Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás ruházat

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4195 hozzászólás a témában

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

Én beszereztem egy ilyen gatyót:

winter.LL - ASSOS of Switzerland

Még mielõtt elájulnátok, jutányos áron jutottam hozzá, az ebayról másodkézbõl, de új volt. Maga a gatya tényleg fényévekkel a többiek elõtt van. Eleinte úri hóbortnak gondoltam azokat akik ilyesmire dobják ki a pénzt, de Gandros kolléga és az elsõ pár tekerés meggyõzött, hogy inkább veszek évente 1 ruhát de az Assos legyen. A betétje maga a tökély. 2 órát mentem benne kamásli nélkül a mínuszokban csak a végére éreztem a bokám körül a hideget. A vese tájékon is nagyon odafigyeltek a védelemre, nem is kellett alá semmi egyéb réteget húznom. MEg valahogy olyan érzés, hogy felegyenesedve kicsinek érzem a nadrágot, de ahogy felveszem a "bringáspózt" minden a helyére ugrik. A szélálló rétege is tényleg szélálló a találó Airblock névre hallgat.

a decást is kicsinek érzed állva, tekerve meg nem

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
Én beszereztem egy ilyen gatyót:

winter.LL - ASSOS of Switzerland

Még mielõtt elájulnátok, jutányos áron jutottam hozzá, az ebayról másodkézbõl, de új volt. Maga a gatya tényleg fényévekkel a többiek elõtt van. Eleinte úri hóbortnak gondoltam azokat akik ilyesmire dobják ki a pénzt, de Gandros kolléga és az elsõ pár tekerés meggyõzött, hogy inkább veszek évente 1 ruhát de az Assos legyen. A betétje maga a tökély. 2 órát mentem benne kamásli nélkül a mínuszokban csak a végére éreztem a bokám körül a hideget. A vese tájékon is nagyon odafigyeltek a védelemre, nem is kellett alá semmi egyéb réteget húznom. MEg valahogy olyan érzés, hogy felegyenesedve kicsinek érzem a nadrágot, de ahogy felveszem a "bringáspózt" minden a helyére ugrik. A szélálló rétege is tényleg szélálló a találó Airblock névre hallgat.

simon23

simon23

törzsvendég

• fórumtag
  • 949 hozzászólás
....és mi a véleményetek a Castelli-rõl? Kezd káosz lenni az agyamban ezen a téren. Van egy méregdrága Bicycle Line gatyám ami Q...va kényelmes olyan jó betét van benne amilyet én még nem láttam. Szerettem volna maradni ennél a márkánál, de írtátok, h hamar bolyhosodik. Megnéztem, és b@sszus!, tényleg. Na, elvetettem. Gondolkodom még nagyon a Mavic-on és az elõzõleg említett Castelli-n. A fõ szempont, mint mindenkinek a tartósság és a kényelem. A tartósság azért mert nem igazán engedhetem meg, h sûrûn kidobjak nagy pénzeket ruhára, a kényelem meg a hosszútávú kerékpározások miatt. Szóval nem könnyû.

Ridley Noah Fast 

xclajos

xclajos

vendég

• fórumtag
  • 158 hozzászólás

...használjátok rendesen az Aldi-s gatyákat? Nem bolyhosodik? Vagy pár mosás után is tartja a betét magát benne?

Évek óta használom sok modelljüket, tökéletesek. Aldis aláöltözõm is van, szerintem azok is jók.

Sleek

Sleek

törzsvendég

• fórumtag
  • 299 hozzászólás
rogelli mondovi a nadrág neve.

Big30

Big30

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 hozzászólás
Melyik típussal gyûlt meg a bajod?
egyébként tavasztól Mo is lehet kapni/külföldön már elérhetõ/ "lugo" márkajelzésû kantáros gatyát, no erre leszek nagyon kíváncsi
/ezt azért tudom, mert megérdeklõdtem a forgalmazónál -nem vagyok bennfentes :)/

Sleek

Sleek

törzsvendég

• fórumtag
  • 299 hozzászólás

Összesen 3 darab basic de luxe gatyám van. Sajna pontosan nem tudom mióta használom a legrégebbit, de pár éve biztosan.
Kopást nem vettem észre, a varrás a comb belsõ felénél mindkét oldalon egy kis részen elengedett, azért mert tekerés közben hozzáér a nyeregrögzítéshez. Szerintem ez nem a gatya hibája.
A másik gatyám hasonló helyen kibolyhosodott mivel a nyeregtáska tépõzárja tekerés közben hozzáért.
Annyi problémát vettem még észre a legtöbbet használt gatyán hogy a gumírozott rész már nem olyan feszes, illetve abban még régebbi betét van, ami már elég "lapos" de még mindig használható.
A márkajelzés hamar kopik, de számomra ez nem probléma.
Összegezve, a piacon biztos lehet minõségibb termékeket venni, de azt kaptam a pénzemért amit vártam.

Mondjuk ennyi pénzért én többet vártam. Tény hogy van olyan hogy egy gyártó valamelyik terméke nem válik be. Lehet jók a rogelli gatyák csak én fogtam ki olyan típust vagy nem tudom.

Big30

Big30

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 hozzászólás
Összesen 3 darab basic de luxe gatyám van. Sajna pontosan nem tudom mióta használom a legrégebbit, de pár éve biztosan.
Kopást nem vettem észre, a varrás a comb belsõ felénél mindkét oldalon egy kis részen elengedett, azért mert tekerés közben hozzáér a nyeregrögzítéshez. Szerintem ez nem a gatya hibája.
A másik gatyám hasonló helyen kibolyhosodott mivel a nyeregtáska tépõzárja tekerés közben hozzáért.
Annyi problémát vettem még észre a legtöbbet használt gatyán hogy a gumírozott rész már nem olyan feszes, illetve abban még régebbi betét van, ami már elég "lapos" de még mindig használható.
A márkajelzés hamar kopik, de számomra ez nem probléma.
Összegezve, a piacon biztos lehet minõségibb termékeket venni, de azt kaptam a pénzemért amit vártam.

Sleek

Sleek

törzsvendég

• fórumtag
  • 299 hozzászólás

Miért is?- légyszíves fejtsd ki bõvebben /én használok ilyen márkájú cuccokat,de azt nem mondanám, hogy nem szabad ilyet venni./

Nyáron vettem egy rogelli kantáros nadrágot. Elején még jó is volt de kb 3-4 hónap után szó szerint elkopott az anyag. Ahol meg nem kopott el ott tiszta bolyhos lett valamint a szivacs részét szinte teljesen elengedte a varrás. Pedig nem használtam agyon

Big30

Big30

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 hozzászólás
Miért is?- légyszíves fejtsd ki bõvebben /én használok ilyen márkájú cuccokat,de azt nem mondanám, hogy nem szabad ilyet venni./

Az tudom hogy ruhában rogellit nem szabad venni. Tanuló pénzt megfizettem mert székesfehérváron csak ez a márka volt.

Sleek

Sleek

törzsvendég

• fórumtag
  • 299 hozzászólás
Az tudom hogy ruhában rogellit nem szabad venni. Tanuló pénzt megfizettem mert székesfehérváron csak ez a márka volt.

verti

verti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.064 hozzászólás
A decában én is vettem egy két nagyon akciós ruhát, figyelni kell mindig. Nekem van aldis 2500 ft -os nyári kantáros nadrágom, ennyi pénzért szerintem teljesen rendben van, semmi baja. Tavaly tavasszal vettem, remélem lesz idén is, írjatok ide ha valaki találkozik vele!

simon23

simon23

törzsvendég

• fórumtag
  • 949 hozzászólás

+1 az Aldisnak, csak vétel elõtt nézd meg, hogy ne ferdén legyen belevarrva a betét...

...használjátok rendesen az Aldi-s gatyákat? Nem bolyhosodik? Vagy pár mosás után is tartja a betét magát benne?

Ridley Noah Fast 

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

most van ez az akció a decában? melyikben láttad?

nyáron volt minden téli cucc nagyon olcsó

membrános sapi 300 ft, téli zokni 300 ft, volt már 7 rugós téli kesztyû 1500 ft, stb.

figyelni kell, van, hogy pl. csak a neten látszik az akciós ár még akciósabb ára, mert egy napig van, és nem is cimkézik át

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.354 hozzászólás
most van ez az akció a decában? melyikben láttad?

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás
és ami még az aldisnál is jobb, az a decathlonos kantáros, membrános gatya, 21 ezer helkyett 5 ezerért akcióban

attól, hogy a hasat és a vesét védi plusz egy réteg ruha lekerülhet

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
+1 az Aldisnak, csak vétel elõtt nézd meg, hogy ne ferdén legyen belevarrva a betét...
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.677 hozzászólás

Sziasztok!
Használ valaki Mavic vagy Bicycle Line téli hosszú gatyát? Mi véleményetek melyiket érdemes megvenni???
Thx.

Hát, haverom vett egy Bicycle Line gatyát 25rugó körül. Bement vele melózni, hazament, a gatya már ki volt bolyhosodva.
Nézd meg az Elastic gatyáit is, azok jól bírják. Vagy õsszel figyeld az Aldi kínálatát. Én évek óta Aldis szélállókban és Elastic-ban nyomom, tökéletesek.
Marci

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 hozzászólás

Aláöltözõt kell venni. De nem Aldisat, hanem rászánni a pénzt egy komolyabbra, pl Craft, vagy North Face. Utóbbit nagyon ajánlom nekem az van. Vagy rászánni a pénzt egy melegebb téli futógatyára, ami esetleg a térdeinél még szélálló is. Izületekbõl nincs sok, ha tönkre megy a hidegtõl nagyon nehéz lesz megújítani õket. A térdmelegítõ nekem nem vált be, el is adtam, nekem mindíg lecsúszott, felgyûrõdött, csak a nyûg volt vele. Az csak úgy használható, hogy a nyári bringás gatya alá ha felhúzod, együtt a kettõ átalakul egy 3/4edes térdnadrággá. De ha már valami réteg még van rajta vagy alatta, rögtön elmászik.

Konkrétan ez van nekem:

Men?s Hybrid L/S Crew | Baselayer | The North Face

meg ez

Men

leárazva vettem mindkettõt a miskolci Overland Outletben. Ott ki lehet fogni jó cuccokat jó áron.

Köszi a válaszokat! Végül is lenyúltam a párom térdszorítóját, és arra húztam a nadrágot. +3 fok alatt ritkán futok és csak azokra az alkalmakra kell. Egyébként ebben kocogok..
Decathlon - ruházat alsóruházat - alsóruha sztreccsnadrágok - harisnyák KALENJI - Deefuz Essential futónadrág KALENJI - férfi futóknak edzésre, versenyre, hűvös időben.
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.328 hozzászólás

Sziasztok!
Használ valaki Mavic vagy Bicycle Line téli hosszú gatyát? Mi véleményetek melyiket érdemes megvenni???
Thx.

Bicycle Lineról, Mavicról itt

A Mavic nagyon jó, csak irreálisan drága. Majdnem ugyanazt a tudást megkapod jóval olcsóbban (Decathlon, Aldi :) )