csak nézd meg mondjuk 150-ért mit ad a trek, meg mit ad egy magellan, ár/érték arányban.....vettél egy semmivel sem különb "jól matricázott" vázon 2 kategóriával gyengébb felszereltséget. tényleg megéri, hogy felismerjék a fagyizó elõtt
ha a felsõbb kategóriában gondolkodsz, ott már megéri de akkor is csak vázat
Azthiszem félre értés tõtént?Nem vagyok TREK függõ csak (nem csipem sár dobálást) szerintem a két gyártó más más szempontokat tart fontossabnak Magellán a felszerelésre(kiegészitõkre) hegyez,a TREK pedig a vázra mind kettõ fontos része a bike-nak csak mint az elõbbin a felszerelésnek az utóbbinak a váznak van húzósabb ára.Azt sajna nem tudom hogy most mennyibe fáj egy 4500-as meg azt se hogy mennyibe egy Magellán az árakat nem szoktam napra pontosan követni.De az bizti hogy a TREK nem csak egy matrica hanem az egyik legjobb váz minõség lakozik mögötte,s nem véletlen az élettartam gari sem.
Felszerelés?nekem ahogy azt már korábban irtam a 4500-asomon még mindig a gyári cuccok vannak már több mint 4 éve meg kb 5000 km-rel a hátam mögött és nagyon bírják a strapát.Szóval a minõség itt is megvan.
Egyébként aki a fagyizó elõtt látja az csak gyönyõrködni szokott benne!!