Jelentkezz be Regisztrálj
Gepida
Írta 2006. július 18. - 19:56
[highlight] The bike way of life [/highlight]
Írta 2006. július 18. - 19:41
Ott a pont! hamá magyarok vagyunk, tekerjünk magyar vasat!
Szerintem ezis úgy magyar hogy Designed in Hungary, Made in Taiwan. Bár lehet hogy nem...
Írta 2006. július 18. - 07:15
Amúgy menyire is magyar termék?
Írta 2006. július 16. - 19:54
Írta 2006. július 16. - 11:03
Exxpert, a szóban forgó karatonok váza olyan mint az enyém, vagy a szimpla cc-s változat?
U.I.: Mivel sajnos meghalt a fejcsapágyam, kénytelen voltam beújítani egy másikat... Naná, hogy Gepidát!
Írta 2006. július 16. - 10:31
Egyébként rengeteg Gepidát exportálunk a világ különbözõ országaiba! Rengeteget vesznek belõle pl. Németországban, és egyre népszerûbb már Ausztráliában(!) is.
Írta 2006. július 16. - 00:20
Írta 2006. július 15. - 15:20
Debrecenben van váz és komplett bringa is!Ezt igazán szomorúan hallom... Már néztem pár üzletben, de õk még áltattak azzal, hogy a hónap közepe után még lesz...
Na, midnegy, akkor jövõre!
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2006. július 15. - 15:13
Írta 2006. július 15. - 14:25
Írta 2006. július 15. - 07:57
Tegnap kiderült, hogy nemrég mégiscsak beindult az újragyártása, csak elfelejtettek nekem szólni. Úgyhogy a napokban már elérhetõ lesz ismét! Én már tegnap a kezemben fogtam egyet.
És változott valamiben?
Írta 2006. július 15. - 07:36
Sziasztok!
Egy Gepida Alboin 300 CRS gazdája vagyok 4 hónapja:).
Kezdõ bringásként nem erõltetem meg magam, de a paripát sem, ez munkába járás és egyéb barangolás a környéken (aszfalt, homokosföldút, erdei utak). Csak a homokkal akadnak gondok a vékony gumik véget. A géppel nagyon meg vagyok elégedve, nagyobb problémám nem volt. A váltó bovdenen és a fékeken kellett állítani kb. 2 hónap után.
Magáról a Gepidáról mit lehet tudni?
Ez egy teljesen természetes jelenség! Mivel új bicóról volt szó, ezért eleinte még nyúlnak a váltó- és fékbowdenek!
Írta 2006. július 15. - 07:35
Ezt igazán szomorúan hallom... Már néztem pár üzletben, de õk még áltattak azzal, hogy a hónap közepe után még lesz...
Tegnap kiderült, hogy nemrég mégiscsak beindult az újragyártása, csak elfelejtettek nekem szólni. Úgyhogy a napokban már elérhetõ lesz ismét! Én már tegnap a kezemben fogtam egyet.
Írta 2006. július 14. - 15:07
Egy Gepida Alboin 300 CRS gazdája vagyok 4 hónapja:).
Kezdõ bringásként nem erõltetem meg magam, de a paripát sem, ez munkába járás és egyéb barangolás a környéken (aszfalt, homokosföldút, erdei utak). Csak a homokkal akadnak gondok a vékony gumik véget. A géppel nagyon meg vagyok elégedve, nagyobb problémám nem volt. A váltó bovdenen és a fékeken kellett állítani kb. 2 hónap után.
Magáról a Gepidáról mit lehet tudni?
Írta 2006. július 14. - 13:31
Karatonok elfogytak, és idén már nem is gyárt belõle többet a Gepida. Ne kérdezd, hogy miért, egész egyszerûen nem számítottak arra, h ekkora sikere lesz, úgyhogy legközelebb 2007-ben lesz.
Ezt igazán szomorúan hallom... Már néztem pár üzletben, de õk még áltattak azzal, hogy a hónap közepe után még lesz...
Írta 2006. július 13. - 08:46
Írta 2006. július 13. - 08:15
Karatonokat is árultok? Azokkal kapcsolatben milyen fogyasztoi észrevételek vannak?
Karatonok elfogytak, és idén már nem is gyárt belõle többet a Gepida. Ne kérdezd, hogy miért, egész egyszerûen nem számítottak arra, h ekkora sikere lesz, úgyhogy legközelebb 2007-ben lesz. Aki ilyet vett, azok mind megvannak vele elégedve, abszolút nincs vele gond.
Ozzy: A Mounty Kerékpárban dolgozom (Etele út), és ez a cég forgalmazza a Gepidat és az Olimpiát, szóval ennél mindenhol csak drágább lehet! Jövõ héttõl nagy akciók lesznek, utánanézek, hogy konkrétan melyik mennyi lesz, aztán majd privizek!
Írta 2006. július 13. - 06:50
Bevallom töredelmesen engem a gepida alboin 300/500 CRS dobogtatja meg a pici szívem...asszem szerelmes vagyok.
Írta 2006. július 12. - 15:12
Mindenképpen tudom ajánlani az Alboin-okat, tényleg nagyon jól össze vannak rakva, nagyon jó alkatrészekkel vannak szerelve, elég strapabíró szerkezet! És mivel magyar, a felszereltségéhez képést nagyon jó árban is van! Napi 4-5 Alboin-t eladunk, és mikor visszajönnek a vevõk, mindenki dicséri! Tényleg ajánlom, mert jó.
Karatonokat is árultok? Azokkal kapcsolatben milyen fogyasztoi észrevételek vannak?
Írta 2006. július 12. - 08:15