Sziasztok!
Először is magamról egy pár szó.33 éves vagyok, családommal Felvidéken(Szlovákia) lakom. Szeretek a természetben barangolni, érdekel a természetben való boldogulás minimális felszereléssel. 190cm magas vagyok és 150+ kiló. Ezt a túlsúlyt az elmúlt 5-6 évben sikerült összeszednem. Munkahely mellett kevés idő maradt a sportolásra, pedig régen sokat tekertem, kosaraztam stb. Szeretnék valamit tenni az egészségemért.
Van egy Fort típusú mountain bikeom(kb. 17 éves járgány) ami nagyon a szívemhez nőtt. Annak ellenére, hogy van benne kilométer megkímélt állapotban van. Arra gondoltam, hogy tavaszra rendbe rakom, kicserélek ezt-azt és elkezdek tekerni. Van egy szobabiciklim is, de nem nagy élvezet egy helyben tekerni .
Abban szeretném a segítségetek kérni, hogy miket kell kicserélni ahhoz, hogy elbirjon egy magamfajta csinos embert ?
Első körben gondoltam, hogy valami erősebb kerekekre lesz szükség megfelelő gumikkal. Mit tanácsoltok miket/milyet kell beszereznem. Nem baj ha olcsóbb kategóriában gondolkozunk, ugyanis elég vékony a pénztárca.
A válaszokat előre is köszönöm!
Maci81 módosította - 2014. november 24. - 13:17