég

• fórumtag
  • 26 posts
Csatlakozom a Trek-tulajokhoz:

http://www.kepfeltol...ltoltes.hu_.jpg

Nem túl jó kép, de egyelõre ez van.
Néhány hiba akkora poén, hogy kár lenne azokat csak egyszer elkövetni. :lol1:

phreek

phreek

vendég

• fórumtag
  • 38 posts

Azt ugye tudod, hogy nem szúrtál be linket, vagy képet?

szerintem de, bár lehet, hogy blogba feltöltött képet nem mutat meg.
akkor íme egy másik helyrõl, my 4500: :love1:
Feltöltött kép

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Hát az picit durva:)
Nekem se kell karbon váz, mert minek nem vagyok én akkora spiler, hogy lenne értelme.
Mondjuk van ismerös aki ismeri a tulajt(mármint a Nellaban), ugyhogy csak megtudja gyözni, hogy légyszi hozzatok már nekem vázat.Mondjuk nem most esedékes, de azért jó lenne tudni, hogy mennyit kell kuporgatnom, meg hogy lehet e egyáltalán, vagy nézzek Konat, amit nem szeretnék

aszem nem csak rajtuk múlik, a trek honlapon is igen kevés bringa mellett van ott a felirat hogy "frame available" a karbonokon kívûl ott is csak a fuel ex 9, de sztem legalább 3 kiló lenne az is ha vázként kéred.
ilyen szempontból jobb a faktor, ott gyakorlatilag bármelyik modellt meg tudod venni vázként....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts

nem az a váz ára/szénbõl van azé/ a komplett cucc másfél milla

de mondom telcsi hátha a "vas" bringákat is adják vázként......bár mikor én akartam likvid vázat venni, akkor nem tanusítottak túl sok rugalmasságot....nekem meg komplett bringa akkor se kellett....

Hát az picit durva:)
Nekem se kell karbon váz, mert minek nem vagyok én akkora spiler, hogy lenne értelme.
Mondjuk van ismerös aki ismeri a tulajt(mármint a Nellaban), ugyhogy csak megtudja gyözni, hogy légyszi hozzatok már nekem vázat.Mondjuk nem most esedékes, de azért jó lenne tudni, hogy mennyit kell kuporgatnom, meg hogy lehet e egyáltalán, vagy nézzek Konat, amit nem szeretnék

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts

világéletemben nyeregben ültem, a gyaloglás szinte már alig megy, mindkét eddigi bringámat megfújták a parasztok.. elsõ ízben egy noname szart, legutóbb egy három éve birtokolt mali trekkinget.. most szántam rá magam egy kisebbfajta váltásra, hogy a röpködés helyett/mellett a technikára/terepre is rágyúrjak, úgyhogy kuporgatott zsetonjaimból beruháztam õt:
Feltöltött kép
egy trekking után persze gyökeresen más dimenzió.. enyhén szólva más egy tankon ülni, mint egy gazellán :D a terepgumikkal elsõ tesztre alig negyedóra alatt leizzadtam a városban, õket majd lecserélem azért egy betonbarátabb verzióra. (egyébként az utolsó pillanatban beszéltek le egy specialized hardrock cx compról, bár én közel s távol sem értek annyira a gépekhez, mint itt sokatok.. úgyhogy jöhetnek azok az életvezetési tanácsok :D )

greetingz valamennyi trektulajnak..!

Azt ugye tudod, hogy nem szúrtál be linket, vagy képet?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

A majd fél milla az maga a bicikli szerintem.
Drága a Trek na de azért na.

nem az a váz ára/szénbõl van azé/ a komplett cucc másfél milla

de mondom telcsi hátha a "vas" bringákat is adják vázként......bár mikor én akartam likvid vázat venni, akkor nem tanusítottak túl sok rugalmasságot....nekem meg komplett bringa akkor se kellett....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

phreek

phreek

vendég

• fórumtag
  • 38 posts

világéletemben nyeregben ültem, a gyaloglás szinte már alig megy, mindkét eddigi bringámat megfújták a parasztok.. elsõ ízben egy noname szart, legutóbb egy három éve birtokolt mali trekkinget.. most szántam rá magam egy kisebbfajta váltásra, hogy a röpködés helyett/mellett a technikára/terepre is rágyúrjak, úgyhogy kuporgatott zsetonjaimból beruháztam õt:
Feltöltött kép
egy trekking után persze gyökeresen más dimenzió.. enyhén szólva más egy tankon ülni, mint egy gazellán :D a terepgumikkal elsõ tesztre alig negyedóra alatt leizzadtam a városban, õket majd lecserélem azért egy betonbarátabb verzióra. (egyébként az utolsó pillanatban beszéltek le egy specialized hardrock cx compról, bár én közel s távol sem értek annyira a gépekhez, mint itt sokatok.. úgyhogy jöhetnek azok az életvezetési tanácsok :D )

greetingz valamennyi trektulajnak..!

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts
A majd fél milla az maga a bicikli szerintem.
Drága a Trek na de azért na.