Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás ruházat

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4195 hozzászólás a témában

simon23

simon23

törzsvendég

• fórumtag
  • 949 hozzászólás
Sziasztok!
Használ valaki Mavic vagy Bicycle Line téli hosszú gatyát? Mi véleményetek melyiket érdemes megvenni???

Thx.

Ridley Noah Fast 

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás

Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy bringás lábmelegítõt, vagy térdmelegítõt, használtatok-e futáshoz? Nagyon vékony a futógatyám és egy plusz réteget szeretnék...
Viszont attól tartok, hogy futás közben lecsúszik.... Valakinek tapasztalat?

Aláöltözõt kell venni. De nem Aldisat, hanem rászánni a pénzt egy komolyabbra, pl Craft, vagy North Face. Utóbbit nagyon ajánlom nekem az van. Vagy rászánni a pénzt egy melegebb téli futógatyára, ami esetleg a térdeinél még szélálló is. Izületekbõl nincs sok, ha tönkre megy a hidegtõl nagyon nehéz lesz megújítani õket. A térdmelegítõ nekem nem vált be, el is adtam, nekem mindíg lecsúszott, felgyûrõdött, csak a nyûg volt vele. Az csak úgy használható, hogy a nyári bringás gatya alá ha felhúzod, együtt a kettõ átalakul egy 3/4edes térdnadrággá. De ha már valami réteg még van rajta vagy alatta, rögtön elmászik.

Konkrétan ez van nekem:

http://eu.thenorthfa...neck-shirt.html

meg ez

http://eu.thenorthfa...m-tights_3.html

leárazva vettem mindkettõt a miskolci Overland Outletben. Ott ki lehet fogni jó cuccokat jó áron.

czanga

czanga

törzsvendég

• fórumtag
  • 563 hozzászólás
Egyik fox póló sem volt eredeti. Gagyi anyagú, de jó utánzat, mivel létezõ modellekrõl van szó. Az is meglehet, hogy tévedek, de akkor nagyon gáz, hogy a Fox ilyet ad ki a kezébõl.

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

Na megjött a pipellõm Shimanoéktól.. :)
https://picasaweb.go...feat=directlink

ez nem cipõ, az a partiõrség egyik naszádja :)

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy bringás lábmelegítõt, vagy térdmelegítõt, használtatok-e futáshoz? Nagyon vékony a futógatyám és egy plusz réteget szeretnék...

minél több cuccot aggatsz magadra futás közben, annál nagyobb a valószínûsége, hogy elmozdul/lecsúszik/kidörzsöl. ez leginkább hosszabb távokra igaz. de rövid távon is elõjöhet. én egy jó minõségû bélelt futógatya beszerzését javaslom, tetejére esetleg egy melegítõ (nem pamut!). nekem ez jön be -15ig, bár én nem vagyok fázós :)

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
plusz egy gatya?
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 hozzászólás
Sziasztok!
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index

Szabii

Szabii

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 hozzászólás
Na megjött a pipellõm Shimanoéktól.. :)
https://picasaweb.go...feat=directlink

Buga J

Buga J

vendég

• fórumtag
  • 12 hozzászólás
helo
tud valaki kerékpáros térdrögzítõrõl? Egyáltalán szoktak ilyet használni kerékpárosok?
Felpróbáltam két fajtát az egyik elõl a porcnál körben ki volt vágva az maximum sétálásra jó annyira fogta a lábam a másik meg nem volt olyan erõs az még jó is lehetett volna de a hajlatban tekerés közben összegyûrõdött és kényelmetlen volt. Ezek ilyen orvosi cuccok voltak de a neten is csak ezt a kettõ típust találtam. esetleg valakinek tapasztalat?

czanga

czanga

törzsvendég

• fórumtag
  • 563 hozzászólás
Feltétlenül, bár mióta hétfõn utaltam, azóta semmilyen reakciót nem kaptam de meglátjuk.

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
majd írd is le :)
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

czanga

czanga

törzsvendég

• fórumtag
  • 563 hozzászólás
Most jó hülyének látszom, nem így kellett volna megfogalmazni. :D Fõként, hogy második otthonom a hardverapró (prohardver), így nem épp ismeretlen fogalom számomra az elõre utalás, csak itt azért óvatos vagyok.
Ami jobban érdekelt volna, hogy ha rendelt valaki tõle, akkor milyen a minõsége, mert sajna a fox-ról tudjuk milyen lett ruha téren.

Mind1, miután megírtam a hozzászólást, már lerendeltem nála két pólót, és ma utaltam is. Meglátjuk milyen lesz, ha megjön. :)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Nem feltétlen ide illõ kérdés (nem találtam jobb helyet neki), de az apróban találhatóak eladó Fox pólók. Eredetinek tûnnek (létezõ modellek voltak), de azért megkérdezném, hogy vett e innen valaki, illetve 1 póló esetén csak, de merjek e elõre utalni? Persze amennyiben vett valaki az anyagminõség is érdekelne.

szerintem egy póló az semmi!
ebay-es vásárlásnál postán, borítékban küldtünk már ki 50-100 eurókat is :)
szerintem országon belül, ha valaki egy póló árával lehúz, akkor reméljük, hogy gyógyszerre költi! :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

juby

juby

törzsvendég

• fórumtag
  • 540 hozzászólás
Én már rég csak így vásárlok régen Én is tartottam az elõreutalástól de az élet rákényszerített :) Sokan nem hajlandók utánvéttel postázni meg túl drága is. Szerintem abbol az egy-két emailból,telefonból ami a tényleges üzletet megelözi le lehet naggyából szürni milyen ember az üzlettárs.Eddig mindig megjött amit rendeltem igaz egy esetben nem pont az amiröl szó volt de nem volt semmi gond.Ezt gyorsan le is kopogom kop kop kop :D
:D ...Nem,nem tündérke a kívánság,az kívánság. Térdelj csak le szépen!:D

czanga

czanga

törzsvendég

• fórumtag
  • 563 hozzászólás
Nem feltétlen ide illõ kérdés (nem találtam jobb helyet neki), de az apróban találhatóak eladó Fox pólók. Eredetinek tûnnek (létezõ modellek voltak), de azért megkérdezném, hogy vett e innen valaki, illetve 1 póló esetén csak, de merjek e elõre utalni? Persze amennyiben vett valaki az anyagminõség is érdekelne.

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.677 hozzászólás
Hát, hordás közben derül ki minden ruháról, mennyit is érnek. Logikusan gondolkozva, ha a gyártó hidegebb idõre ajánl valamit, akkor talán az lehet a melegebb. Talán benéz ide valaki, aki ilyen cuccal jár.
Marci

ivancso.isti

ivancso.isti

vendég

• fórumtag
  • 268 hozzászólás
Ilyet vettem végül: Bringaland - Bringaland.hu
Még ezt próbáltam fel, de picit kevésbé tûnt kényelmesnek: Bringaland - Bringaland.hu Mondjuk azt nem tudtam, csak most láttam, hogy van 5 fok eltérés az ajánlott hõmérsékletben, azért remélem az elõbbiben sem fogok fázni. Vagy mi a véleményetek, téli edzéshez olyat érdemes inkább, ami -5 fokig is jó? (Csak mert még nem vágtam le a cetlit róla, ha szeretném biztos ki lehet még cserélni...) Mondjuk lehet, hogy ebben meg pl. 7-8 fokban kevésbé izzad be a kezem... (Bár 8 fokban már az Aldis kesztyûm is megteszi)

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.677 hozzászólás

Azt tudom, hogy milyet vennék, ha nem 200 $-ért árulnák.
Feltöltött kép

Az a szörnyû, hogy amennyire drágák az Assos cuccok, a ruhatesztekben egyáltalán nem ájulnak el tõlük.
Marci

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
3 ujjas
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Azt tudom, hogy milyet vennék, ha nem 200 $-ért árulnák.

Feltöltött kép