Jelentkezz be Regisztrálj
Trek
Posted 2007. February 28. - 14:41
Mondjuk biztos, hogy nem teljes bringaként lesz, ha lesz, de iszonyat tetszik a váz.
Nem tudja valaki, hogy mennyire lehet a Nellasokkal egyezkedni, hogy nekem ilyen váz kell?
Mert ugye csak 8500-as vázat értékesitenek külön. Mondjuk csak a festés a különbség a kettõ között aszem. Meg teljes bringa esetén a felszereltség:)
Posted 2007. February 23. - 12:50
Szia!
Garit adott hozzá a Nella esetleg? Tudom, hogy csak elsõ tulajnak jár, de háta....
KisÖcsike
Ezt az elsõ tulajt õk is mondták, és emiatt nekem csak 3 év a gari a vázra.
Valahogy majd kibírom
Az eladó szerint 2004-es a váz, ha én hajtom 3 évet, az már 6 év használat.
Ha az alatt nem jön ki semmi baja, akkor szerintem nem kell aggódnom.
Posted 2007. February 23. - 12:17
Gratula hozzá! Engem már több mint 2 éve szolgál hûségesen egy 8500ös váz. Én a Nellánál rendeltem, és úgy építettem köré a többit, mert ugye a gyári konfig 600 körül van. Garit adott hozzá a Nella esetleg? Tudom, hogy csak elsõ tulajnak jár, de háta....
KisÖcsike
Posted 2007. February 23. - 11:57
Új vagyok itt, eddig csak olvastam a fórumot, de tegnapelõtt beruháztam egy trek bringára, és úgy döntöttem, itt az ideje regisztrálni.
A gép érdekesen jött össze, a váz használt (trek 8500), a többi alkatrésze új, de nem az eredeti 8500 konfig, az nekem húzós lett volna nagyon.
A régi gépem egy 6.0-ás cherokee volt, de 10 év alatt kinõttem (18 collos vázméret, én meg 192 centi lettem).
A mostani 21,5", nagyon kényelmes, és brutálisan merev a régihez képest.
Azóta vigyorog a fejem
Egyébként csak kocabringás volnék, de annyira azért nem, hogy supermarket-steelhorse-on kockáztassam idegrendszerem és testi épségemet.
Nincs itt véletlenül a régi gazdája? (piros-szürke-fekete szín, Nella)
Kíváncsi volnék pár dologra.
mindenkinek jó tekerést a hétvégére
Schnitt
Posted 2006. October 20. - 16:59
na amatõr riderként én is berombolok ide..
csak nem ráuntál a hiphop.h fórumra?:DD (amit abszolút meg tudok érteni..........)
január 22 - Theogonia
Posted 2006. October 17. - 10:04
ne higyj neki... az ilyen ortodox srácok már szinte a terepen alszanak.
vegyél egy jófajta slick gumit és nagyon szépen fogsz suhanni a városban.
nekem is két garnituára gumim van egy semperit goliath túrázni/városba - aszfaltra. meg egy másik terepre. kb 10 perc lecserélni õket.
nos, az a helyzet, hogy idõközben hozzászoktam a bontrageremhez
Posted 2006. October 15. - 11:12
bár régi mtb-s haver szerint ne csináljak ilyen hülyeséget, de hát mit tegyek, ha nem mehetek mindennap terepre
ne higyj neki... az ilyen ortodox srácok már szinte a terepen alszanak.
vegyél egy jófajta slick gumit és nagyon szépen fogsz suhanni a városban.
nekem is két garnituára gumim van egy semperit goliath túrázni/városba - aszfaltra. meg egy másik terepre. kb 10 perc lecserélni õket.
Posted 2006. October 15. - 01:31
Sajnos nem adta ki az eszem, hogy lefényképezzem, pedig volt nálam gép. A tulaja megkérdezte, hogy van-e pumpám (biztos, látta a trekem ), mert összeszedett egy lassú defektet. Olyan, de olyan szép volt, hogy az csuda (nem a tulaj). Kerestem, a hivatalos, trek oldalon, de nem tudtam beazonosítani, ami biztos, hogy karbon OCLV 110-es váz volt, full Dura Ace-szel, és aero felnis kerekekkel (bár azt könnyen cserélhette).
Megemeltem, és nem is volt súlya, a montim után. A tulaj azt mondta, hogy 7 kg alatt van.
Most, hogy jobban odanéztem, azt hiszem, megtaláltam, ez volt az:http://www2.trekbike...L_5.9/index.php
egy Madone SL 5.9-es, bár a felnik, mintha magasabbak lettek volna. de gyárilag csak ez 110-es OCLV, és Dura Ace hajtómüüves.
Posted 2006. August 30. - 12:53
Posted 2006. August 30. - 12:32
Posted 2006. August 30. - 11:46
Így mennyivel jóbb:)
Szép darab.
De azért azt ugye tudod, hogy ezt nem igazán városba mászkálásra találták ki, bár ha felcsapszrá valami Vékony Slick gumit, akkor arra is teljesen jó.
Irtad, hogy 2 cangád is ellopták. Hogyan? Nem volt rajta lánc? Ha azt akarod, hogy ezzel ez ne történjen meg akkor használj láncot! Én speciel 2 is hordok magamnál egy vékonyabbat, meg egy vastagabbat, igy kölön a kerekét is le tudom láncolni, no meg cigánygyerek nem esik neki, ha látja, hogy két lánc is van rajta.
Na jól tele off-oltam a topicot sorry
persze tisztában vagyok vele, hogy ez így nem a legelõnyösebb, tervezem is a beruházást egy aszfaltra is elõnyös gumiba (bár régi mtb-s haver szerint ne csináljak ilyen hülyeséget, de hát mit tegyek, ha nem mehetek mindennap terepre, szombathely ebbõl a szempontból egy eléggé gány hely).
ami a lopást illeti, már kinéztem egykét bivaly láncot, remélem nem fog rajtuk se flex, se erõvágó.
Posted 2006. August 30. - 11:25
Szép darab.
De azért azt ugye tudod, hogy ezt nem igazán városba mászkálásra találták ki, bár ha felcsapszrá valami Vékony Slick gumit, akkor arra is teljesen jó.
Irtad, hogy 2 cangád is ellopták. Hogyan? Nem volt rajta lánc? Ha azt akarod, hogy ezzel ez ne történjen meg akkor használj láncot! Én speciel 2 is hordok magamnál egy vékonyabbat, meg egy vastagabbat, igy kölön a kerekét is le tudom láncolni, no meg cigánygyerek nem esik neki, ha látja, hogy két lánc is van rajta.
Na jól tele off-oltam a topicot sorry
Posted 2006. August 30. - 11:23
http://www.kepfeltol...ltoltes.hu_.jpg
Nem túl jó kép, de egyelõre ez van.
Posted 2006. August 30. - 11:10
szerintem de, bár lehet, hogy blogba feltöltött képet nem mutat meg.Azt ugye tudod, hogy nem szúrtál be linket, vagy képet?
akkor íme egy másik helyrõl, my 4500: :love1:
Posted 2006. August 30. - 10:46
aszem nem csak rajtuk múlik, a trek honlapon is igen kevés bringa mellett van ott a felirat hogy "frame available" a karbonokon kívûl ott is csak a fuel ex 9, de sztem legalább 3 kiló lenne az is ha vázként kéred.Hát az picit durva:)
Nekem se kell karbon váz, mert minek nem vagyok én akkora spiler, hogy lenne értelme.
Mondjuk van ismerös aki ismeri a tulajt(mármint a Nellaban), ugyhogy csak megtudja gyözni, hogy légyszi hozzatok már nekem vázat.Mondjuk nem most esedékes, de azért jó lenne tudni, hogy mennyit kell kuporgatnom, meg hogy lehet e egyáltalán, vagy nézzek Konat, amit nem szeretnék
ilyen szempontból jobb a faktor, ott gyakorlatilag bármelyik modellt meg tudod venni vázként....
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2006. August 30. - 10:25
nem az a váz ára/szénbõl van azé/ a komplett cucc másfél milla
de mondom telcsi hátha a "vas" bringákat is adják vázként......bár mikor én akartam likvid vázat venni, akkor nem tanusítottak túl sok rugalmasságot....nekem meg komplett bringa akkor se kellett....
Hát az picit durva:)
Nekem se kell karbon váz, mert minek nem vagyok én akkora spiler, hogy lenne értelme.
Mondjuk van ismerös aki ismeri a tulajt(mármint a Nellaban), ugyhogy csak megtudja gyözni, hogy légyszi hozzatok már nekem vázat.Mondjuk nem most esedékes, de azért jó lenne tudni, hogy mennyit kell kuporgatnom, meg hogy lehet e egyáltalán, vagy nézzek Konat, amit nem szeretnék
Posted 2006. August 30. - 10:22
na amatõr riderként én is berombolok ide..
világéletemben nyeregben ültem, a gyaloglás szinte már alig megy, mindkét eddigi bringámat megfújták a parasztok.. elsõ ízben egy noname szart, legutóbb egy három éve birtokolt mali trekkinget.. most szántam rá magam egy kisebbfajta váltásra, hogy a röpködés helyett/mellett a technikára/terepre is rágyúrjak, úgyhogy kuporgatott zsetonjaimból beruháztam õt:
egy trekking után persze gyökeresen más dimenzió.. enyhén szólva más egy tankon ülni, mint egy gazellán a terepgumikkal elsõ tesztre alig negyedóra alatt leizzadtam a városban, õket majd lecserélem azért egy betonbarátabb verzióra. (egyébként az utolsó pillanatban beszéltek le egy specialized hardrock cx compról, bár én közel s távol sem értek annyira a gépekhez, mint itt sokatok.. úgyhogy jöhetnek azok az életvezetési tanácsok )
greetingz valamennyi trektulajnak..!
Azt ugye tudod, hogy nem szúrtál be linket, vagy képet?
Posted 2006. August 29. - 19:34
nem az a váz ára/szénbõl van azé/ a komplett cucc másfél millaA majd fél milla az maga a bicikli szerintem.
Drága a Trek na de azért na.
de mondom telcsi hátha a "vas" bringákat is adják vázként......bár mikor én akartam likvid vázat venni, akkor nem tanusítottak túl sok rugalmasságot....nekem meg komplett bringa akkor se kellett....
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2006. August 29. - 19:34
világéletemben nyeregben ültem, a gyaloglás szinte már alig megy, mindkét eddigi bringámat megfújták a parasztok.. elsõ ízben egy noname szart, legutóbb egy három éve birtokolt mali trekkinget.. most szántam rá magam egy kisebbfajta váltásra, hogy a röpködés helyett/mellett a technikára/terepre is rágyúrjak, úgyhogy kuporgatott zsetonjaimból beruháztam õt:
egy trekking után persze gyökeresen más dimenzió.. enyhén szólva más egy tankon ülni, mint egy gazellán a terepgumikkal elsõ tesztre alig negyedóra alatt leizzadtam a városban, õket majd lecserélem azért egy betonbarátabb verzióra. (egyébként az utolsó pillanatban beszéltek le egy specialized hardrock cx compról, bár én közel s távol sem értek annyira a gépekhez, mint itt sokatok.. úgyhogy jöhetnek azok az életvezetési tanácsok )
greetingz valamennyi trektulajnak..!
Posted 2006. August 29. - 19:20
Drága a Trek na de azért na.